Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
C.A Milan azonnal cáfolta a pletykákat, amelyek szerint az idény végén a hivatalban lévő vezetőedzőt, Carlo Ancelotti távozik a klubtól, helyette pedig a Barcelona jelenlegi mestere, az olaszok korábbi legendás játékosa, Frank Rijkaard ülne le a kispadra.
Carlo Ancelotti 2001-ben vette át a gárdát, amely azóta Bajnokok Ligáját és olasz bajnokságot nyert. A klub vezetői hangsúlyozták, hogy semmiképpen sem akarnak megválni a sikeres edzőtől.
- Carlo Ancelotti a Milan edzője lesz a 2006/2007-es szezonban is - mondta Adriano Galliani alelnök. - Ezt közöltem a csapattal is.
Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, a Milan elnöke leszögezte, az Ancelotti távozásáról szóló pletykáknak semmi alapjuk nincs, a szakember mindenképpen marad a gárda élén.
Anno ezért rohadtul utáltam! Az akkori német csapat rohadt jó volt!lincsi írta:nem tudnátok 1 vidit arról az esetről, amikor Frank leköpte Rudi Völlert?![]()
Esetleg 1 Rijkard honlapot?
Ja, és képek tömkelege is jól jönne.
Igen, Iniestán látszott, h nem tudja fölvenni a meccs ritmusát, sok pontatlan passza volt, ami nem jellemző rá. Messi ha ezek után nem lesz állandó kezdő akkor...HAnonymus írta:A csapat akkor egy az egyben úgy volt jó ahogy elkezdte az első félidőt, én igazság szerint Iniestát sem cseréltem volna be. Nagyon összerakta a csapatot Frenki, riszpekt!
A második felével nem értek egyet,Eto'o-t és Ronaldinho-t nem lehet lecserélni egy El Clássicon,főleg nem egy ilyenen!boggabor írta:Vegre taktikailag megnyert egy csatat ami eddig nem volt jellemzo ra, de megint azzert haragszom ra mert nem cserelt? Giuly megerdemelt volna legalabb 5 percet ahogy Gabri is, de mind1.