gergo9 írta:Richard Burns Rally embertelen

Imádtam. Én olyan jó két évet kisebb nagyobb szünetekkel elvoltam vele.
Vhogy addig jutottam a végén hogy az első két szinten simán tudtam hozni a bajnokságot aztán a 3. szinten is vezettem aztán vlenül egy rosszul sikerült szakasz után mentettem így buktam az első helyet végül asszem 3. lettem.
De jó két hónap meló benne volt. Irtózatos [auto_cenzúra]ásokkal emlékszem volt olyan hogy a leghosszabb szakaszt kb 20-25 újrakezdésnél sikerült abszolválni már átmentem az utolsó merőponton megisállt az óra majd az utolsó standnál ahol ült bennt mindig pár madár oda rongyoltam be aztán ugye azon a fokozaton jött a mentőhelikopter és viszontlátásra.

Én 2006 óta nyomom bajnokságban

Van Magyar Bajnokság, van Világbajnokság, meg néha jön egy-egy nagyon színvonalas kupa, ahol szinte az egész magyar bajnoki mezőny képviselteti magát.
Én egyszer mikor a VB címért versenyeztem egy lengyel sráccal, akkor a Japán versenyen a második nap utolsó előtti gyorsaságijának célján átrongyoltam ahogy szoktam, viszont megdobott a padka, neki a szemközti fának. Ugye az autó az meghalt, szerencsémre volt egy ún. SuperRally szabály, aminek értelmében másnap folytathattam a küzdelmeket, viszont ahány szakaszt kihagytam, annyiszor 3 perc büntetés. Ugye nekem így a 2. napi utolsó gyorsom hiányzott, és így kaptam 3 perc büntetést. Az utolsó, 3. napon azért sikerült pontszerző helyre bejönni így is. Ez 2007-ben volt, de tisztán emlékszem rá, hogy akkor 0.067mp-el kaptam ki egy addig számunkra teljesen ismeretlen magyar sráctól. Így lettem 8. és nem 7.
Ugyan ebben az évben az utolsó verseny, Wales rally. 3-an voltunk esélyesek a VB címre, a lengyel srác, egy magyar barátom meg én. Én vezettem, a lengyel srác 10 pontra volt tőlem, a honfitársam meg asszem 7-re. Sajnos Ő az első nap eldobta a vasat, úgyhogy kiszállt a küzdelmekből, maradtunk ketten Matoga-val. 10 pontra volt tőlem, de ha én ugye kiesek és nem szerzek pontot, és Ő nyer, akkor övé a vb cím mert így egyel több győzelme van mint nekem. Amúgy meg egyenlő nyert futammal álltunk, és nekem volt több 2. helyem, de ugye ez matematikailag nem játszott...Első nap, ugye Szabi kiesett a 2. gyorson Matoga hibázott, vezettem 1 perccel. Utolsó gyorsasági vége úgy nézett ki, hogy volt egy elágazás, balra mentünk, majd volt egy jobbos meg egy balos és cél. Na hát kifordultam az elágazásból, még meg is ráztam magam meg fújtam egyet hogy ffffu...nnah első nap letudva. Megyek jobbos, átlököm a balosba, túl széles volt, kívül kerítés, seggével elkaptam, beforgatott, orrával neki az oszlopnak, motor leállt. Láttam a célt jelző táblát....40 méter hiányzott. Hát akkor SuperRally, 3 perc büntetés. Olyan szoros volt a mezőny, hogy visszaestem a 17. helyre, miközben Matoga vezetett...Második napon élet vagy halált kellett mennem ahhoz hogy felzárkózzak. Kivártam amíg az előttem lévők lefutják, mert mondom feleslegesen nem küszködök. Ha nem hibázik annyi ember, és nem esik ki elegendő fő ahhoz hogy a 8. hely közelébe érjek, akkor felesleges lenyomni az utolsó napot. Hát szerencsémre elég sokan kiestek mert elég nehéz versenyt állítottak össze a szervezők, és sokan hibáztak. Így 2-3 szakasz alatt feljöttem a 10. helyre, onnantól pedig az előttem lévő két ember már olyan közel volt hogy őket egy szakasz alatt megelőztem. Megvolt a 8. hely, utánam még kiesett egy srác, így végül 7. lettem. Utolsó előtti gyorsaságiról lejöttem, szakasz végén a menüben kiírja a szakaszeredményt. Csak waiting meg waiting meg waiting...ránézek a modemre...villog a kis led. Ez azt jelentette, hogy megszakadt a netkapcsolatom

Ilyenkor nálunk azt kellett cisnálni, hogy telefonálni kellett egyet a vezetékes telefonnal

Felhívtam a mobilomat, a villogás átváltott folyamatos világításba. Nyomok egy entert, waiting, waiting és tádáááám

Hozta az eredményeket

Úúúú mondom gyorsan csináljuk tovább, nehogy megint rájöjjön az 5 perc

Gyorsan lenyomtam hatalmas idegbaj közepette az utolsó gyorsaságit, végül teljesítettem szerencsére és a modemem sem makacsolta meg magát. Küldte az eredményeket a szerverre

7. lettem, Matoga hiába nyerte meg a versenyt, 2 ponttal én lettem a világbajnok a kategóriámban
Jó kis sztorijaim vannak RBR-el kapcsolatban

5 év alatt megéltem egy s mást