Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha kell tudok adni linket amin lehet majd nézni a meccseket akár a sport tv-n is.De csak a meccsek napján.chonggy írta:Bazz,csak az?Mert nekem nincs... Na mindegy,akkor majd csak a fontosabb meccseket nézem,neten...
A sport TVchonggy írta:Nah,nemsokára kezdődik a Copa,remélem Arg-Bra lesz a döntő,Messiék sikerével...De Chile is nagyon szimpatikus,támadó focit játszik (asszem Chile volt az a múlt VB-n akit megszerettem)
Am meltik magyar csatorna fogja közvetiteni?
De gondolom, ő azért vmit le is akar tenni az asztalra. Aki olyat nyilatkozik, h jobb lesz, mint Messi, annak nem hiszem, h az isten háta mögé kéne igazolnia, h erre legalább az esélye meg legyen. Aztán ki tudja....Amúgy meg annyira nem érdekel, mi lesz vele, mert nagyon nem kedvelem.ab1daL írta: A pénz nagy úr.Főleg ennél a kis öntelt kölöknél.
A pénz nagy úr.Barcaman14 írta:Ebből semmi nem lesz. Az egy dolog hogy pl Dzsudzsák odaigazolt, a sok pénz és főként azért mert, érte nem állt sorban a Chelsea, Real Madrid stb...Neymar válogathat a jobbnál jobb klubok között, kötve hiszem hogy az Anzhit választaná.
Ebből semmi nem lesz. Az egy dolog hogy pl Dzsudzsák odaigazolt, a sok pénz és főként azért mert, érte nem állt sorban a Chelsea, Real Madrid stb...Neymar válogathat a jobbnál jobb klubok között, kötve hiszem hogy az Anzhit választaná.
Nem szeretem a srácot, de remélem több esze van, hogy ne Mahalalacskaskaslaba szerződjön. Legjobban a Chelseanek örülnék, többek között azért, mert nem a Madridot erősíti és mivel Angliában kemény foci van visszavenne a képéből, főleg, ha lerúgják. Ez rosszindulatú indok, tudom, de egyszerűen irritál, ha valakinek ekkora arca van már ilyen fiatalon viszonylag kevés eredményre. CR lehet nagy arcú, hisz ő Angliában is bizonyított, de amíg Neymar csak Brazíliában zsugázik, inkább kussoljon.
Ez mekkora vicc tényleg,még,hogy Roberto Carlos miatt menne Dagesztánba
Bár a mostani U21-es EB-n elég sokat gyakorolta.daffy írta:meg nem sok köze van cesc posztjához
meg nem sok köze van cesc posztjáhozmekkora írta:Csak nem Fabregas pótlása érdekében ?
http://sportgeza.hu/futball/hirek/2011/ ... nne_matat/
Bár Mata szerintem egy kicsit előrébb játszik .
Hát igen akkor a szokásos nb1.huLionel85 írta:A Monumentalban volt a visszavágó. Az a River otthona. Azt próbálták szétkapni a "drukkerek".
A Monumentalban volt a visszavágó. Az a River otthona. Azt próbálták szétkapni a "drukkerek".Bob_Marley írta:Bomborénában volt a visszavágó???Az is derék, hogy a rivális pályáján estek ki, nem bánkódtak szerintem a helyiek
azóta nem is csinált végig egyetlen nyári alapozást sem. 4 éve... ha már ennyit kiadtunk érte,kaphatna még1 évet. sokat már úgysem vesztünk vele.LG írta:Te mit nézel? Kb. az Aranylabdás szezonja óta nem mutat semmi értelmeset.Subinho írta:Érdekes cikk Kakáról a google-on:
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-442269
Érdekes, mert a világ legjobbja volt és nem mutatott olyan formahanyatlást, mint Ronaldinho... sérült volt, de vissza fogja nyerni a formáját, de nem a Madridban... legalábbis remélem...
Nagyon szerettem, nagy csalódás volt a Realba igazolása, de annak örülök, hogy elmegy onnan. Nem oda való. Attól Ő sokkal értékesebb!! Remélem vissza tud menni a Milanba és helyettesítheti az épp távozott Pirlot!!!Neki is haza kéne mennie.
Te mit nézel? Kb. az Aranylabdás szezonja óta nem mutat semmi értelmeset.Subinho írta:Érdekes cikk Kakáról a google-on:
Érdekes, mert a világ legjobbja volt és nem mutatott olyan formahanyatlást, mint Ronaldinho... sérült volt, de vissza fogja nyerni a formáját, de nem a Madridban... legalábbis remélem...
Nagyon szerettem, nagy csalódás volt a Realba igazolása, de annak örülök, hogy elmegy onnan. Nem oda való. Attól Ő sokkal értékesebb!! Remélem vissza tud menni a Milanba és helyettesítheti az épp távozott Pirlot!!!
Vegyük kölcsön!Subinho írta:Érdekes cikk Kakáról a google-on:
Nagyon szerettem, nagy csalódás volt a Realba igazolása, de annak örülök, hogy elmegy onnan. Nem oda való. Attól Ő sokkal értékesebb!! Remélem vissza tud menni a Milanba és helyettesítheti az épp távozott Pirlot!!!
Bounanotte már el is ment a Malagahoz, Lamela meg perpill Róma felé kacsintgat...de ha szétkapják a csapatot (bunanottet meg lamela tuti h elmegy..) problámás lesz a visszajutás..
világon nincs meg ilyen hulye rendszer amugy.. kieses ugy mukodik hogy az elmult 3 év átlagát veszik figyelembe...
Legalább nem beszél mellé ha majd sajtótájékoztató kell tartaniabarca0417 írta:ütős keret, de nekem Lucho nagyon hiányzik belőle...Gagonak meg nem tudom mi keresnivalója van..