Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez természetes. Ugyebár azért Fabregassal mas volt a helyzet, ő 2003-ban (?) váltott, akkor nem éppen volt a Barcelona csúcsformában, s így egy hasonlóan jobb klubot választott, több pénzért. Most a Barca a világmindenség legjobb csapata, és az ittmaradási vágy is sokkal nagyobb a játékosokban. Nem könnyű, de itt akarnak alkotni. Remélem Bojan és Thiago tényleg befut, NÁLUNK!Tocy írta:De ha hasonló szinten marad a csapat, a légkör, akkor nem hiszem, hogy a saját nevelések közül elhagynák a csapatot. Pláne amelyik katalán!
ez világos és nem is szeretnék kötekedni,ezért minden tisztelettel kérdezem: miért gondolod,hogy nem mennének el? a mai foci rég nem a "giggs-i" hűségről szól. én simán kinézem a világ szinte bármely fiatal játékosából,hogy eligazol. nálatok messi és xavi-ini páros az,akire 100%ig mondanám,hogy soha nem megy el(meg persze puyol). nálunk csak san iker,de ez kezd kiveszni a fociból. vagy te bízol a fiatalokban?Tocy írta:Javítanálak, biztos hogy nem lesz jó hatása. Vagyis lenne. Mert nem hiszem, hogy Thiago eligazolna, Fontás eligazolna, és azt sem hinném, hogy Deulofeu eligazolna.daffy írta:marha egyszerű. egy viszonylagosan alacsony visszavásárlási opciót kell rögzíteni az átigazolásba és nem 1-2,hanem 3-4 évre. ebben az esetben jó ötlet lenne az eladása,viszont ha elkezdenek eligazolni a fiatalok,annak hosszú távon nem biztos,hogy jó hatása lesz.
Javítanálak, biztos hogy nem lesz jó hatása. Vagyis lenne. Mert nem hiszem, hogy Thiago eligazolna, Fontás eligazolna, és azt sem hinném, hogy Deulofeu eligazolna.daffy írta:marha egyszerű. egy viszonylagosan alacsony visszavásárlási opciót kell rögzíteni az átigazolásba és nem 1-2,hanem 3-4 évre. ebben az esetben jó ötlet lenne az eladása,viszont ha elkezdenek eligazolni a fiatalok,annak hosszú távon nem biztos,hogy jó hatása lesz.
Sztem meg jó ötlet. Aztán pár év múlva őt is visszahozzuk, egy újabb tehetségért, + egy valag pénzért, és keletkezik egy ördögi kör.Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
Barcelona are fuming over Arsenal 's move for teenage sensation Gerard Deulofeu.
And Arsenal are risking a fresh row with Barca by stepping up their efforts to sign 17-year-old wonderkid Gerard Deulofeu.
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
Álmodozzanak csak a pedofilok...... ha eladjuk őt idióták vagyunk.....Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
Barcelona are fuming over Arsenal 's move for teenage sensation Gerard Deulofeu.
And Arsenal are risking a fresh row with Barca by stepping up their efforts to sign 17-year-old wonderkid Gerard Deulofeu.
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
Remélem ez valami rossz vicc. Komolyan lassan úgy érzem Londont, mint valami óriási nagy fagylaltos kocsi...Ilúvatar írta:Gerard Deulofeu to Arsenal Transfer Rumour
NEM! NEM! ÉS NEM!
dölöfö nem megy sehova.
Capel még annyira nem is, persze hatalmas Liga tapasztalattal bír, de ahhoz képest csiszolatlan, a másik kettő meg főleg érdekes, Didac valamennyire feljavult, de Jose Angelt megnézném azért, nem hinném hogy rosszabb teljesítményre képes.sjd írta:Főleg, hogy Borriellot is megvettékbarcalaci84 írta:Bojan szerintem biztosan nem fog kezdeni...
egyébként eléggé elgondolkoztató , hogy már utánpótlás szinten is csak abszolút peremember...(Rómában nagyon kell majd neki az edzői hátszél)
bár majd kiderül LE mit akar játszani, ugye a korábbi római felállások nem bővelkedtek csatárokban, szóval egy 4-3-3ban még alap kezdő is lehet
Az U21es csapatban betöltött helyéből meg nem vonnék le sok következtetést, vannak ott érdekes prioritások (Montoya-Azpilicueta, Vila-Jose Angel, Capel padozatatása stb.)
Főleg, hogy Borriellot is megvettékbarcalaci84 írta:Bojan szerintem biztosan nem fog kezdeni...
egyébként eléggé elgondolkoztató , hogy már utánpótlás szinten is csak abszolút peremember...(Rómában nagyon kell majd neki az edzői hátszél)
az élet nem mindig fairbarcalaci84 írta:Bojan szerintem biztosan nem fog kezdeni...
Leigazolta az Atleti most nyáron, előtte viszont Depor.messi1996 írta:Adrian melyik csapatban jáccik?
1988 jan 1.-én illetve azután születik valaki akkor játszhat, amúgy a selejtező elején még mindenki teljesítette a korhatárt, arra vonatkozik az elnevezésfanbarca írta:
Amúgy hogyan van az U-21-es szabály, hogy 23 évesen is játszani lehet?
Nálam a meccs embere : Diego Capel.
Deportivo La Coruna, de ezek után szinte biztos vált. (ugyebár a Depor kiesett)messi1996 írta:Adrian melyik csapatban jáccik?
Elvileg aki a selejtezősorozat kezdetén nem töltötte be a 21-et az játszhat.fanbarca írta:Nagyon szép meccs volt, én a végét láttam, utolsó 45 perc, az tetszett. A Barca fiúk nagyot alkottak, már kezdtem mérgelődni, hogy Jeffrén nem passzol, aztán meg. Nagyon nagy volt! Szerintem Svájc simán legyőzi a cseheket, magabiztosak, erősek. Mindenképpen szerintem nem lesz könnyű döntő, bár nevek alapján biztosnak tűnik az ibériai siker. Szerintem Bojan, Capel és Jeffrén is kezd a döntőben, szerintetek? (nagy cserék voltak mindhárman )
Amúgy hogyan van az U-21-es szabály, hogy 23 évesen is játszani lehet?
Nálam a meccs embere : Diego Capel.