2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már előre is K1-es kell, ez az egyetlen járható útab1daL írta:
Jó helye lesz Madridban, amennyiben oda igazol.
Mou-nak kell egy Pepe animus-ával egyező játékos előre is.. úri-mouri társulatab1daL írta:
Őt sem a sportszerű, visszafogott és rendkívül szerény magatartásáért fogjuk szeretni, és nem is azért mert fehér mezben fog játszani.ab1daL írta:
Szép, de e mellett megnézném a kiadási oldalt is. Amúgy tényleg elképesztő összegek vannak már most a labdarúgásban, és az hiszem, ezek mostanában csak növekedni fognak. Amit személy szerint nem igazán tartok jó dolognak. Akármennyire is népszerű, ez mégis csak egy játék, nem viszi előre az emberiséget, sokkal értelmesebb dologra is rá lehetne fordítani. Baj van az emberek értékrendével.daffy írta:
más: 450.000.000 € volt a 2010-2011-es szezonban a jövedelme a real madridnak,ami rekord. nem kis pénz van a fociban...
múlt héten arról volt szó,hogy 1 évet marad a jelenlegi csapatában vagy castilla vagy garay távozása esetén a nagycsapatba jön.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... t-2082905/
Megvan a következő igazolása a Realnak. Bár gondolom még nem dobják be a mély vízbe, és eleinte a B csapatban fog edződni.
sajnos csak a realról van ilyen adatom.Hol találtál ilyen adatot? Más csapatról is van esetleg?
Hol találtál ilyen adatot? Más csapatról is van esetleg?daffy írta:más: 450.000.000 € volt a 2010-2011-es szezonban a jövedelme a real madridnak,ami rekord. nem kis pénz van a fociban...
szerintem pedig nem. a játékosaitok több helyen is bevethetők,így lehet formálni a csapatot. első hármasban: sanchez,villa,messi,pedro,ini,afellay, középső hármasban: xavi,ini,keita,mask,busi,thiago,afellayInitom írta:Bojan már szinte 100% hogy lép,Jeffren is szanszos,így marad az MVP + Afellay.Igazolunk egy támadót,bárki is legyen az,akkor is csak 5 emberünk van 3 posztra!Igaz hogy Ini is tud játszani balszélsőt,de hát...ez elég vékony.
Szerintem még valaki igazolni fogunk.
Halfkey írta:
.Azért a Sanchezért fizetendő árat igen túlzottnak tartom, de nálunk is vannak brutál összegű hírek. Pedig elvileg egyik csapat sem akar nagyon költekezni, és nem ezek a posztok a főprioritások.
Hát igen, nyilván a szemét Madrid mindenki képébe hazudik megintMindegy, ha ez nekik/nektek jó, hogy ő benne látják a legnagyobb ígéretet, akkor gratulálok hozzá, biztos így is van.
Ez esetben elnézést. De nem értem, miért kell kiírni egy ilyen cikket, amikor még nincs is vége a szavazásnak?!higany írta:A goal.com-os cikk kommentjeiben van a valasz.
A szavazasnak meg nem volt vege.
A realmadrid.com-on 3 nappal kesobb jelent meg a hir, vagyis akkor amikor a szavazas mar lezarult.
Ezzel en be is fejeztem.
Így van. Mjuk 3 évvel ezelőtt ha megkérdezik, hogy Bojan vagy Pedro lesz a nagyobb sztár? Hát nem tudom, Pedro kapott volna-e szavazatot...vagy Dos Santos-Pedro, Dos Santos-Busquets, de akár Assulint is mondhatnám. És ez még csak a mi utánpótlásunk...albicelesteX írta:Szerintem ez annyira lényegtelen.Semmit nem nyom a latban.Majd az idő megmutatja melyik hova növi ki magát.
Tiszta sor. Csak madridistán olvastam, hogy őt választották a legnagyobb ígéretnek. Egyből szemet szúrt, mert én máshol meg azt olvastam, hogy Alexis Sánchez lett a szavazás győztese. És mindenhol (kivéve a Real Madrid hivatalos honlapját, illetve a madridista.hu-t) Sánchezt írják, mint a szavazás győztese.albicelesteX írta:Szerintem ez annyira lényegtelen.Semmit nem nyom a latban.Majd az idő megmutatja melyik hova növi ki magát.
Érdekes, hogy minden független sport oldalon Sánchez neve szerepel, de a Real Madrid honlapján szerepel egyedül győztesként Sahin. Mindegy, ha ez nekik/nektek jó, hogy ő benne látják a legnagyobb ígéretet, akkor gratulálok hozzá, biztos így is van.higany írta:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... future.htm
fifa oldalan talaljuk a hiteles valaszt, de ez nekem eleg.
Meg annyira nem is erdekel.
Tényleg nem számít sokat, de már csak azért is: http://www.goal.com/en/news/1699/chile/ ... -promisinghigany írta:Vagy annak, h a blog iroja kicsit nagyon mellenyult...gondolom az elöző hsz-emben leírtak is csak a rossz fordításnak köszönhető
Sahin nyerte a szavazast, nem mintha olyan sokat szamitana, majd a palyan kiderul.
Vagy annak, h a blog iroja kicsit nagyon mellenyult...gondolom az elöző hsz-emben leírtak is csak a rossz fordításnak köszönhető