Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg jó ötlet. Aztán pár év múlva őt is visszahozzuk, egy újabb tehetségért, + egy valag pénzért, és keletkezik egy ördögi kör.Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
Barcelona are fuming over Arsenal 's move for teenage sensation Gerard Deulofeu.
And Arsenal are risking a fresh row with Barca by stepping up their efforts to sign 17-year-old wonderkid Gerard Deulofeu.
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
Álmodozzanak csak a pedofilok...... ha eladjuk őt idióták vagyunk.....Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
Barcelona are fuming over Arsenal 's move for teenage sensation Gerard Deulofeu.
And Arsenal are risking a fresh row with Barca by stepping up their efforts to sign 17-year-old wonderkid Gerard Deulofeu.
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
Remélem ez valami rossz vicc. Komolyan lassan úgy érzem Londont, mint valami óriási nagy fagylaltos kocsi...Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
Capel még annyira nem is, persze hatalmas Liga tapasztalattal bír, de ahhoz képest csiszolatlan, a másik kettő meg főleg érdekes, Didac valamennyire feljavult, de Jose Angelt megnézném azért, nem hinném hogy rosszabb teljesítményre képes.sjd írta:Főleg, hogy Borriellot is megvettékbarcalaci84 írta:Bojan szerintem biztosan nem fog kezdeni...
egyébként eléggé elgondolkoztató , hogy már utánpótlás szinten is csak abszolút peremember...(Rómában nagyon kell majd neki az edzői hátszél)
bár majd kiderül LE mit akar játszani, ugye a korábbi római felállások nem bővelkedtek csatárokban, szóval egy 4-3-3ban még alap kezdő is lehet
Az U21es csapatban betöltött helyéből meg nem vonnék le sok következtetést, vannak ott érdekes prioritások (Montoya-Azpilicueta, Vila-Jose Angel, Capel padozatatása stb.)
Főleg, hogy Borriellot is megvettékbarcalaci84 írta:Bojan szerintem biztosan nem fog kezdeni...
egyébként eléggé elgondolkoztató , hogy már utánpótlás szinten is csak abszolút peremember...(Rómában nagyon kell majd neki az edzői hátszél)
az élet nem mindig fairbarcalaci84 írta:Bojan szerintem biztosan nem fog kezdeni...
Leigazolta az Atleti most nyáron, előtte viszont Depor.messi1996 írta:Adrian melyik csapatban jáccik?
1988 jan 1.-én illetve azután születik valaki akkor játszhat, amúgy a selejtező elején még mindenki teljesítette a korhatárt, arra vonatkozik az elnevezésfanbarca írta:
Amúgy hogyan van az U-21-es szabály, hogy 23 évesen is játszani lehet?
Nálam a meccs embere : Diego Capel.
Deportivo La Coruna, de ezek után szinte biztos vált. (ugyebár a Depor kiesett)messi1996 írta:Adrian melyik csapatban jáccik?
Elvileg aki a selejtezősorozat kezdetén nem töltötte be a 21-et az játszhat.fanbarca írta:Nagyon szép meccs volt, én a végét láttam, utolsó 45 perc, az tetszett. A Barca fiúk nagyot alkottak, már kezdtem mérgelődni, hogy Jeffrén nem passzol, aztán meg. Nagyon nagy volt! Szerintem Svájc simán legyőzi a cseheket, magabiztosak, erősek. Mindenképpen szerintem nem lesz könnyű döntő, bár nevek alapján biztosnak tűnik az ibériai siker. Szerintem Bojan, Capel és Jeffrén is kezd a döntőben, szerintetek? (nagy cserék voltak mindhárman )
Amúgy hogyan van az U-21-es szabály, hogy 23 évesen is játszani lehet?
Nálam a meccs embere : Diego Capel.