Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Habár nem értek egyet én sem a szezon közbeni szabályváltoztatásokkal, de ez a példa pont jó ide, függetlenül attól, hogy hányan használják. Találtam róla egy cikket:ozsimiki írta: 2. esetnél CSAK A RÖNÓnak volt ilyen, itt erről szó sincsrossz példa
Elsőt adom úgy ahogy, de ott szinte nem is csökkent semmit se a cucc.Mikaos írta:Most így hirtelen:ozsimiki írta:De hozz fel példát ilyesmiről a közel múltból, vagy legyen távol múlt, mind1. Mert úgy írsz róla,mintha ez mindennapos, bevett szokás lenne.
- McLaren 98/99 pótfékrendszer
- Renault 2005 lengéscsillapító
- Hamilton spai incidens Raikkonnen-nel: Hamilton-nak büntetés egy addig nem létező/nem világos szabály alapján (csak utána lépett érvénybe...)
- Schumacher-Alonso eset Monaco-ban 2010: ugyanez, mint előbb - bár itt nem érvényes annyira a "bajnoki versenybe való beleszólás"
- flexibilis szárnyak módosítása 2010 (főleg a Red Bull-t érintette, ha jól emlékszem)
Talán egy kisebb kutatómunkával 3-szor ennyit össze lehetne szedni csak az utóbbi évtizedből, ebben biztos vagyok.
Most így hirtelen:ozsimiki írta:De hozz fel példát ilyesmiről a közel múltból, vagy legyen távol múlt, mind1. Mert úgy írsz róla,mintha ez mindennapos, bevett szokás lenne.
Szerintem is igazságtalan.ozsimiki írta:mind1, értem én a nézettséget,de EZT NEM SZABADNA, ne a FIA döntsön róla ki és mikor nyerjen versenyt, VB-t. Csapatoknak kellene lejátszania egymás között, nagyon rossz irány ez.
No, erről beszéltem a múltkor. Beleszólnak, hogyha durva a fölény.ozsimiki írta: ez már nevetséges:
http://f1gp.hu/hirek/2011-06-21/Az-FIA- ... s-szigorit
persze ez is valószínű a bikákat érinti majd rosszabbul...de várjuk ki... ha így lesz, akkor elég undorító ez az ÉV KÖZBENI s.arkeverés a FIA-tól, főleg ha az lesz az eredménye,h nem ők nyerik a Vébét. Még a Schumis érában is megvárták az év végét, és következő évtől próbálták elérni,hogy ne legyen lefutott a szezon, de amit most csinálnak....
Miben változott Alonso? Hogy érted, hogy tavaly óta romlott?Fecooo írta:nem-e?Pedig már párszor utaltam rá Very Happy Hát most, meg lehet érteni, ilyen ellenszenves karakter mint Vettel, nem igen volt még az f1ben......
előre elnézést kérek a Schumi-fanoktól, de Májkülnek voltak azért elég rendesen mutatványai, vmint ott van most Webber...
kinek-mi... ha objektíven nézem a dolgokat, akkor a következő pilótákra lehet mondani, h nem éppen szimpatikus "játékosok":
Schumi,Alonso,Hamilton,Webber,Coulthard,Montoya...
ez a sport ilyen, ebben a sportban az ilyenek tudnak érvényesülni elsősorban...
megjegyzés: nekem korábban szimpatikus volt Alonso és Hamilton is, amióta a vörösökhöz ment Alonso, vhogy megváltozott... Hamilton megváltozása meg kb arra az időre tehető, amikor eldöntötte, h két fekete fülbevalót fog hordani... lehet véletlen, de tavaly óta azért mindketten bőven "romlottak"...
ettől függetlenül nem férgezem le egyiket se, nem drukkolok egyikük ellen sem...
én meg láttam 1 hónapja...és nagyon durva film szerintemFecooo írta:remélem már kiírtad magadnak, ugyanis elérhető a legjobb "free shop-ban" már egy heteozsimiki írta:Moziban hazánkban nem lesz látható,viszont kapni azért lehet a Senna filmet:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110616-f1-ne ... ilmet.html
Szerintem nem kellene a Red Bullt pl. a Mercedeshez hasonlítani, ugyanis Schumacher amikor a Mercihez jött, az volt a világbajnok csapat (jó Brawn GP néven, de a feltételek adottak voltak), ehhez képest nem tudom miért kellene a csapatnak éveket adni, hogy egy ütőképes autót rakjanak össze.Ronaldinho&Barca írta: Ami számomra a legnagyobb hír volt, az az, hogy nem zárja ki a hosszabbítást. Bár egy nyilatkozatát félre értelmezték, de utána Brawn és Schumi se zárta ki, ha lejár a szerződése, le fognak ülni egyeztetni. Mint mondta Schumi is ami a ferrarinál évekbe telt, a RB-nek is 4 évbe, azt őt nem tudják fél év alatt véghez vinni. Gondolom, ha jövőre vagy az után, már a merci ütőképes lenne, biztos lehúzna még pár évet, hogy amit felépítettek, és amin szenvedtek keményen azon, learassák a gyümölcsét a kemény és hosszú munkának.
remélem már kiírtad magadnak, ugyanis elérhető a legjobb "free shop-ban" már egy heteozsimiki írta:Moziban hazánkban nem lesz látható,viszont kapni azért lehet a Senna filmet:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110616-f1-ne ... ilmet.html
Olvastam én is, viszont szerintem sajnos nem tudnak uralkodóvá válni. Jövőre még biztos nem, és utána is kérdéses, azért ahhoz kellene,hogy szép fokozatosan fejlődjenek, erre idén gyengébbek mint tavaly. Ezt senki sem várta, idén a dobogóért legalább kellene reális esélynek lennie minden versenyen, vagy a többségén.Ronaldinho&Barca írta:Ami számomra a legnagyobb hír volt, az az, hogy nem zárja ki a hosszabbítást. Bár egy nyilatkozatát félre értelmezték, de utána Brawn és Schumi se zárta ki, ha lejár a szerződése, le fognak ülni egyeztetni. Mint mondta Schumi is ami a ferrarinál évekbe telt, a RB-nek is 4 évbe, azt őt nem tudják fél év alatt véghez vinni. Gondolom, ha jövőre vagy az után, már a merci ütőképes lenne, biztos lehúzna még pár évet, hogy amit felépítettek, és amin szenvedtek keményen azon, learassák a gyümölcsét a kemény és hosszú munkának. Nagyon örülnék ha 1-2 évet még maradna, nekem hatalmas kedvencem, e mellett a példaképem. Kétség sem fér hozzá, hogy a németek legnagyobb sportolója, élő legendája.ozsimiki írta: Schumi a legnagyobb! ezúttal itt:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110616-f1-sc ... rtolo.html
Már amennyi embert meg tud mozgatni a formula1-ért, az valami hihetetlen, nagyon sokat tett ezért a sportért.
Ami számomra a legnagyobb hír volt, az az, hogy nem zárja ki a hosszabbítást. Bár egy nyilatkozatát félre értelmezték, de utána Brawn és Schumi se zárta ki, ha lejár a szerződése, le fognak ülni egyeztetni. Mint mondta Schumi is ami a ferrarinál évekbe telt, a RB-nek is 4 évbe, azt őt nem tudják fél év alatt véghez vinni. Gondolom, ha jövőre vagy az után, már a merci ütőképes lenne, biztos lehúzna még pár évet, hogy amit felépítettek, és amin szenvedtek keményen azon, learassák a gyümölcsét a kemény és hosszú munkának. Nagyon örülnék ha 1-2 évet még maradna, nekem hatalmas kedvencem, e mellett a példaképem. Kétség sem fér hozzá, hogy a németek legnagyobb sportolója, élő legendája.ozsimiki írta: Schumi a legnagyobb! ezúttal itt:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110616-f1-sc ... rtolo.html
Azért na. Tavaly is simán nyerte volna az első két futamot Vettel ha nem áll meg alatta a technika. Mindkétszer azon ment el a sima győzelme, és Webbert stabilan verte meggyőzően. Barcelonától kezdve feljavult az ausztrál, onanntól volt kb 5 futama, ahol gyorsabb volt Vettelnél, év végén meg megint kikapott rendszeresen.samy85 írta:igazából ez nem vita![]()
És nem Köpködök Vettelre... EZ kérem kiemelendő![]()
Én arra próbáltam célozni hogy az aktuális forma mérvadó... ahogy már írtam tavaly az v közepéig Webber elérhetetlen volt még vettelnek is...
Viszont idén a címvédő, páratlan teljesítményt nyújt, még Webber saját magához mérve is gyenge Massánál meg 2 éve nem tudni mi van.. elég hosszu idő ez ahhoz hogy csak a formájára fogjuk....
ez elég képlékeny és objektív dolog h mi a csapaton belüli sorrend van aki már azt is annak véli ha valaki elöbb jönbe(hívnak be) boxba mint a társat... Ugye ez az egész Webbersajtójának köszönhető ami a RB-t illeti....ozsimiki írta:Köpködés nem is neked szólt.
Mind1 is, csak azt furcsáltam,hogy a bikák kárára megjegyzik a vélt csapatsorrendet, de a Ferrarinál nem.
De mondom számomra nem a kocsik különbsége adja a csapat sorrendet,hanem bizonyos helyzetek kezelése, döntések a versenynél. Ezért is láthatjuk,hogy vannak nagydíjak amikor Webber és Massa is hozza amit Vettel,vagy Alonso. más kocsival nem igen tudnák ilyen kevés alkalommal sem hozni.
nem, csak azon a kettőn jobban érzi az íveket, és a többihez képest jobban belövi az autóját. webber szintén képes kb 4-5 pályán olyat, vagy jobbat menni mint vettel, de a maradék 12-13-on meg egyértelműen a német a gyorsabb.samy85 írta:ezek szerint 20 nagydíjból Massa 2-n tud autót beállítani? Vagy lehet megvab tiltva neki?...ozsimiki írta:Alonsonak se csak úgy jött, és az ottani, sokszori 0,6-0,8 reális? Ugyanmár.
Tavaly is láthattuk,hogy megvan ott is a sorrend. Ettől függetlenül vannak még pályák ahol Massa ügyesebben belövi a gépet,és van sansza menni Aloval, ahogy Webbernél is ez a helyzet.
De mind Alonso, mind Vettel jobb pilóta a csapattársánál, innentől pedig ha van is sorrend, teljesen felesleges (és csak köpködési szándék miatt) emlegetni, mert logikus.