Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dubsteppet én is hallgatok mostanság:kudu írta:Mostanság ráálltam a Dupstep és a DrumandBass cuccokra. Tudnátok linkelni pár ilyet?
Így is kezdhetted volna:fcbarca0827 írta:Reggel felkeltem, bekapcsoltam a tévét, "lapozgattam" a csatornák között, Emtívíre értem és belefutottam ebbe: http://www.youtube.com/watch?v=RMFR9ZJZdrs Olyan szinten kirázott a hideg, miközben hallgattam...Azóta, legalább 20-szor lement a szám.
![]()
Ez Jó nekem...
Ossian - Éjféli LányB. írta:a számhoz hasonló, gitár alapú lassú zenétA kérdést hogy érted? Jó nekemhez hasonló lassú, melankolikusabb zenét, avagy alternatívot kívánsz?
Hirtelen ezek jutottak eszembe:B. írta:a számhoz hasonló, gitár alapú lassú zenétA kérdést hogy érted? Jó nekemhez hasonló lassú, melankolikusabb zenét, avagy alternatívot kívánsz?
a számhoz hasonló, gitár alapú lassú zenétA kérdést hogy érted? Jó nekemhez hasonló lassú, melankolikusabb zenét, avagy alternatívot kívánsz?
a legpopulárisabbak:kudu írta:Mostanság ráálltam a Dupstep és a DrumandBass cuccokra. Tudnátok linkelni pár ilyet? Ezek pörögnek most nagyon nálam.
Az indie az independient angol szó rövidítése, ami ugyebár függetlent jelent.Sanama írta:Mi az az indie? Annyiszor láttam már,hogy indie stílus...de fogalmam sincs róla,hogy pontosan mi az,vagy milyen?!
Mi az az indie? Annyiszor láttam már,hogy indie stílus...de fogalmam sincs róla,hogy pontosan mi az,vagy milyen?!Rinku írta:
Én a zenével úgy vagyok, hogy vannak nyugisabb és rázósabb napok. Rázósabb napokon hard rock (Road, Depresszió, Tankcsapda igen nagy előnyben a hazai térfélen) és punk szinte minden mennyiségben, nyugis napokon és az esték nagy részében alternatív, grunge, indie, pszichedelikus
nirvana helyett/mellett próbáld ki a pearl jametRinku írta:TT, el sem hiszed, hogy mennyire irigylem a srácot... Már régóta meg szeretnék tanulni gitározni!Gyönyörűen játszik, élmény hallgatni!
Én a zenével úgy vagyok, hogy vannak nyugisabb és rázósabb napok. Rázósabb napokon hard rock (Road, Depresszió, Tankcsapda igen nagy előnyben a hazai térfélen) és punk szinte minden mennyiségben, nyugis napokon és az esték nagy részében alternatív, grunge, indie, pszichedelikus rock reggaeval megtoldva!Amikor rossz kedvem van, a Nirvana, R.E.M., Pink Floyd, The Doors és még sorolhatnám mindig csempész azért némi örömet az estébe!
Supernem - Tudományos-Fantasztikus Pop
Egy ifjú, tehetséges zenekar igencsak lehengerlő alkotása!Én kicsit átkölteném: Gyerekek, ROCK az élet, nem?
Na majd Hegyen lesz élet...
Alborosie - Kingston Town
Alborosietól ez a kedvenc zeném, de alig emelkedik ki a többi remek alkotása közül!Feltétlen hallgassátok meg még tőle a One day, Herbalist, Jamaica, Rastafari Anthem és a Waan the herb című számokat!
Meg végülis, ha jobban átgondolom, az egész diszkográfiáját is benyomhatjátok!
Köszi!Game90 írta:....
Válogasskudu írta:Mostanság ráálltam a Dupstep és a DrumandBass cuccokra. Tudnátok linkelni pár ilyet?