Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Imádom a '80as évek rockzenéit - az ártatlan gyermekkor ugyemessideco írta:Rinku: tudsz nyolcvanas évekbeli hardrock ballads-okat linkelni?
Ja értemRinku írta:Nem én állítottam össze...Egy igen prof ismerősöm érte a felelős, a számok amúgy nincsenek fontossági sorrende rakva, ahogy eszébe jutottak meg keresgélt, úgy jöttek sorra!
Szerintem lehetetlen sorrendbe rakni, jobbnál-jobb zenék vannak rajta!
Írta amúgy, hogy még így is rengeteg minden nem került fel rá, ez a szép a rockban, hogy annyi jó zene van, képtelenség felsorolni az összeset...
Egyet értek veled!Zeneileg sok minden változott, viszont pont, hogy a régi nagy slágereket modernizálják mutatja, hogy azok a zenék 100 év múlva is slágerek lesznek!A mostani Jandzsííí májszterek meg pár éven belül kikopnak!Sajnos minden stílusra elmondható, hogy silányabbak vannak manapság!Rockban Queen-t, Rolling Stonest én is szeretem, de a mai fost nem, ugyanez a hip-hop, ami jóval közelebb áll hozzám!90es években még volt mondanivalója, manapság már mindenre ráhúzzák hip-hop!Ez egy életérzés, nem lalalazás….Rinku írta:Szvsz teljesen mindegy, hogy mit néztek meg a legtöbbször, az én generációm (19 éves vagyok) majdnem teljesen el van korcsosulva értékrendileg... Nap, mint nap tapasztalom, de ez a vicc, amit ma néhányan zenének (fluor és a többi gyökér) neveznek, egy adag lócitromnál sem ér többet... Amíg a mizu és ilyen hányásdarabok "jók" lesznek, addig le lehet húzni a rolót...
Személyes "kedvenceim", amikor a Thunderstruckot vagy a Smells like teen spirit-et mixelik meg, szánakozva röhögök ezen a sok gyökéren, akik még saját számokat sem képesek összedobni a varázsdobozukkal, hanem még legendás zenéket fabrikálnak át... Ennyi a kreativitás, ennyi a stílus... Azt még amikor azt mondják ezekre, hogy jó, na akkor nyílik ki a bicska a zsebemben...
ha már OFF: az sztem "TOMORROW doesn't begin until I fucking wake up"kurdt írta:holnap (kedden; morning doesn't begin until I fucking wake up!)
Nem azért nézték meg mert jó, én is megnéztem már. Rebecca Black is hogy elterjedt már, pedig mindenki fikázza. Fluor is egy s.zar van pár ezer majom akinek tetszik, de a többség azért nézi meg, mert annyira f.os, hogy látnak benne valami humort. 24000 like azért kiakaszt..L.Messi 10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=t8ll4k0E6qcFtcSikiHun írta:Valaki tudja melyik magyar számot nézték meg legtöbben youtubon?
Vajon mit?... Szánalmas...
A fentivel teljesen egyetértek, ugyanakkor még egy ilyen elbutult érában is lehet olyan zenekarokat találni, amiket érdemes hallgatni; és amíg ez így lesz addig nem aggódok annyira...Rinku írta:Szvsz teljesen mindegy, hogy mit néztek meg a legtöbbször, az én generációm (19 éves vagyok) majdnem teljesen el van korcsosulva értékrendileg...
kurdtnak egy off: melyik filmből(?) volt régebben az a képed, ahol egy pali kb a feje búbjáig felemelte a lábát?Elfelejtettem megkérdezni anno, de annyit röhögtem rajta...
Már háromszor én is rásegítettem a nézettségi mutatóraS.Agüero írta:Fluor-MizuFtcSikiHun írta:Valaki tudja melyik magyar számot nézték meg legtöbben youtubon?
Azt olyan 10 milliószor múltkor néztem, akkor volt 9 és fél körül.
http://www.youtube.com/watch?v=t8ll4k0E6qcFtcSikiHun írta:Valaki tudja melyik magyar számot nézték meg legtöbben youtubon?
Mindegy akkor is respect (neki)!Rinku írta:Nem én állítottam össze...Egy igen prof ismerősöm érte a felelős, a számok amúgy nincsenek fontossági sorrende rakva, ahogy eszébe jutottak meg keresgélt, úgy jöttek sorra!
Szerintem lehetetlen sorrendbe rakni, jobbnál-jobb zenék vannak rajta!
Írta amúgy, hogy még így is rengeteg minden nem került fel rá, ez a szép a rockban...
Ez nem gyenge lista! Respect!Rinku írta: Inkább bemásoltam ide azt a bizonyos 250-s listát, akit zavar, az dugja a homokba a fejét!Jó zenélést srácok!
Adj két-három példát, hogy tudjam mire gondolsz és adok!messideco írta:Rinku: tudsz nyolcvanas évekbeli hardrock ballads-okat linkelni?