Barca Igazolások
-
- Jugador del Barça
Nincsen semmi baj itt a forummal csak tobb a politika es az okoskodas mint az hogy a jo izu focirol beszelgessunk
bingyo
- Messithebest
- Director del Fútbol
Tavaly Bojan meg Jeffren is Ibra távozása után váltottak szeptember elején úgyhogy nyugid írta:Érdekes Thiagonál, hogy nem jelentették be hivatalosam sem azt, hogy az első csapat tagja lenne, sem a mezszámát, pedig eddig minden esetben ez rögtön az első szerződés megkötésénél meg szokott történni.
Attól mondjuk nem tartok, hogy az Atleticben maradna a jövő évben is, de az, hogy nincs bejelentett mezszáma könnyen jelentheti azt, hogy egy távozó játékos számát kapja meg, esetleg valakiét, aki a távozó számára cseréli a sajátját.
Vagy csak túl sokat látok az egész mögött.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Érdekes Thiagonál, hogy nem jelentették be hivatalosam sem azt, hogy az első csapat tagja lenne, sem a mezszámát, pedig eddig minden esetben ez rögtön az első szerződés megkötésénél meg szokott történni.
Attól mondjuk nem tartok, hogy az Atleticben maradna a jövő évben is, de az, hogy nincs bejelentett mezszáma könnyen jelentheti azt, hogy egy távozó játékos számát kapja meg, esetleg valakiét, aki a távozó számára cseréli a sajátját.

-
- Jugador del Barça
Egyértelmű, hogy Kash belsős információkkal rendelkezik, amikről mi nem is álmodozhatunk, nincs értelme vitázni
Tocy: pontosan, egyelőre még csak az állítólagos utolsó ajánlatot kapta meg az Udinese, arról még nincs hír, hogy mi a helyzet. Szerintem is az a legvalószínűbb, amit már itt is írtak páran, hogy csak a Copa után lesz már folytatása az ügynek.

Tocy: pontosan, egyelőre még csak az állítólagos utolsó ajánlatot kapta meg az Udinese, arról még nincs hír, hogy mi a helyzet. Szerintem is az a legvalószínűbb, amit már itt is írtak páran, hogy csak a Copa után lesz már folytatása az ügynek.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Most jöttem fel, és ez a hír várt. Nagyon örülök neki, legalább ez már egy álláspont, ami a játékossal való kapcsolata a csapatnak. Ez azt jelenti, hogy nyártól immáron a nagycsapat tagja.SuperMessi írta:Most nem azért de meddig várunk még a legnagyobb 'igazolásunk' eurobarcás topicjára(Thiago)? Vagy ő nem teljes értékű Barcelona játékos?
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 18205.html

- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
Nagyatyesz írta:
... Félek, ha jön egy-két nagy név, akkor a csapategységre kihatással lehet. Bár ne legyen igazam[/quote]
Én írom:
Ez bizony igaz lehet. Ám erre is megvan a gyógyír, amit úgy hívnak, hogy rotálás. Három kiírásban is érdekeltek leszünk, lesz elég lehetősége mindenkinek. Feltétel: Pep végre elkezd rotálni. Muszáj, mert ilyen nevekkel a padon sokáig nem lehet szórakozni. Feltéve, hogy azok formában vannak. Idén elkerültek bennünket a nagyobb sérülések a középpályán és a csatársorban, de a következő szezonban már nem biztos, hogy ilyen szerencsések leszünk. (Azért remélem, igen.
) A naptárak a szezon elején adottak lesznek, az alapozás és az előszezon teljesítményei ismertek, a várható terhelést közel egyenletesen kell elosztani, a többi meg majd jön.
Meggyőződésem, hogy jórészt az alapcsapattal tolni végig az egész szezont istenkísértés lenne. A Madrid idén méginkább a nyakunkon fog lihegni, azaz minden meccset hoznunk kell. Ehhez pedig muszáj lesz rotálni, különösen a gyengébb csapatok ellen.
... Félek, ha jön egy-két nagy név, akkor a csapategységre kihatással lehet. Bár ne legyen igazam[/quote]
Én írom:
Ez bizony igaz lehet. Ám erre is megvan a gyógyír, amit úgy hívnak, hogy rotálás. Három kiírásban is érdekeltek leszünk, lesz elég lehetősége mindenkinek. Feltétel: Pep végre elkezd rotálni. Muszáj, mert ilyen nevekkel a padon sokáig nem lehet szórakozni. Feltéve, hogy azok formában vannak. Idén elkerültek bennünket a nagyobb sérülések a középpályán és a csatársorban, de a következő szezonban már nem biztos, hogy ilyen szerencsések leszünk. (Azért remélem, igen.

Meggyőződésem, hogy jórészt az alapcsapattal tolni végig az egész szezont istenkísértés lenne. A Madrid idén méginkább a nyakunkon fog lihegni, azaz minden meccset hoznunk kell. Ehhez pedig muszáj lesz rotálni, különösen a gyengébb csapatok ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atomot Nekik! 2011.06.29. 19:17:31-kor.
Forrásmegjelölés nélkül még értelmetlenebb bármilyen hírt bedobni, mint a lentebb említett nevetséges weboldalakról, mert nem tudunk vele érdemlieg foglalkozni.
-
- Entrenador del Barça
Örülök, hogy Tiago itt marad. nagy tehetség a srác, és ha így fejlődik, akkor már akár jövőre berobbanhat! Így viszont Cesct csak Keita távozása esetén igazolnám le - bár erről még szó nem volt, ráadásul Pep kedvence is. Így az alap Xavi, Busi, Ini mellett megvan a csere hármasunk is Tiago, Masc, Keita.
Elől ugye egy Sanchez szinte biztosan jönni fog, míg Bojan és Jeffren valószínűleg megy. Itt az Affelay, Sanchez cseresor valószínű.
Na most ha esetleg jön Fabregas, akkor szerintem nem tudja majd Pep kezelni a szitut, mert Keita beállítása minden meccsen alap, Sanchez sem azért jön, hogy meccseket nézzen végig a padról, míg Affelaynál el lehetett tavaly adni, hogy szoknia kell a csapatot, de ennyi ittlét után már lehet ő is nehezebben viselné a néhány perc játéklehetőséget. Nem beszélve Mascról, és a tehetséges Tiagoról sem.
Nem akarok károgni, de Bojanéknak épp az volt az előnyük, hogy ők vártak a játéklehetőségre, tudták, hogy aki pályán van jobb náluk. Nem pattogtak! Félek, ha jön egy-két nagy név, akkor a csapategységre kihatással lehet. Bár ne legyen igazam
Elől ugye egy Sanchez szinte biztosan jönni fog, míg Bojan és Jeffren valószínűleg megy. Itt az Affelay, Sanchez cseresor valószínű.
Na most ha esetleg jön Fabregas, akkor szerintem nem tudja majd Pep kezelni a szitut, mert Keita beállítása minden meccsen alap, Sanchez sem azért jön, hogy meccseket nézzen végig a padról, míg Affelaynál el lehetett tavaly adni, hogy szoknia kell a csapatot, de ennyi ittlét után már lehet ő is nehezebben viselné a néhány perc játéklehetőséget. Nem beszélve Mascról, és a tehetséges Tiagoról sem.
Nem akarok károgni, de Bojanéknak épp az volt az előnyük, hogy ők vártak a játéklehetőségre, tudták, hogy aki pályán van jobb náluk. Nem pattogtak! Félek, ha jön egy-két nagy név, akkor a csapategységre kihatással lehet. Bár ne legyen igazam
- albicelesteX
- A Vadász
Na meg van az első és a legjobb igazolásunk!!!!
Nagyon örülök neki,mert a tehetsége mellett még szimpatikus srác is!!!

Felnéztem sporthíradóra, ott szoktak ilyen hülyeségek lenni, ott is volt.Kash koma mielőtt írod, h kiket akarunk igazolni előtte nézd át a tiltott oldalak listáját szerintem
De hogy ne legyen OFF.Sanchezért szerintem ki kéne fizetni a pénzt.Ha elutasította a Chelsea és City ajánlatát mert ide akar jönni akkor fizessük ki érte.Mert ha még 1 évet marad az Udinében és még jobb szezont fut akkor az Udine jövőre akár többet is kérhet érte.

De hogy ne legyen OFF.Sanchezért szerintem ki kéne fizetni a pénzt.Ha elutasította a Chelsea és City ajánlatát mert ide akar jönni akkor fizessük ki érte.Mert ha még 1 évet marad az Udinében és még jobb szezont fut akkor az Udine jövőre akár többet is kérhet érte.

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Most nem azért de meddig várunk még a legnagyobb 'igazolásunk' eurobarcás topicjára(Thiago)? Vagy ő nem teljes értékű Barcelona játékos?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2011.06.29. 18:08:21-kor.
Nem hallottam még Kikoról, de össz-vissz 3 millióért nem olyan gáz. Ha nem válik be, tovább is lehet adni úgy, hogy az árát is visszahozza.
Bár az utóbbi időben a potompénzes igazolások eléggé beváltak, reméljük a srác se fog csalódás okozoni! 

Football, bloody hell. /SAF/
- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
Ez tetszikRinku írta: Ez a nejmár egy kezelhetetlen, agyatlan kisfiú, a madridba pont jó lesz.

"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
egyetértek,de idén középhátvédet nem fogunk venni. az szerintem jövőre fog prioritást élvezni, mondjuk egy Thiago Silva személyébenVaratrix írta:Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Varatrix
- Director del Fútbol
Egyetértek belső védő kell csak, de az nagyon.Piqué írta:Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Szeretem az ilyen kacsa híreket, hogy 50 millió Mr. Gyökérért... Jól focizik, de azon kívűl ki mit lát benne? A hátam közepére nem akarom ezt a kis majmot, nem hogy Barca mezbe... Ez a nejmár egy kezelhetetlen, agyatlan kisfiú, a madridba pont jó lesz. 

Football, bloody hell. /SAF/
Felesleges is lenne hisz ittvan Adriano és Maxwell meg ugye Abidal..bence-barca írta:Nem tudom volt-e már, de állítólag Jose Angel Rómába megy végül. Tehát róla lemondhatunk.
-
- Llegenda del Barça
Nem tudom volt-e már, de állítólag Jose Angel Rómába megy végül. Tehát róla lemondhatunk.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
egyedül azért nem mondanám rá hogy baromság, mert Rosellnek tudtommal nagyon jók a Dél-amerikai kapcsolatai és lehet valami szponzor segítségével (pl. Nike) megköttethet a frigy... De ennek ellenére én sem látok rá, reális esélyt.Capon írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... _neymarert
Hát ez egy hatalmas nagy baromság (szerintem). Rosellnek nem tudom hányszor kell még elmondania, hogy mennyi pénzt tudunk játékosokra költeni..
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Capon
- Llegenda del Barça
http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... _neymarert
Hát ez egy hatalmas nagy baromság (szerintem). Rosellnek nem tudom hányszor kell még elmondania, hogy mennyi pénzt tudunk játékosokra költeni..
http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... barcelonae
Ezzel a hírrel meg már úgy vagyok, hogy hiszem ha látom... minden esetre biztató hírek csak sajnos már fabatkát sem érnek, de azért bízom benne.
http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/29 ... barcelonae
Ezzel a hírrel meg már úgy vagyok, hogy hiszem ha látom... minden esetre biztató hírek csak sajnos már fabatkát sem érnek, de azért bízom benne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Igen ez egy nagyon jó hírStoichkov írta:ennek nagyon örülök!!!
tartsuk meg az értékes fiatalokat mint hogy eladjuk őket áron alul és vegyünk drágán idősebb befutott de kicsit lutri játékosokat

Nem tudom, hogy kifizetnék-e, de az biztos, hogy nem menne oda. Ettől függetlenül jók a magas kivásárlási árak, ha egy játékos belemegy akkor nem akar szerződésének lejárta előtt eligazolni.Stoichkov írta: nekem mintha 250 rémlene messire... szerintem 150et kitenne érte pl egy city
edit: igen, a wiki oldalról idézek:
"Szeptember 18-án Messi új szerződést írt alá a Barcelonával, amely 2016-ig köti a klubhoz, illetve 250 millió euróban határozza meg kivásárlási árát."
- Messithebest
- Director del Fútbol
Köszi, így már értemAlberto10 írta:A kivásárlási ár az az összeg amennyit le kell tennie annak, aki a szerződés letelte előtt szeretné leigazolni a játékost. Elvileg ez a kivásárlási ár, de a legtöbb esetben, ha valamelyik klub le akar igazolni valakit, akinek még tart a szerződése az adott klubbal, akkor tárgyalásokat kezdeményez a játékos klubjával, hogy megállapodjanak az árról.Messithebest írta:Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....Alberto10 írta:játékos kivásárlási ára pedig 90 millió euróra nőtt.
A kivásárlási ár abban az esetben értendő, ha a klub semmiképp nem akarja eladni, nem hajlandó tárgyalni más klubokkal, ugyanakkor maga a játékos el szeretne menni. Nos ebben az esetben kell annak a klubnak kifizetni ezt az összeget, aki vinni szeretné. Ilyenre csak nagyon ritkán van példa.
Az pedig, hogy ilyen magas egy játékos kivásárlási ára annyit jelent, hogy nem akarják elengedni, eladni. Példaként: Keitának is 90 milla, Messinek 250 millió, a Madridból Ronaldonak 1 milliárd euró. Ezek úgymond ilyen 'sejkellenes' árak.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
A kivásárlási ár az az összeg amennyit le kell tennie annak, aki a szerződés letelte előtt szeretné leigazolni a játékost. Elvileg ez a kivásárlási ár, de a legtöbb esetben, ha valamelyik klub le akar igazolni valakit, akinek még tart a szerződése az adott klubbal, akkor tárgyalásokat kezdeményez a játékos klubjával, hogy megállapodjanak az árról.Messithebest írta:Mit jelent az hogy kivásárlási ár? 90 millió euró?? CR került annyiba....Alberto10 írta:játékos kivásárlási ára pedig 90 millió euróra nőtt.
A kivásárlási ár abban az esetben értendő, ha a klub semmiképp nem akarja eladni, nem hajlandó tárgyalni más klubokkal, ugyanakkor maga a játékos el szeretne menni. Nos ebben az esetben kell annak a klubnak kifizetni ezt az összeget, aki vinni szeretné. Ilyenre csak nagyon ritkán van példa.
Az pedig, hogy ilyen magas egy játékos kivásárlási ára annyit jelent, hogy nem akarják elengedni, eladni. Példaként: Keitának is 90 milla, Messinek 250 millió, a Madridból Ronaldonak, Kakának 1 milliárd euró. Ezek úgymond ilyen 'sejkellenes' árak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alberto10 2011.06.29. 15:13:38-kor.