2011.07.03. 19:57:50
Na elkezdtem egy szezont a szétpachelt PES 2010-ben a Milannal.Szerintem egész jó kis csapat, cask változó a teljesítmény.Első évben sikerült kiesni a BL-ből a csoportkörben 3.-ként zártam, EL-ben rögtön kiestem a Schalkéval szemben, első félévem pocsékra sikerült a bajnokságban is, 8. voltam 19 forduló után aztán a téli átigazolási időszakban vettem pár játékost és feljavult a csapat.
Megvettem Özilt, Romeut és Gait a Barcától, jöttek a manchesteri ikrek a védelembe, kapuba pedig Asenjo.Eladtam Abbiatit, Oddót, Flaminit, Seedorfot, és Pirlot.A bajnokságot behúztam, tavasszal 50 pontot szereztem 16 győzelem,2 döntetlen és 1 vereség.
Most tartok a 3.szezonomban eddig bajnokság ami szinte biztos (7 ponttal vezetek a Juve előtt, 1 meccsel kevesebbet játszva), BL-ben csoportelsőként mentünk tovább nyolcaddöntőben a Celticet kaptam.
2.szezonban csak kupát nyertünk, bajnokságban 2.-ok lettünk, BL-ben az elődöntőben estünk ki a Manchester ellen.Azóta eladtam Nestát jött helyette Cáceres és megvettem kp-ra Di Maríát.
Csapatom: Asenjo-Rafael,Silva,Cáceres,Fábio-Romeu,Özil,Di María-Gai,Pato,Ronaldinho
Ronaldinho öregszik, kiket javasolnátok a helyére?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”