Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sammy, persze, hogy nem tudhatjuk, de ez minden igazolásunkra elmondható, nemde??Amíg nem játszik nálunk, addig nem tudjuk mire képes!De ha azt mondom előttem van Sanchez, s előttem van Rossi, nem is kérdés kit raknék be azonnal a kezdőbesamy85 írta:Bob! honnan tudod hogy nem lesz-e olyan jó az egyérintős játékban mint mondjuk Villa, Pedro... úgyértem amég nem láttuk, addig nem lehet sem pozitív, sem negatív irányban elmenni ezzel kapcsolatban...szvsz úgis csak az idő dönti el ki jó, ki kevésbé jó igazolás... persze érthető az"aggodalmad"
Ne haragudj Miki, de ezt másként látjuk.ozsimiki írta:...
Szerintem tuti, hogy nem fog jönni, a Chelsea nem hülye, hogy fél év után megváljon tőle, amikor Terryvel jó párost alkotnak. Főleg, hogy 30 millióért vették, ennél olcsóbban nem adnák el.Firefox írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/21 ... id_luizzal
Nah, még egy emberke a láthatáron ....
Nem azért írtam hogy most mindenki leba*on, hanem azért mert gondoltam van egy kis hír értéke, ráadásul még szeretett klubomhoz is kötődik.Akkor meg nem értem mi a probléma.Piqué írta:A SPORT mindig képes olyan embereket a Barca látókörébe hozni akiről csak úgy nézek.Télen ment a Chelsea-hez Luiz és már jönne is hozzánk kicsit érdekes.Azon felül elég jó védő,csak nincs rá szinte semmi esély.
Az azért csúnya lenne, ha sikerülne Sánchez mellett még David Luiz-t is leigazolni.Firefox írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/21 ... id_luizzal
Nah, még egy emberke a láthatáron ....
Laci! Ne viccelj márbarca99 írta:Mivel én hoztam fel, erre reagálnék.ozsimiki írta:
-Kibeszélni magát a játékost, ismérvei, stb,stb,stb
Amit nem lehet ebben a topikban:
- maradjunk csak is az igazolásokhoz köthető témáknál, pl az egyáltalán nem tartozik ide, hogy színészkedett e anno Sanchez vagy sem, befolyásolja bármiben is az igazolást?Most akkor lehet beszélni a játékosról, vagy sem? Vagy csak arról lehet videót linkelni milyen jól pörög a labda felett?
Mivel én hoztam fel, erre reagálnék.ozsimiki írta:
-Kibeszélni magát a játékost, ismérvei, stb,stb,stb
Amit nem lehet ebben a topikban:
- maradjunk csak is az igazolásokhoz köthető témáknál, pl az egyáltalán nem tartozik ide, hogy színészkedett e anno Sanchez vagy sem, befolyásolja bármiben is az igazolást?
Amigo, Bobby bátyánkban és abban is egyetértünk, amit az igazolássál kapcsolatban írtál!Bob_Marley írta:...
Jójó kevés a lehetősége sajnos de ha neadjIsten kiesne 1-2 fő csatárunk jól jönne. Amugy meg Alexis hová is jönne ennyi pénzért ?? padra?!Talma írta:pety27: Miért ne engedjék el Jeffrent? Idén 400 percet játszott (bajnokság, Bajnokok Ligája, kupa). Ha a bajnokság a végletekig szoros lett volna, akkor elmondható lenne róla, hogy ~200 percet játszott idén. Évek óta ez van Jeffrennel, szinte állandóan sérült.
Sanchez ára nem reális - a sajtó által kreált ár-, azonban a hivatalos megerősítésig és bejelentésig felesleges ítélkezni.
neo ezzel én nagyon nem értek egyetneobarca írta:Szerintem mg a jelenlegi versenyhelyzet mellett Sanchez ha nem is túl jó de JÓ áron érkezik hozzánk. Pl a City simán kifizetne érte 50et. A 27-28 milla reális, a +10 mg úgysem lesz annyi mert kitalálják, hogy csak 29gólt vágott a bajnokságban és nem 30at...
Jeffren szerintem 0. Most lehet megköveztek de szerintem nálunk sosem futna be. 80%-ban sérült 15%-ban padon ül, 5%-ban pedig h játszi is, önző...
Én kimerem jelenteni, hogy ez az átigazolás meg fogja hozni a gyümölcsét...