Elvileg egy célért küzd itt minden fórumozó is (kivéve daffy

), Barcaboy picit szerintem higgadj le!A gondolatmenetedet normális formában is elő lehetne adni, s nem ilyen fellengzősen (illetve a tavaly az LY!!!!!!)
Én d-vel értek egyet (elég sokszor

), mint már én is írtam, pont hogy a kivárás lehet jó taktika!Illetve fogalmunk sincs mi van a háttérben!Lehet már rég megvan az egyezség lemegy a CA és nyélbe ütik az üzletet!Fabregas meg más tészta, ott valóban én is presztízs kérdést látok, illetve Rossell megakarja mutatni, hogy ő megcsinálja amit az elődje nem tudott végre hajtani, de nem minden áron!És ez a legjobb, hogy megfontoltan ha kell 10 centet is próbálunk spórolni!Lehet átesett a ló túloldalára, de biztos vagyok benne, hogy olcsóbban szerezzük meg a játékosokat, mint ha egyből odamennénk nesztek 60 millió engedjétek ide!Nem kell kapkodni, még az alapozásig is van 2-3 hét!
Laporta igazolásaiba ne menjünk bele, ő ügyvéd volt, Rossell közgazdász, Laporta szurkoló volt, Rossell vezető!Számomra sokkal idegenebb volt a vigyorgunk minden igazolás mellett, mert faxa gyerekek vagyunk idehoztuk 50 csillió euróért....
És mielőtt azt írná valaki nem az én pénzem, ezt is többször leírtam a jmi pénzünk!Mi vesszük meg a mezt, nézzük a TV-ben (jogdíj), kijtunk meccsre ha úgy adódik!