Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akárki akármit is mond róla, az Én szememben mindig is a Világ egyik legnagyobb védője lesz! Számára nem volt elvesztett labda, mindig küzdött és benne még megvolt a Spirito Juve. Calciopoli ide vagy oda, köszönjük Canna amit tettél értünk! Forza Juve!Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ot-2085270
Azért mégis csak egy világbajnok, aranylabdás védőről beszélünk, úgyhogy ennyi említést megérdemel.Bár már akkor "visszavonultnak" tekinthettük amikor tavaly Dubait választotta.
Majd megnézzük Barátom, hogy ki nevet a végénBob_Marley írta:http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/z ... ok-2085205
Ha már focistákkal nem erősítenek (de tudjuk idén még talán az EU liga is meglesz ), csajokkal ,próbálkoznak
Csak a magukat ártatlannak valló interes kollégáidnak szántam. Habár van közületek aki még a Mikulásban is hisz, de ebbe most nem mennék bele...LG írta:Most komolyan, ezzel elvettél perceket az életemből.L.Messi 10 írta:
Ezt pedig küldeném minden kedves inter szurkolónak, aki életében csak egyszer is lecsalózta a Juventust: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... Juventust/Ebben a cikkben semmi konkrétum nem volt megint, csak szokásos maszlag.
vidal pazarlás lenne a szélen. erős,romboló,de passzolni is tudó játékos. nem a tipikus villámléptű szélsőbarca99 írta:Csederből vederbe.Eddig Marchisio játszott a balszélen, most meg Vidal? Két ballábas belső középpályás szélre tolva... Eddig se volt egy világmegváltó ötlet, úgy vélem ezután sem lesz. Még ha Vidal esetleg gyorsabb is. De akkor is alapvetően egy pitbull típusú, védekező ember.
Most komolyan, ezzel elvettél perceket az életemből.L.Messi 10 írta:
Ezt pedig küldeném minden kedves inter szurkolónak, aki életében csak egyszer is lecsalózta a Juventust: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... Juventust/
Egyébként én sem értem, hogy Conte miért akarja Őt oda... De ha bejön, meghajolok előtte. Viszont lassan be kellene mutatni a mezt. Máról volt szó... (ha csak nem írtak el valamit JH-n...)barca99 írta:Csederből vederbe.Eddig Marchisio játszott a balszélen, most meg Vidal? Két ballábas belső középpályás szélre tolva... Eddig se volt egy világmegváltó ötlet, úgy vélem ezután sem lesz. Még ha Vidal esetleg gyorsabb is. De akkor is alapvetően egy pitbull típusú, védekező ember.
abban egyetértek,hogy nem szélső,de kkp és vkp posztot is jól bejátssza.matador írta:Vidal történetesen abszolút védekező középpályás. Hírből sem szélső.L.Messi 10 írta: Bastos nagy valószínűséggel nem jön, mert Conte inkább Vidalt favorizálja a bal oldalra. Egy ilyen középpályát le kellene tesztelni az amerikai túrán:
Krasic-Melo-Pirlo-Vidal (ha tényleg leigazoljuk)
2gyors szélső, egy romboló, és egy "osztó". Melo pedig remélem, hogy marad, mert sanszos hogy lelép Sisso, akkor viszont nem lesz más vkp.
Vidal történetesen abszolút védekező középpályás. Hírből sem szélső.L.Messi 10 írta: Bastos nagy valószínűséggel nem jön, mert Conte inkább Vidalt favorizálja a bal oldalra. Egy ilyen középpályát le kellene tesztelni az amerikai túrán:
Krasic-Melo-Pirlo-Vidal (ha tényleg leigazoljuk)
2gyors szélső, egy romboló, és egy "osztó". Melo pedig remélem, hogy marad, mert sanszos hogy lelép Sisso, akkor viszont nem lesz más vkp.
Bastos nagy valószínűséggel nem jön, mert Conte inkább Vidalt favorizálja a bal oldalra. Egy ilyen középpályát le kellene tesztelni az amerikai túrán:barca99 írta:Egyelőre Bastost kellene megszerezniük, hogy mind a két szélen legyen minőségi ember. Utána meg szerintem mindegy, hogy az Agüero - Rossi kettősből melyik megy, mind a kettő hatalmas előrelépés lenne nekik.
Irányító nélküli játék? Bár Capello emlékeim szerint így nyomta, Emersonnal és Vierával (bár nála azért van játékintelligencia). De ahogy olvasgatom, Melon múlt a legkevésbé, hogy a Juve ilyen gyengén szerepelt. Gondolom akkor az ő helye stabil. Emellé jönne Vidal, és a pálya közepén ők nyomnák Meloval?daffy írta:a juve egy rossi-vidal pakkal eszméletlen nagyot fogna.
Túl szép lenne, hogy igaz legyen. Viszont Agüero menjen csak a JUvéba, Rossi pedig ide hozzánk.daffy írta:ezek szerint aguero madridba marad,csak a realnál? ezt nem nagyon akarom.
a juve egy rossi-vidal pakkal eszméletlen nagyot fogna.
ezek szerint aguero madridba marad,csak a realnál? ezt nem nagyon akarom.L.Messi 10 írta: Lehet, hogy az a Kun, az "csak" Rossi és Vidal lesz. Állítólag sokallta Marotta a 45millió eurót, ezért lemondott Agüerorol.... Viszont most van rá esély, hogy elhozzuk Rossit 30ért, Vidalt 21ért, és egész jól fog állni a csapat.
http://juventushungary.hu/index.php?opt ... Itemid=175
Forza Juventus!
Lehet, hogy az a Kun, az "csak" Rossi és Vidal lesz. Állítólag sokallta Marotta a 45millió eurót, ezért lemondott Agüerorol.... Viszont most van rá esély, hogy elhozzuk Rossit 30ért, Vidalt 21ért, és egész jól fog állni a csapat.daffy írta:íjj,valóban. lichtsteinert elfelejtettem,zieglerről viszont nem tudtam. akkor vannak páran,ennek ellenére kun(?) után még egy kp-st hoznék és úgy már meg lehet célozni a dobogót.Stalkyard írta: daffy: a tavalyi kölcsönjátékosokon kívül érkezett még Ziegler és Lichtsteiner. Ráadásul mindkettő a védelem szélére, ami a leggyengébb pont volt tavaly.
íjj,valóban. lichtsteinert elfelejtettem,zieglerről viszont nem tudtam. akkor vannak páran,ennek ellenére kun(?) után még egy kp-st hoznék és úgy már meg lehet célozni a dobogót.Stalkyard írta: daffy: a tavalyi kölcsönjátékosokon kívül érkezett még Ziegler és Lichtsteiner. Ráadásul mindkettő a védelem szélére, ami a leggyengébb pont volt tavaly.
Én az utóbbi évek láttán már nem igen tudok bízni abban, hogy a Juve rövid időn belül fel tud nőni az európai élvonalhoz. A vezetőség és az anyagi helyzet egyaránt hagy kívánnivalót maga után, a játékoskeretről és a szakmai stábról nem is beszélve. Bár ezek az első kettőből következnek.L.Messi 10 írta:Azt tegyük hozzá, hogy jelenleg! Majd idén kiderüldaffy írta: Juve nem nagy előrelépés szakmailag.
még akkor sem. legjobb esetben is +1 év még,de inkább 2. azt a szemetet,ami ott van nem lehet egyből kipucolni. ráadásul most végleg megvettek 4 játékost+kun és ezzel majdnem kiürül a kassza. az ideihez képest pedig ez csak 1 új játékos. az nem sok.L.Messi 10 írta:Azt tegyük hozzá, hogy jelenleg! Majd idén kiderüldaffy írta: Juve nem nagy előrelépés szakmailag.