Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, és én pont ezért nem hoztam volna be Iniestát, mert carlos fel sem jött addig támadni amíg Messi bent volt. Ha egy kicsit jobb a madrid akkor erre rá is fázhattunk volna!Rapika írta:Carlos tehetetlen volt ellene!
Pont ezt írtam a topicjába!Morminho írta: Egyébként azt néztem, h Presas milyen jól kikapcsolta Robinhot
HAnonymus írta:Öcsém (reálos) egész héten azt hajtotta hogy Robinho hányszor jobb Messinél. Aztán egyszer csak megszólal meccs közbe hogy: Te. Ez a gyerek tud valamit.
...
Ez az ötlet tetszik!Rapika írta:Én Rijkaard helyében Giulyt tenném be az újságíroknak adott papírba,mintha Ő lenne a kezdő!
Aztán a gyepre Messi futna ki kezdőként!
Ez szinte 1 gól lenne a real ellenében!![]()
![]()
Jó de ha nem megy a csapatnak a játék és 65 ezren kiabáéják a neved hogy állj be akkor az mi ha nem csodát várás?Ordog írta:Miért várna mindenki tőle csodát???:) Amíg olyan csapattársai vannak mint Ronaldinho, Eto'o, Xavi, Deco, Bommel addig nem hiszem hogy mindenki tőle várná a csodát:))) Nem fog ő "beleőrülni":) Simán lehetne már kezdő!Fernando írta:Csak az a baj hogy nehogy nagyon megterheljük Messi-t mert nem biztos hogy el bírja viselni a hirtelen jött sztárságot és azt hogy mindenki tőle vár csodát, ebbe egy ember bele is tud őrülni! pl. Deisler! Szóval okosan csinálta Rijkaard fokozatosan kellene sztárrá tenni őt mert még nem biztos h el tudná viselni a terhet egy 18 éves! Annál inkább egy 28 éves Giuly ő neki már ez hiányzik
Miért várna mindenki tőle csodát???:) Amíg olyan csapattársai vannak mint Ronaldinho, Eto'o, Xavi, Deco, Bommel addig nem hiszem hogy mindenki tőle várná a csodát:))) Nem fog ő "beleőrülni":) Simán lehetne már kezdő!Fernando írta:Csak az a baj hogy nehogy nagyon megterheljük Messi-t mert nem biztos hogy el bírja viselni a hirtelen jött sztárságot és azt hogy mindenki tőle vár csodát, ebbe egy ember bele is tud őrülni! pl. Deisler! Szóval okosan csinálta Rijkaard fokozatosan kellene sztárrá tenni őt mert még nem biztos h el tudná viselni a terhet egy 18 éves! Annál inkább egy 28 éves Giuly ő neki már ez hiányzik
Vannak akik így születnek...laci18 írta:Ezt én sem értem 18éves és már most olyan cselekd tud mint Ronni jó azért Ronni még jobbakat de ő is jól nyomja.Silvanus írta:Még mindig elképesztő a számomra, hogy ilyen fiatalon...
Messi nevét skandálta 60 ezer ember, bejött, varázsolt, és ő a Barca egyik legnagyobb reménysége a bajban... HIHETETLEN!!!![]()
Ő egy zseni, remélem valóban nálunk varázsol 2014-ig!
Ezt én sem értem 18éves és már most olyan cselekd tud mint Ronni jó azért Ronni még jobbakat de ő is jól nyomja.Silvanus írta:Még mindig elképesztő a számomra, hogy ilyen fiatalon...
Messi nevét skandálta 60 ezer ember, bejött, varázsolt, és ő a Barca egyik legnagyobb reménysége a bajban... HIHETETLEN!!!![]()
Ő egy zseni, remélem valóban nálunk varázsol 2014-ig!
Kérés parancs...Beis álltBodi írta:Nah mostmár Lionelt a csapatba!!!!!!!
Nem szabad pontot veszteni!!!!