Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ööö, lehetBadi írta:nem úgy van, hogy elosztják a pályán töltött perccel?Morminho írta:Főleg most Valdes újra első a kapusok között! 16 gólt kapott, ami a legkevesebb, utána jön Canizares 17-el
nem úgy van, hogy elosztják a pályán töltött perccel?Morminho írta:Főleg most Valdes újra első a kapusok között! 16 gólt kapott, ami a legkevesebb, utána jön Canizares 17-el
Igen megdontotte...LG írta:Hát jo hosszu sorozata szakadt meg, de legalább bombagolt kapott. De megontotte a saját rekordját nem
Jaja, Nihat vezette rá megpróbálta elgurítani mellete,Charlie írta:Tegnap ha jól hallottam vmi eszméletlen nagy ziccert fogott.
C.
de az nem is az ő golja lett volna. nagyon üresen maradt ott a bal oldalon.Barcaboy!!! írta:Mivel kb 1szer találkozott a labdával szerintem se volt hibája...nemis lehetett volna...Bár ha edgar fejese kapura megy...nemhinném hogy védte volna...Fernando írta:Tegnap nem is csinált szinte semmi bakit!![]()
![]()
Mivel kb 1szer találkozott a labdával szerintem se volt hibája...nemis lehetett volna...Bár ha edgar fejese kapura megy...nemhinném hogy védte volna...Fernando írta:Tegnap nem is csinált szinte semmi bakit!![]()
![]()
Mit csinált tegnap?laci18 írta:VV hibái már annyira nagyok hogy a vak is látja hogy nem jó Tegnap is mit művelt...
Ja és VV topicja mikor kerül ki a Barca sztárokból mert ha így folytatja lassan már a múlt is lehetne.