Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tetszikRinku írta: Ez a nejmár egy kezelhetetlen, agyatlan kisfiú, a madridba pont jó lesz.
egyetértek,de idén középhátvédet nem fogunk venni. az szerintem jövőre fog prioritást élvezni, mondjuk egy Thiago Silva személyébenVaratrix írta:Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..
Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..
Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..bence-barca írta:Nem tudom volt-e már, de állítólag Jose Angel Rómába megy végül. Tehát róla lemondhatunk.
egyedül azért nem mondanám rá hogy baromság, mert Rosellnek tudtommal nagyon jók a Dél-amerikai kapcsolatai és lehet valami szponzor segítségével (pl. Nike) megköttethet a frigy... De ennek ellenére én sem látok rá, reális esélyt.Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... _neymarert
Hát ez egy hatalmas nagy baromság (szerintem). Rosellnek nem tudom hányszor kell még elmondania, hogy mennyi pénzt tudunk játékosokra költeni..
Igen ez egy nagyon jó hírStoichkov írta:ennek nagyon örülök!!!
tartsuk meg az értékes fiatalokat mint hogy eladjuk őket áron alul és vegyünk drágán idősebb befutott de kicsit lutri játékosokat
Nem tudom, hogy kifizetnék-e, de az biztos, hogy nem menne oda. Ettől függetlenül jók a magas kivásárlási árak, ha egy játékos belemegy akkor nem akar szerződésének lejárta előtt eligazolni.Stoichkov írta: nekem mintha 250 rémlene messire... szerintem 150et kitenne érte pl egy city
edit: igen, a wiki oldalról idézek:
"Szeptember 18-án Messi új szerződést írt alá a Barcelonával, amely 2016-ig köti a klubhoz, illetve 250 millió euróban határozza meg kivásárlási árát."
Köszi, így már értemAlberto10 írta:A kivásárlási ár az az összeg amennyit le kell tennie annak, aki a szerződés letelte előtt szeretné leigazolni a játékost. Elvileg ez a kivásárlási ár, de a legtöbb esetben, ha valamelyik klub le akar igazolni valakit, akinek még tart a szerződése az adott klubbal, akkor tárgyalásokat kezdeményez a játékos klubjával, hogy megállapodjanak az árról.Messithebest írta:Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....Alberto10 írta:játékos kivásárlási ára pedig 90 millió euróra nőtt.
A kivásárlási ár abban az esetben értendő, ha a klub semmiképp nem akarja eladni, nem hajlandó tárgyalni más klubokkal, ugyanakkor maga a játékos el szeretne menni. Nos ebben az esetben kell annak a klubnak kifizetni ezt az összeget, aki vinni szeretné. Ilyenre csak nagyon ritkán van példa.
Az pedig, hogy ilyen magas egy játékos kivásárlási ára annyit jelent, hogy nem akarják elengedni, eladni. Példaként: Keitának is 90 milla, Messinek 250 millió, a Madridból Ronaldonak 1 milliárd euró. Ezek úgymond ilyen 'sejkellenes' árak.
A kivásárlási ár az az összeg amennyit le kell tennie annak, aki a szerződés letelte előtt szeretné leigazolni a játékost. Elvileg ez a kivásárlási ár, de a legtöbb esetben, ha valamelyik klub le akar igazolni valakit, akinek még tart a szerződése az adott klubbal, akkor tárgyalásokat kezdeményez a játékos klubjával, hogy megállapodjanak az árról.Messithebest írta:Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....Alberto10 írta:játékos kivásárlási ára pedig 90 millió euróra nőtt.
nekem mintha 250 rémlene messire... szerintem 150et kitenne érte pl egy cityFecooo írta: megjegyzés: Messinek 150 millió, míg Cének,Kakának és Benzemának 1 milliárd ójró...
röviden, tömören: nem eladó...Messithebest írta:
Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....
Ha egy klub 90 milliót ajánl érte, akkor a Barca kénytelen elfogadni, és onnantól már a játékoson múlik. Ez Spanyolországban elég gyakori. Mármint a szerződésbe beletenni egy kivásárlási árat. (Ami mint láthatjuk nem éppen reálisMessithebest írta: Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....
Annyiért szabadon elviheti bárki. Spanyolországban kötelező a szerződésbe foglalni kivásárlási árat, egy ilyen 90 milliós érték azt jelenti, hogy a klub fenntartja a lehetőséget, hogy annyiért adja el, amennyiért szeretné adott esetben.Messithebest írta:Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....
Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....Alberto10 írta:játékos kivásárlási ára pedig 90 millió euróra nőtt.