EGY KIS VÉLEMÉNY AZ uDINESE EDZŐJÉTŐL(sorry a cl miatt.. lusta vok törölni)

Na itt jön az a rész, ami nem biztos, hogy ide tartozik, de talán mégis, mert az alapvető átigazolási politikát érinti. Az persze mindenkinek más, hogy hol látja az egyensúlyt a sikeresség és a klub jelmondata között. Számomra és még sokaknak a sikeresség mellett legalább olyan fontos a jelmondat, ami alatt persze sokan sokfélét értünk. Egy biztos én nem azért kezdtem ennek a csapatnak szurkolni, mert címeket nyert, hanem azért, mert olyan szellemiséget képviselt, ahol a csapat - család is egyben. Biztos fura ezt olvasni, de számomra továbbra is fontosabb lenne az utóbbi, mint a folyamatos címek (persze nem dőlök a kardomba azok miatt sem). A kérdés az, hogy hol az az egyensúly, ahol a gyerekkora óta itt játszó és könnyen lehet, hogy a játékpercek hiánya miatt nem megfelelő ütemben fejlődő srácokat elpasszoljuk fillérekért és veszünk egy AS-t annyi pénzért, amennyiért. Én emiatt nem vagyok oda ezekért az igazolásokért, különösen ilyen áron nem.d írta:Én kedvelem Jeffrent, sokat dolgozott azért, hogy a világ legjobb csapatában lehessen, igazi culénak tűnik, de ez még önmagában nem elég.
Zlatanból jövő 8, ill. a Martínból jövő 3 megy a törlesztésekhez... ezt már elmondta a gazdasági alelnök... most nem tudni a kölcsönben lévő játékosokkal mi a helyzet... + MilitóTocy írta:Véleményem szerint bele fog menni Jeffren, mert annak sincs értelme, hogy ül a lelátón nálunk, és még ki is szúr a csapattal. Na de, a 45 milliós kasszánkból akkor most 28 milliót költünk Sanchezre, ebből 10 visszajön Bojanért, tehát marad 27+Ibrából idén asszem 8 milliót kapunk, ez 35. Plusz Cáceres nemtom mennyi. Ez már Cesc ára lehet kb, ha Wenger beadja a derekát...
így igaz... és szerintem ezzel ő is tisztában volt/van... nem ő az első, és nem is az utolsó ebben a szituációban...Messithebest írta:... de ha nem tud semmi pluszt csinálni akkor ez van.
Szerkesztés gombot használd már, mert hamar repülni fogsz a dupla hszek miatt.pityi13 írta:Persze ez csak az én véleményem.![]()
![]()
Igen, tényleg ennyire szükségünk volt egy minőségi csere/kezdő támadóra, aki a nagyobb meccseken is hozzá tud tenni a csapat játékához, és hozza azt a teljesítményt, amit tehetsége alapján el várnak tőle. Szólj, ha Bojanra ráismertél a fenti jellemzés alapján...pityi13 írta:A két hírből szerintem csak Bojant lehet biztosra venni.Azért tényleg szemét dolog így bánni vele.Tényleg ennyire szükségünk van erre a Chilei gyerekre?
Néhány éve a nagy csapatnál van, és gyakorlatilag ahhoz, hogy igényt tartsunk rá a továbbiakban, semmi olyat nem mutatott, legalábbis az én szemléletemben. Én is sajnálom, de meg kell nézni mikor játszott a csapatban: Vagy tét nélküli meccsen, vagy amikor már mienk volt a meccs 120%-osan. És akkor is csereként.messideco írta:Azért én megértem Jeffrent. Hét éve vár arra, hogy élete csapatában játsszon. Amikor itt a lehetőség, és a felnőtt csapatban van, eladják, mint váltópénzt... Nagyon rosszul érezheti magát szegény, ahogyan minden bizonnyal Bojan is...
Sanchezről nem is lesz konkrétum Jeffren miatt. Ő most az U21-es EB-n van, amint vége, beszél a Barca vezetőivel, akik megpróbálják rávenni, hogy menjen az Udinesebe. Ha ez megvan, akkor jöhet létre a transzfer, és akkor jöhet Sanchez.Bobberto írta:Nyugi, megmondta, hogy itt akar maradni és Pep szerintem meg is fogja neki azokat a + perceket/meccseket, hogy fejlődjön és bizonyítson.albicelesteX írta:Thiagot összeboronálják a Chelsea-vel,nem szeretem az ilyen híreket.
Sánchezről semmi hír?
Ha hasonlítani kell valakihez, akkor CR-hez hasonlítanám. 4-3-3-ban főleg jobbszélsőt játszott, idén meg feltolták csatárnak Di Natale mellé, itt elég kötetlenül játszott. A rugdalja a gólokat talán egy kicsit túlzás, 12 gólt lőtt idén, amiből négyet az erősen bundagyanús Palermo elleni 7-0 alkalmával szerzett.Léfe írta:Sanchez támadó, vagy középpályás és rugdalja a golokat ? Ezt irja meg, ha lehet valaki, és jobb vagy bal oldalon. Mert az olasz meccseket nem nézem. Nyilván jó játékos ha sokan megvennék.
Nyugi, megmondta, hogy itt akar maradni és Pep szerintem meg is fogja neki azokat a + perceket/meccseket, hogy fejlődjön és bizonyítson.albicelesteX írta:Thiagot összeboronálják a Chelsea-vel,nem szeretem az ilyen híreket.