Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
mondjuk én nem bánám, ha így maradnának...Charlie írta:A mostani erősítésük is látjuk mennyit ér...Igazoljanak akit akarnak,de akkor küldjék el a félcsapatukat végre,és egy fél idényt áldozanak arra hogy összeszokjanak,és akkor talán újból nevükhöz méltán fognak szerepelni.Úgy nem fog menni hogy érkeznek,érkeznek a játékosok,de az edzőjük nem texi ki a csapatból a primadonnákat,akik csak hátráltatják őket,azoknak bérelt helyük van akármilyen tetű formában vannak,akkor is!
C.
főleg ezt a felállást találom érdekesnek...Badi írta:ilyen összeállításban egy valamire való csapattól simán kikapnak...ez a meccs se lenne kérdés, ha a Betis jó formában lenne...bár a Villareal ellen kezdtek magukra találniReal Madrid: Casillas; Salgado, Woodgate, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Pablo García, Diogo; Guti; Raúl és Robinho.![]()
ilyen összeállításban egy valamire való csapattól simán kikapnak...ez a meccs se lenne kérdés, ha a Betis jó formában lenne...bár a Villareal ellen kezdtek magukra találniReal Madrid: Casillas; Salgado, Woodgate, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Pablo García, Diogo; Guti; Raúl és Robinho.
en is pont igy ereztemEnrique írta:Bocsi, de ellent kell hogy mondjak...Ordog írta:Amúgy Eto'o-t én nem hoztam volna le a Malaga ellen... Frenki akkor hozza le ecsém, mikor kell a gól az ucsó 10 percben... bebizonyította már hogy az ucsó percekben nagyon hatékony tud lenni.....erre lehozza, ha nincs a bíró akkor nem lett volna 3 pont se apáim...
Szegény Eto'o már azt se tudta hol van, össze vissza cselezett, lövöldözött mielőtt lehozták. Néha komolyan azt gondoltam megbolondult, nem volt ott a meccsen teljesen fejben.. Én legalábbis ezt éreztem.
Miért? Hát Giuly elvileg középpályás....Morminho írta:na ez az ami télleg lehetetlen. Max. ha átállnánk 2 csatárra,és akkor Messi csatárt jáccana, de ez halott ötletvaldo88 írta:Rijkaard-nak szerintem valahogyan helyet kéne találnia Messinek a kezdőben úgy,hogy Giuly is kezdő lehessen. mi a véleményetek![]()
Bocsi, de ellent kell hogy mondjak...Ordog írta:Amúgy Eto'o-t én nem hoztam volna le a Malaga ellen... Frenki akkor hozza le ecsém, mikor kell a gól az ucsó 10 percben... bebizonyította már hogy az ucsó percekben nagyon hatékony tud lenni.....erre lehozza, ha nincs a bíró akkor nem lett volna 3 pont se apáim...
na ez az ami télleg lehetetlen. Max. ha átállnánk 2 csatárra,és akkor Messi csatárt jáccana, de ez halott ötletvaldo88 írta:Rijkaard-nak szerintem valahogyan helyet kéne találnia Messinek a kezdőben úgy,hogy Giuly is kezdő lehessen. mi a véleményetek![]()
Az nem nagyon menne...mármint giulyvel együtt...esetleg ronnie helyére...őt meg középre tolni...bár nem hinném...valdo88 írta:Rijkaard-nak szerintem valahogyan helyet kéne találnia Messinek a kezdőben úgy,hogy Giuly is kezdő lehessen. mi a véleményetekOrdog írta:A szocik után megyünk a Getaféhez... Bedaráljuk őket és átvesszük a vezetést:) Utána pedig ráadásnak a reálnak gurítunk egy 5-öst... <----ha guilly helyett messi kezdolyan jó látni,hogy szenved a madrid
![]()
![]()
Rijkaard-nak szerintem valahogyan helyet kéne találnia Messinek a kezdőben úgy,hogy Giuly is kezdő lehessen. mi a véleményetekOrdog írta:A szocik után megyünk a Getaféhez... Bedaráljuk őket és átvesszük a vezetést:) Utána pedig ráadásnak a reálnak gurítunk egy 5-öst... <----ha guilly helyett messi kezd