Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nem is néztemDanka00792 írta:A Libertadores Kupa menüponton belül van még +2 csapat.L.Messi 10 írta:Hát én felraktam, és csak az a 4volt benne. De nekem ez is elég, kezdek rájönni hogy idén is FIFA-zni fogok, ha ez ilyen marad... Egyszerűen nem létezik a játékban sprint... Nem lehet elfutni Rooneyval egy Gátúszó mellett, mert lesprintel...
A Libertadores Kupa menüponton belül van még +2 csapat.L.Messi 10 írta:Hát én felraktam, és csak az a 4volt benne. De nekem ez is elég, kezdek rájönni hogy idén is FIFA-zni fogok, ha ez ilyen marad... Egyszerűen nem létezik a játékban sprint... Nem lehet elfutni Rooneyval egy Gátúszó mellett, mert lesprintel...
Hát én felraktam, és csak az a 4volt benne. De nekem ez is elég, kezdek rájönni hogy idén is FIFA-zni fogok, ha ez ilyen marad... Egyszerűen nem létezik a játékban sprint... Nem lehet elfutni Rooneyval egy Gátúszó mellett, mert lesprintel...Danka00792 írta:+ még 2 csapat: Penarol. Fc Santos. Szóval Keirrisonnal is lehet ontani a gólokat.
Egyébként elég jó lett, de jön még egy demo szeptemberben, aminek a grafikája, játékmenete már egy az egyben a teljes játékkal fog megegyezni, bár nemhinném, hogy akkora külömbség lesz köztük.
Magyarul nehezen. Maximum letöltöd angolul és biztos van hozzá külön magyarítás, vagy patch.Kash írta:Sziasztok, tudna valaki adni egy linket, ahol letudnám tölteni a Pes 08-at vagy a pes 09-et magyarul? több linket is elfogadok, mert van hogy hibás, vagy már törölték, előre is köszönöm![]()
+ még 2 csapat: Penarol. Fc Santos. Szóval Keirrisonnal is lehet ontani a gólokat.L.Messi 10 írta:http://pes2008editing.blogspot.com/2011 ... eaked.html
A Demo
Na közben fel is raktam, elsőre 10/10, csak kevés csapat van benne... MU, Milan, Porto, Napoli.
Hopp egy Vidic: http://img855.imageshack.us/img855/2284/nvtelentp.png
MessiFan írta:...
Badstubert próbáltam elhozni, nem jött.Arshavinnal tulajdonképpen ugyanott tartanék mert '80-ban született ő is.Többiek közül amelyik jön, és Di Maríát el akarom adni mert egy bizonyos Thiago Alcantára nagyon fejlődik.Vagy talán Bojant elhozni, de nemtudom hány játékost lehet maximum leigazolni egy csapattól, mert szemet vetettem Fontásra,Bartrára, és Muniesára is.MessiFan írta:Müller, Giovinco, Muniain, nekem bevállt még Arshavin ééés Obertan.
Még őket tudom ajánlani: Reo-Coker egy nagyon univerzális középpályás. 3-4 év után 96-os szintű. Hutton aki jobboldali védő. Az első évben olcsón megveszed, és 3-4 év múlva 87-es és így is marad. Badstuber belső védő. Ő is 88-as lesz 3-4 év után.