Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
viszont lucas nem egyszer játszott a válogatottban a 4-2-3-1es felállásban a 3as jobb szélén robinho helyett. így elfutkozna a realban ugyan ott,maris helyettZS10 írta:
Akkor elnézést, ha így van...Csak azt hittem daffy sokat Fm-ezik (Football Manager, - nehogy valaki azt gondolja ez valami új poszt.
)
Ha tényleg Di Mariara gondolt, akkor sem igazán helyt álló, mert Lucas támadóközéppályás, Di Maria pedig szélső. Ha az a dm tényleg azt jelenti...
Akkor elnézést, ha így van...maki írta:ZS10 írta:Lucas soha nem játszott védekező középpályást! daffy, tényleg valamikor okos dolgokat írsz. De valamikor akkora baromságokat, hogy az valami hihetetlen. - mondom ezt úgy, hogy reálos létedre nem tartalak egy lüke gyereknek.daffy írta: egy dm,aki gyors(ez lenne lucas)
A dm-mel Di Maríára utalt daffy.
ez így volnamaki írta:
A dm-mel Di Maríára utalt daffy.
ZS10 írta:Lucas soha nem játszott védekező középpályást! daffy, tényleg valamikor okos dolgokat írsz. De valamikor akkora baromságokat, hogy az valami hihetetlen. - mondom ezt úgy, hogy reálos létedre nem tartalak egy lüke gyereknek.daffy írta: egy dm,aki gyors(ez lenne lucas)
Ezért hangsúlyos a 'talán' Ganso tehetségét firtatva is. Ez tény: Venezuela ellen bár az egész brazil válogatott alul teljesített, Ganso még így is kilógott.gergo9 írta:Ganso először villantson vmit brazil sörmeccseken kívül is hogy egyáltalán képes túlnőni mondjuk Gourcuff szintjén.
A múltkori meccsnél asszem kiábrándítóbbat nem igazán lehetett volna lehozni neki sem.
remek meccset kaptál elgergo9 írta:Ganso először villantson vmit brazil sörmeccseken kívül is hogy egyáltalán képes túlnőni mondjuk Gourcuff szintjén.
A múltkori meccsnél asszem kiábrándítóbbat nem igazán lehetett volna lehozni neki sem.
Eztmár én is leírtam:daffy írta:nem,nálam ganso szeme képviseli azt a vékony választóvonalat,ami a zseni oldalra billentheti. ez neymarnál még nem tudom,hogy mi lenne,mert nem elég letisztult a játéka. a mai fizikális fociban viszont sokkal könnyebb elnyomni,összetörni neymar játékát,mint gansoét,ezért is tartanám okosabb ötletnek,de szerencsére nem én igazolok.Alberto10 írta: de nem egy (röviden mondva) zseni.
Lucas soha nem játszott védekező középpályást! daffy, tényleg valamikor okos dolgokat írsz. De valamikor akkora baromságokat, hogy az valami hihetetlen. - mondom ezt úgy, hogy reálos létedre nem tartalak egy lüke gyereknek.daffy írta: egy dm,aki gyors(ez lenne lucas)
nem,nálam ganso szeme képviseli azt a vékony választóvonalat,ami a zseni oldalra billentheti. ez neymarnál még nem tudom,hogy mi lenne,mert nem elég letisztult a játéka. a mai fizikális fociban viszont sokkal könnyebb elnyomni,összetörni neymar játékát,mint gansoét,ezért is tartanám okosabb ötletnek,de szerencsére nem én igazolok.Alberto10 írta: de nem egy (röviden mondva) zseni.
Értem. Ha már mindenképp a brazilokat pásztázzuk csatárügyben (amúgy én is a Seleçãoért szorítok), akkor is Pato sokkal inkább megérné azt a 45 millát, mert egy Real Madrid szintű klubba, úgy gondolom ennyi pénzt egy ilyen kulcsposztra egy európai szinten is bizonyított klasszisért érdemes kifizetni (bár láttunk már sok értelmetlenül magas összeget a királyi klub háza táján. Nyilván ez imidzs kérdés is valamilyen szinten...). És ugye ezeknek Pato felel meg jelenleg a brazilok közül, mind korban, mind képességben.daffy írta:áthozom ide.
nem mondtam,hogy kifizetődő a 45 millió. sokkal inkább adnám ganso vagy lucasért cserébe. ennek oka az,hogy a realhoz jött egy özil,aki meg van áldva egy kis játékintelligenciával és máris félisten lett(ez volna ganso)
egy dm,aki gyors(ez lenne lucas)
és neymar kaliber pedig hiányzik. higura lecserélném,de nem 20 milliós ráfizetéssel.
áthozom ide.Az játékosok álmait hagyjuk továbbra is inkább...
Az viszont érdekelne, hogy miért tartanád kifizetődőnek Neymarért azt a cirka 45 millió körüli, igen magas összeget? Vagyis miért látod ennyire benne azt a hatalmas potenciált? (így, "nembarcás" szemmel Smile )
De ezt már más topicban folytassuk, mert már nagyon off...
Azért a bajnokságban lőtt gólokat, egy hatrcik-re is emlékszem, szóval lehet csak rossz meccset fogtál ki.mess2009 írta:most láttam először ezt a Sanchez gyereket, ami jó benne: gyors, lendületes, technikás, és igazi csapatjátékos, sokat passzol, osztogat. ami viszont barca szempontból nekem hiányzott: nem elég gólratörő! nekünk, most pedig ez a legnagyobb hiánycikkünk!
lehet, hogy Rossi ilyen szerepre jobb lenne?!
Van még egy, mindenféle norvég és hasonló csapat ellen.FtcSikiHun írta:Ha a Fradi, Paks, Kecskemét hármas továbbmegy a harmadik selejtezőkörből, akkor már csoportkör, vagy van még egy?
Tudom, hogy csalóka, de csakis a jelen képet festettem le. Nagyon valószínű, hogy sokkal kiegyenlítettebb lenne a játék avval a 8 játékossal. GDS viszont elég jól irányít így tartalékosan is. Sánchez meg fut, szerel, passzol és lő mint egy szorgos hangya. Jól járnánk veleLG írta:Jó, mondjuk ilyen kerettel kiálló Mexikó ellen illik is uralni a játékot. Azért ha a legerősebb csapattal jön Mexikó, sztem könnyen lehet, h fordítva lett volna.Bobberto írta: Maga a chilei válogatott is nagyon jól játszik, egyértelműen uralják a játékot. A mexikóiak csak kontrákból tudnak veszélyhelyzetet létrehozni.