Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ő már német vállógatott.a konf kupán is játszott,ha jól emléxem.laci18 írta:Tavaly Smertyin volt a kötelező kedvenc (mivel orosz) de idén már eladták sztem Huth-ot elviszi vmi német csapat a Chelsea-ből és ha formábajön ami sztem nem fog megtörténni akkor még német válogatott is lehet.Silvanus írta:No ha már a Liverpool rejtélyt nem sikerült megválkaszolnotok, talán ezt:
Mondja meg nekem valaki, hogy miért játszik egy bizonyos HUTT abban a Chelsea-ben, ahol Murinho az edző, és világsztárok egész sora van a csapatban, és a kispad is az utca végéig ér súlyos milliókba került játékosokkal... HOGY VAN EZ??? Ő a kötelező kedvenc? Sok edzőnél van ilyen?!... Bár Murinho-t jobb edzőnek tartom annál, hogy csak ezért játszassa ezt a szerencsétlen barmot, akiről messziről látszik, hogy mérföldekkel le van maradva a Chelsea szintjéről...
Most ő miatta estt ki a Chelsea, AMIT PERSZE NEM BÁNOK, csak érdekes...
O az ottani PresasSilvanus írta:No ha már a Liverpool rejtélyt nem sikerült megválkaszolnotok, talán ezt:
Mondja meg nekem valaki, hogy miért játszik egy bizonyos HUTT abban a Chelsea-ben, ahol Murinho az edző, és világsztárok egész sora van a csapatban, és a kispad is az utca végéig ér súlyos milliókba került játékosokkal... HOGY VAN EZ??? Ő a kötelező kedvenc? Sok edzőnél van ilyen?!... Bár Murinho-t jobb edzőnek tartom annál, hogy csak ezért játszassa ezt a szerencsétlen barmot, akiről messziről látszik, hogy mérföldekkel le van maradva a Chelsea szintjéről...
Tavaly Smertyin volt a kötelező kedvenc (mivel orosz) de idén már eladták sztem Huth-ot elviszi vmi német csapat a Chelsea-ből és ha formábajön ami sztem nem fog megtörténni akkor még német válogatott is lehet.Silvanus írta:No ha már a Liverpool rejtélyt nem sikerült megválkaszolnotok, talán ezt:
Engem monyuk nem izgat, meg aztán a ligakupa ugyis 'mit is' ? sen ér.mrmonster írta:Mourinho terve dugába dőlt! (hogy minden kupát megnyernek)Saint Germain írta:A Charlton 11-esekkel kiejtette a chelsea-t a ligakupából.(vannak még csodák).
Szívből örülök
Szívből örülök
Szívből örülök
Mourinho terve dugába dőlt! (hogy minden kupát megnyernek)Saint Germain írta:A Charlton 11-esekkel kiejtette a chelsea-t a ligakupából.(vannak még csodák).
Ezt azér nem állaítanám a Liv'poolnak volt egy mákos éve tavaly attól h 1x xeltek a senkikkel még simán ki fignak esni ha nem a csaportból, akkor azután de egy biztos idén semmit sem fognak nyerni.retek írta:Pontosan!
A Liverpool télleg csak a bl-be nyomja jól...
Ott a Cselzivel is 0-0 át nyomatott, a bajnokságba meg kikaptak 1-4-re....
A poolnál volt nagyrészt a labda meg ők is támadtak többet,de a palace életveszélyes kontrákat vezetett...barcakiraly írta:Szégyen
Sajnos....nagyon jó most a cselzi....Rapika írta:a cselzi ha botladozNA,akkor is első helyen végezne,mert a vetélytársai is botladoznak 1 csomót!