Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most hogy jött ki?messideco írta:Huh, akkor vagy Argentína vagy Uruguay kiesik... De remélem egyik sem. Az utolsó forduló döntő fontosságú lesz...
Elso ketto es a 2 legjobb harmadik helyezett.messideco írta:Azért Uruguay sem muzsikál eddig. Két meccs két döntetlen... A csoportból az első kettő jut tovább?
nem igazán értetted meg amit írtam.Tocy írta:
Szerintem Maradona-Ronaldo-Ronaldinho sem volt mentálisan a legjobb, ők Messivel egyetemben ösztönös zsenik, ösztönből csinálnak mindent.
Írtam akkor is hogy nekem nagyon furcsa hogy egy irányító ennyire ne akarja/keresse a labdát. Mondom ilyet klasszikus playmakertől nem igazán láttam sosem.remek meccset kaptál el
Szerintem Maradona-Ronaldo-Ronaldinho sem volt mentálisan a legjobb, ők Messivel egyetemben ösztönös zsenik, ösztönből csinálnak mindent.gergo9 írta:Ezzel nagyjából egyetértek. Mentálisan azért még nem tökéletes csak ezt Pep ellensúlyozza.d írta:
El szokott hangozni, hogy Messinek mennyire hiányzik Xavi meg Iniesta. Szerintem Guardiola hiányzik neki inkább.
Maradona is 26évesen nyert vb-t azért az a 4 év különbség qva sok. Vhogy szrik bele az egész válogatottba kedvtelen és fásult.
Ismétlést megnéztem, nem az volt, még rosszabbBarcaman14 írta:És én felkeltem volna ezért hajnalok hajnalán?!Szerencse hogy nem tettem, szerintem az ismétlést sem fogom végig nézni. Gondolom ugyan az zajlott mint Bolívia ellen, csak most még a gól sem jött össze.
Ezzel nagyjából egyetértek. Mentálisan azért még nem tökéletes csak ezt Pep ellensúlyozza.d írta:
El szokott hangozni, hogy Messinek mennyire hiányzik Xavi meg Iniesta. Szerintem Guardiola hiányzik neki inkább.
Hát a pihenő nem ártana neki és Mascheranonak. Főleg úgy, hogy a nyakunkon van egy AUDI KUPAZbacsi írta:Nem bánnám ha Argentína már a csoportkörben kiesne, legalább Messinek jutna elég pihenő. Szeretem az argentínokat, de ez amit most csinálnak...
nem azzal van a legnagyobb baj szerintem,nyilván agüero kezdhetne lavezzi helyén és pastore-t is ki lehetne próbálni,meg aztán gago-t is csak batista tudja miért cserélte be,de igazából az újak sem változtattak a játékon.Zozzy 5 írta:nem tudom mit akar argentína ilyen kezdővel.