Na, ezt már szeretem! Ennek az Alexis gyereknek van vér a pucájában, ő elutazik Barcelonába, hogy ide tudjon igazolni és megmondja, hogy ő mit akar, nem nyalja a s.ggét a jelenlegi csapatának. Pedig még csak nem is katalán...
Én őt is és Rossit is nagyon bírom, akármelyikük érkezik örülni fogok. Tökéletesen illik ide szerintem mindkettő, annyi különbséggel, hogy Sánchez több váratlant tud húzni, de ez tükröződik is az árán.
Azt meg el kell fogadni, hogy manapság már ilyen árak vannak. Több pénz ömlik be a sportba, hozzák az arabok az olajpénzt, felverik az árakat, többen fogják követni a focit keleten, több tv-s bevétel lesz, nőnek az árak. Ez sajnos így van, tetszik, nem tetszik, mostmár nem azt a világot éljük, mint néhány éve, hogy ennyibe meg ennyibe kerülnek a játékosok. Mostmár megemelkedtek az árak és ezt sajnos el kell fogadni.
Ami meg a másik, hogy Ibrahimovic áránál is min volt a hangsúly?: nem a mi pénztárcánk... Bár akkor nem osztottam teljesen ezt a nézetet, azért van benne valami. Nekünk nulla közünk van kb. a klubhoz, mi csak szurkolók vagyunk, még csak nem is sociók, nem a mi pénzünkből igazolnak, úgyhogy nem a mi dolgunk verni a nyálunkat a magas árak miatt. Ez van, nekem se tetszik, de ez a tipikus megszoksz vagy megszöksz helyzet.