La Liga / Copa del Rey
- ab1daL
- Director del Fútbol
[quote="Firefox"][/quote]
Asenjo nem tért vissza az Atleticohoz? Ha jól tudom kölcsönbe játszott ott, és mivel De Gea elment, azért gondolom igényt tartanak rá.
Asenjo nem tért vissza az Atleticohoz? Ha jól tudom kölcsönbe játszott ott, és mivel De Gea elment, azért gondolom igényt tartanak rá.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Málaga:
---------------------Sergio Asenjo-------------
J.Gámez---Demíchelis--Matthijsen---Monreal
---------------------Toulalan--Camacho----------
Joaquin----------------------------------Buonanotte/Duda
-------------------Baptista--------------------------------------
-----------------------------------Nistelrooy-------------
Edző: Pellegrini

---------------------Sergio Asenjo-------------
J.Gámez---Demíchelis--Matthijsen---Monreal
---------------------Toulalan--Camacho----------
Joaquin----------------------------------Buonanotte/Duda
-------------------Baptista--------------------------------------
-----------------------------------Nistelrooy-------------
Edző: Pellegrini

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Annyiért meg pláne megérte!sneco7 írta:Most látom,hogy hivatalosan 7,5 millióért kerül Valenciába. 2016-ig írt alá, pénteken mutatják be.
Nem rossz kis kezdés a Málaga ellen, kíváncsian várom mire lesznek képesek. És végre idegenben játszuk az első klasszikust. Ejj, de hiányoznak már a Barca meccsek!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
én nem örülök annak hogy a idegenben lesz az 1. clásscioab1daL írta:Legalább hamar letudjuk a Málagat.pety27 írta:Első forduló augusztus 21. Málaga-FC Barcelona
december 11. Real Madrid-FC Barcelona
április 22. FC Barcelona- Real Madrid
Szép kis kezdés az eléggé megerősödő Málagával ....És végre az első Clásico a Bernabeuban lesz, és a tavaszi pedig a Camp Nouban.
![]()
Szerk.: december 11 körül a csapat a klub Vb-n lesz, úgyhogy az időpont még kérdéses.
Szerk.2.: a Madriddal szemben szerintem csak egy valami tüske lehet még bennünk: a sorfal állás 2008-ban. Idén meg lesz a lehetőség, hogy a Camp Nouban állhassanak sorfalat.![]()
Bár nem lesz egyszerű úgy intézni.

meg különben is sokkal viccesebb lett volna ha a Real a Bernabeuban áll sorfalat

nem tudom mennyire figyelitek az áprilisi klasszikust... benne van,hogy esetleg a bl-spanyol kupa meccsek idején legyen ismét 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az első forduló:pety27 írta:Hali.
Nem tudja véletlenül valaki hogy mikor fogják sorsolni a 2011-12es bajnoki menetrendet ?? Mert kerestem de sehol nem találtam időpontot..
Köszi,Üdv: P.
Real Sociedad - Atlético Madrid
Real Madrid - Athletic Bilbao
Málaga CF - FC Barcelona
Villarreal CF - Sporting Gijón
Real Betis - Sevilla FC
CA Osasuna - Valencia CF
Racing Santander - Getafe CF
RCD Espanyol - Granada CF
UD Levante - Real Zaragoza
Rayo Vallecano - RCD Mallorca
Jó kis meccsek lesznek, Málaga-Barcelona, Real-Bilbao, Betis-Sevilla...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Legalább hamar letudjuk a Málagat.pety27 írta:Első forduló augusztus 21. Málaga-FC Barcelona
Szép kis kezdés az eléggé megerősödő Málagával ....

Szerk.: december 11 körül a csapat a klub Vb-n lesz, úgyhogy az időpont még kérdéses.
Szerk.2.: a Madriddal szemben szerintem csak egy valami tüske lehet még bennünk: a sorfal állás 2008-ban. Idén meg lesz a lehetőség, hogy a Camp Nouban állhassanak sorfalat.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- pety27
- Capitá del Barça
Első forduló augusztus 21. Málaga-FC Barcelona

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
- sneco7
- Capitá del Barça
Én is csak annyit tudok,hogy ma lesz a sorsolás,de hoy pontosan hánykor azt nem.pety27 írta:Hali.
Nem tudja véletlenül valaki hogy mikor fogják sorsolni a 2011-12es bajnoki menetrendet ?? Mert kerestem de sehol nem találtam időpontot..
Piatti állítólag 8 millió körüli összegért kerül Valenciába. Nagyon jó igazolásnak tartom,csodálkozom,hogy nem lehetett hallani több kérőről nála, bár valszeg a háttérben voltak mások is. Valenciában nagyon jó helye. Úgy tűnik ott a fiatal tehetségekben látják az előrelépés lehetőségét. Reélem végre sikerül összehozniuk egy versenyképes csapatot.
Szerk.: Most látom,hogy hivatalosan 7,5 millióért kerül Valenciába. 2016-ig írt alá, pénteken mutatják be.
- pety27
- Capitá del Barça
Hali.

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Így van, ez egy tökéletes igazolás. Vétek lett volna Piattit a 2. osztályban hagyni, várható volt hogy eligazol. A Valencia remek választás! Gondolom min. 10 millió lehetett?! Mindenesetre megérte, ügyes kis játékos.noname írta:A mundon van egy cikk, miszerint a Valencia megszerezte Piattit. Ha igaz, nagyon jó vétel. Piatti nagy tehetség, ő volt jóformán az egyedüli színfolt az Almeriában évek óta. Hamar meglett Joaquin helyettese.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ab1daL
- Director del Fútbol
Calatayud
Hercules
Mallorca
Hercules

- noname
- Llegenda del Barça
Malaga.LG írta:Miért Joaquin hova igazolt?noname írta:Hamar meglett Joaquin helyettese.
Emlékszem 2004/2005 környékén még a világ egyik legjobb szélsőjének tartották, és Európa legjobb csapatai, mint a Real, Barca, Chelsea akarták megszerezni. De ő maradt, aztán később elment a Valenciába beégni. Így járt.
http://www.transfermarkt.de/de/joaquin/ ... _7663.html
A Fifa egy szégyen
Miért Joaquin hova igazolt?noname írta:Hamar meglett Joaquin helyettese.
Emlékszem 2004/2005 környékén még a világ egyik legjobb szélsőjének tartották, és Európa legjobb csapatai, mint a Real, Barca, Chelsea akarták megszerezni. De ő maradt, aztán később elment a Valenciába beégni. Így járt.

- noname
- Llegenda del Barça
A mundon van egy cikk, miszerint a Valencia megszerezte Piattit. Ha igaz, nagyon jó vétel. Piatti nagy tehetség, ő volt jóformán az egyedüli színfolt az Almeriában évek óta. Hamar meglett Joaquin helyettese.
A Fifa egy szégyen
Tudja valaki mikor lesz a bajnokság sorsolása és hogy mikortól kezdődik a bajnokság?Mintha 1 héttel előbb kezdődne mint tavaly.
Személy szerint örülnék, ha odaigazolnának.Mondjuk Valero elviekben megy a Napolihoz.ab1daL írta:Újabb malagai igazolás: Sergio Sánchez a Sevilla-tól.
Továbbá tervbe van véve Lucho González.(a cikkben ott van még, hogy Pelle szeretné Cazorlat és Borja Valerot, de sztem ők csak pletyka, vagy legalábbis nincs hivatalos érdeklődés sztem MÉG értük)
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
ab1daL írta:Újabb malagai igazolás: Sergio Sánchez a Sevilla-tól.
Továbbá tervbe van véve Lucho González.(a cikkben ott van még, hogy Pelle szeretné Cazorlat és Borja Valerot, de sztem ők csak pletyka, vagy legalábbis nincs hivatalos érdeklődés sztem MÉG értük)
+ Criscito a Zenibte 12-13 millióért ! Hivatalos.Remélem nem volt még...

Abi & Tito
- ab1daL
- Director del Fútbol
Újabb malagai igazolás: Sergio Sánchez a Sevilla-tól.
Túl sok az új játékos a Malagában, nagyon nehéz így sikeresnek lenni. Az őszi szezont túl kell élni, ha tavaszra összeérnek, akkor lehet remény esetleg egy EL helyezés elcsípéséhez, de szerintem nagyot fognak bukni.
- Bobberto
- Capitá del Barça
Igen van rá esélyRobcsyy írta:szvsz jövőre ők lesznek az a "fekete ló" csapat... vagy bejön nekik a vérfrissítés, vagy nem. tény, hogy nem sz.arral gurigáznak, de minden évben ezt mondjuk az Atletico M.-ra is, hogy na majd most odaérhetnek, aztán sehol sincsenek. És azért ott minőségibb játékosok vannak. legalábbis én azt gondolomBobberto írta:Megvan a Málaga 6. igazolása!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ik-2083022
Úgy tűnik komolyan kell velük számolni lassan, főleg, ha az edző össze is rakja őket. Nem lesz ez rossz.

szvsz jövőre ők lesznek az a "fekete ló" csapat... vagy bejön nekik a vérfrissítés, vagy nem. tény, hogy nem sz.arral gurigáznak, de minden évben ezt mondjuk az Atletico M.-ra is, hogy na majd most odaérhetnek, aztán sehol sincsenek. És azért ott minőségibb játékosok vannak. legalábbis én azt gondolomBobberto írta:Megvan a Málaga 6. igazolása!
Úgy tűnik komolyan kell velük számolni lassan, főleg, ha az edző össze is rakja őket. Nem lesz ez rossz.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Bobberto
- Capitá del Barça
Megvan a Málaga 6. igazolása!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ezek után tök fölösleges abban bízni, hogy rövid időn belül változni fog a helyzet és nem csak két csapatról fog szólni a spanyol bajnokság. Sajnos elérkezett oda a helyzet, hogy nem lehet tovább görgetni az akadályt, ha a játékosok sztrájkolni fognak, az tényleg jelent valamit. A Levantéről bajnokság közben is tudvalevő volt, hogy úgy lépnek pályára a játékosai, hogy nem kapnak fizetést. Volt is év elején egy Caicedo-hiszti.