Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez így van....LG írta:Sztem meg tavaly se volt jovaldo88 írta:nem kéne Valdes helyére kapust venni, azért tavaly elég jó volt,idén még nem találja magát,de szerintem ez csak idő kérdése(remélem nem sok idő)
A fontos meccseken beszívott mindent ami kapura ment
És Messit hova teszedlaci18 írta:Yepes sztem nem kell, mert középső védőnk van. Sztem Jorquerát tényleg ki kellene próbálni már csak azért is hogy Valdes érezze hogy nem ő az egyetlen kapusunk.
Henry jó lenne ha jönne és átállnánk a 2 csatáros játékra és az Ezquerro, Larsson, Maxi 3-as közül kettő had menjen, az nind1 hogy ki csak Ezqu legyen az egyik.
Sztem meg tavaly se volt jovaldo88 írta:nem kéne Valdes helyére kapust venni, azért tavaly elég jó volt,idén még nem találja magát,de szerintem ez csak idő kérdése(remélem nem sok idő)
Mental_Theo írta:A Színes MAi Lapban azt irják hogy ...
viccet félretéve, én már lehet, hogy nem is örülnék neki, mert akkor mi lesz Messivel???Mental Theo írta: Henry mindenképp elhagyja az Arsenalt,és a Barcelonát emelték ki akik vinnék,és ugye Laporta hozán is mindenképp.
Hát én nagyon kevesett halottam rola, aztán lehet h jo. De ha már franciaország, akkor Lyon, ha Lyon akkor Chrisjelwaz írta:Én középső védőnek vennék egy Mario Yepest! Nem tom ismeritek-e a PSG-ben játszik (nem játszott Ronaldinhoval együtt, akkor még Nantes-os volt), elég erőszakos és határozott és nagyon jól fejel! Egy betonfal! Amúgy egy kapus télleg kéne, de kipróbálnám előbb Jorquerát, mert, ha beválik, akkor az szép pénzmegtakarítás lenne!
Veluk én is kiegyeznék, és ha Colet nem sikerulne, akko johetne myonyuk Kaladze.laci18 írta:Én még a múltkor írtam hogy kik kellenek és miért, és ki tartok mellettük : Kameni, Sagnol, A. Cole. Cole-ról csak annyit hogy vki 30-40 millió euróról beszélt... sztem ha Vieira-t 20m euróért odaadták a juvénak akkor Colt is odaadnák annyiért, szerintem.
ne is mondd!!!laci18 írta: De ha Cole nem jön akkor ki sztem Fabio Aurelio nem oldaná meg a problémánkat.
nagyon jó lenne (inkább ő, mint Henry!) és meg is érne annyit, DE gondolod, hogy ez a döcögős Arsenal még tőle is képes lenne megválni???laci18 írta:Én még a múltkor írtam hogy kik kellenek és miért, és ki tartok mellettük : Kameni, Sagnol, A. Cole. Cole-ról csak annyit hogy vki 30-40 millió euróról beszélt... sztem ha Vieira-t 20m euróért odaadták a juvénak akkor Colt is odaadnák annyiért, szerintem.
Ronaldinho-t kihagynád???Fernando írta:Panathinaikos ellen kiállhatnánk félig cserékkel Messivel kiegészülve és Maxival meg egy kát nagy sztárral a többi meg ilyen Motta, Gabri Damia meg ezek lennének és akkor talán még egy jó meccs is kisüéhetne belőle:
PL.
---------------Jorquera---------------
-Damiá----Puyol---Márquez---Gio--
---Gabri---------Xavi------Motta----
-----Messi----Maxi L.----Larsson----
Csak egy példa és akkor a bajnokságra is lehet egy kicsit tartalékolni mit gondoltok?