Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg is van az új kedvenc játékom, köszönöm szépensjd írta:
Ja és ha kiviszed a kurzort a képernyő szélére, akkor feketére vált
Chrome-ot használok. amúgy tényleg feketére vált akkor, úgy is szoktam olvasni, de nem olyan kényelmes úgy.sjd írta:Ja és ha kiviszed a kurzort a képernyő szélére, akkor feketére váltfcbarca0827 írta:Milyen böngészőt használsz? Tudtommal csak Chrome-on pirosak a betűk, bár az jó kérdés, hogy miért. Én tök meglepődtem, hogy eredetileg fekete.
Ja és ha kiviszed a kurzort a képernyő szélére, akkor feketére váltfcbarca0827 írta:Milyen böngészőt használsz? Tudtommal csak Chrome-on pirosak a betűk, bár az jó kérdés, hogy miért. Én tök meglepődtem, hogy eredetileg fekete.S.Agüero írta:Az miért van, h itt a fórumon piros betűkkel ír mindenki? Vagyis annak látom. Hogy lehet átállítani normálisra?
Milyen böngészőt használsz? Tudtommal csak Chrome-on pirosak a betűk, bár az jó kérdés, hogy miért. Én tök meglepődtem, hogy eredetileg fekete.S.Agüero írta:Az miért van, h itt a fórumon piros betűkkel ír mindenki? Vagyis annak látom. Hogy lehet átállítani normálisra?
szerződésalbicelesteX írta:Oké!Köszi csak mert amúgy ez elég necces dolog.Teszem föl mi garantálja,hogy azt a pénzt vissza is adja majd?Mi van ha benyeli?
Igen, és ha le akartok onnan lépni, akkor az utolsó hónapot helyettesítheti, azt akkor nem kell befizetni, de mindenképpen nézzd át a szerződést.gergo9 írta:Dehogy.albicelesteX írta:Hali!Van egy elég pihent kérdésem.Albérletbe akarunk menni a csajommal,most van ez a kaució ezt elméletileg előlegbe leteszem és lelakhatom úgymond.De hogy nem fizetek egy hónapot vagy mi?
Az csak "biztosíték" a főbérlőnek ha a bérleti viszony lejárt vagy felmondjátok de semmi gond nincs akkor visszakapod.
De ugyanúgy bekellfizetned külön az első hónapot.
Dehogy.albicelesteX írta:Hali!Van egy elég pihent kérdésem.Albérletbe akarunk menni a csajommal,most van ez a kaució ezt elméletileg előlegbe leteszem és lelakhatom úgymond.De hogy nem fizetek egy hónapot vagy mi?
Ebben a témában nem vagyok érdekelt és lehet hülyeséget mondok, de mintha ez úgy lenne, ha elsunnyogod az egyhavi bért, tehát nem fizeted be, akkor vonják le. Ha minden hónapban fizetsz rendesen, akkor visszakapod.albicelesteX írta:Hali!Van egy elég pihent kérdésem.Albérletbe akarunk menni a csajommal,most van ez a kaució ezt elméletileg előlegbe leteszem és lelakhatom úgymond.De hogy nem fizetek egy hónapot vagy mi?
Mondjuk lehet nem ártana egy java builder sem.Hunter91 írta:Semmi...fekete ablak szöveg nélkül majd eltűnik(kb 0,5-1sec)gergo9 írta:parancsorban
java -jar meghajtó:/elérésút/fájlneve.jar
Repülőben sajnos annyira nem tudok segíteni, én Wizzairrel szoktam, de az mindig átszállásos!Frankfurt és onnan Munich!40-50 oda-vissza, max szerencséd van 30ból kijössz valami nagyon kicsinél!Fecooo írta:vki aki képben van a legjobb repülési lehetőségekkel!
kéne egy kis segítség...
akinek van ideje, meg tudná nézni, h milyen áron lehetne kijönni egy münchen-i útból?
júl vagy aug-ra gondoltam, sose repültem, így fogalmam sincs, hogyan keressek rá a legjobb ajánlatra![]()
köszi a segítséget előre is!
Csodás... egyik gépen kékhalál, másikon meg ez...Bob_Marley írta:Ez egy klasszikus vírus, ami megtámadja azt hiszem a deskptop.ini fájlt!Robcsyy írta:olyan problémám lenne, hogy a tálca minden belépésnél konkrétan lefagy, és nem tudok vele mit csinálni, de kegyetlenül felidegesít. a start menübe nem tudok belépni, az óra már 1órája 10órát mutat... vmi tipp hogy mit kezdjek ezzel a akármivel?
Csökentett módban próbáld elindítani, s valami víruskeresővel kifüstölni!
Vagy "végső megoldásként" windows újratelepítés!