Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak akkor meg tudod mi lesz? Ha jól szerepel Chile, akkor Pozzo fogja magát és kinyílvánítja Sánchezt 50 milliósra, mondván felment az ára és többet követel a Barcelonától. Jó lenne a héten lezárni az ügyet.maki írta:Tocy: pontosan, egyelőre még csak az állítólagos utolsó ajánlatot kapta meg az Udinese, arról még nincs hír, hogy mi a helyzet. Szerintem is az a legvalószínűbb, amit már itt is írtak páran, hogy csak a Copa után lesz már folytatása az ügynek.
Igen, csak ehhez a lehetőséget is meg kéne kapnia. Sztem már az elmúlt szezonban sokkal többet kellett volna játszania. Igy talán meggyőzhette volna a vezetőséget, h nem kell Fabregas, sem más a kp-ra. De igy, ha mégis jönne pl. Cesc, akkor onnantól borzasztó nehéz dolga lenne a gyereknek.noname írta:Megvan a nyár egyik legnagyobb erősítése. Thiago bizonyította h lehet rá számítani és az u21 VB-n se cáfolt erre rá. A kp így már gyakorlatilag elég erős, a csatársorba kell egy ember(Sanchezt ideje lenne lezárni, de ha nem azonnal kipengetni Rossiért a 30 millát).
Tavaly Bojan meg Jeffren is Ibra távozása után váltottak szeptember elején úgyhogy nyugid írta:Érdekes Thiagonál, hogy nem jelentették be hivatalosam sem azt, hogy az első csapat tagja lenne, sem a mezszámát, pedig eddig minden esetben ez rögtön az első szerződés megkötésénél meg szokott történni.
Attól mondjuk nem tartok, hogy az Atleticben maradna a jövő évben is, de az, hogy nincs bejelentett mezszáma könnyen jelentheti azt, hogy egy távozó játékos számát kapja meg, esetleg valakiét, aki a távozó számára cseréli a sajátját.
Vagy csak túl sokat látok az egész mögött.
Most jöttem fel, és ez a hír várt. Nagyon örülök neki, legalább ez már egy álláspont, ami a játékossal való kapcsolata a csapatnak. Ez azt jelenti, hogy nyártól immáron a nagycsapat tagja.SuperMessi írta:Most nem azért de meddig várunk még a legnagyobb 'igazolásunk' eurobarcás topicjára(Thiago)? Vagy ő nem teljes értékű Barcelona játékos?
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 18205.html
Ez tetszikRinku írta: Ez a nejmár egy kezelhetetlen, agyatlan kisfiú, a madridba pont jó lesz.
egyetértek,de idén középhátvédet nem fogunk venni. az szerintem jövőre fog prioritást élvezni, mondjuk egy Thiago Silva személyébenVaratrix írta:Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..
Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..