Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
szbalint88
Jugador del Barça

2011.07.10. 10:40:53

Sokkal jobban jártak volna a brazilok ha hagyják Dungát dolgozni. lehet hogy nem volt Joga Bonito, de egy nagyon erős, egységes csapatot épített föl. Volt koncepció, volt CSAPAT. Hihetetlen malaccal verték meg a VB-n is csak a hollandok őket, az ilyen egy kieséses tornában benne van. Most van egy elképzelés nélküli, céltalanul cselezgető, lézengő csapatuk, akik még nézhetetlenebbül fociznak... Ráadásul hihetetlenül nagy az arcuk, a semmire gyakorlatilag. Én mindig is rajongtam a brazilokért de ezt a csapatot egyszerűen nem lehet szeretni. Értem én hogy a következő VB-re készülnek, de ebből így nem lesz semmi. Javulni fognak még ők sokat, egyénileg legalábbis biztos, meg ezen a tornán is lesznek ennél jobb meccseik, de én nem látom azt az alázatot a foci és egymás iránt ami kohéziót adna az egésznek, anélkül meg sose érnek föl az elődeikhez. Remélem tévedek...

Ami meg az argentínokat illeti: (csak az első meccset látva, de gondolom a 2. is hasonló lehetett)
Teljesen értetlenül állok pár dolog előtt. Egyrészt személyi kérdések: Miért Lavezzi? miért Burdisso és Milito? Miért Mascherano-Cambiasso-Banega? ki irányít? de ezek csak kisebb problémák, ezzel nem lenne nagy baj. Ami viszont teljesen egyértelműen látszik hogy egy csomószor túl mélyen védekeznek. Elkezdenek letámadni a csatárok, Militoék meg saját kaputól 20 m-re álldogállnak. Szétszakad a védekezésük. Ez Maradonánál is gond volt (a németek milyen könnyedén játszották át őket ugye) és most is az. Értem én hogy a belső védők lassúak, de ez így akkor se fog működni. ami még érthetetlenebb, hogy nem mozognak a labda felé, eleve alig van mozgás. Szinte elvárják h Messi menjen vissza, cselezzen ki mindenkit aztán még a támadást is koordinálja...erre senki se képes, kéne a csapatba egy irányító, mint Riquelme, vagy Pastore.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szbalint88 2011.07.10. 10:50:19-kor.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.10. 10:40:47

FCBarca88 írta:Deco azt hiszem sérült, de Ronaldinho játékára lehet számítani.
Legalább Ronaldinhot nevezték volna Copára, ha már ennyire könnyedén veszik. Meccsenként 15 perc, csak ennyit kérnék, Fred helyett mondjuk. És máris ott lenne a varázslat a pályán, az sem érdekelne ha végig sétálja a meccset. :) De erről már kár álmodozni. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
FCBarca88
Capitá del Barça

2011.07.10. 10:34:07

Tegnap a válogatott után -és persze alapból is-, öröm volt nézni a majd' 40 éves Rivaldo játékát a Sao Paulo-Cruzeiro meccsen.

Este: Fluminense-Flamengo
Deco azt hiszem sérült, de Ronaldinho játékára lehet számítani.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.07.10. 10:31:05

daffy írta:lució? csak 2 gólt kaptak róla. ha szerinted gansoban nincs potenciál,akkor hagyd a foci nézést.
ez csöppet nagyképű már ne is haragudj még akkor is ha nem nekem írtad. attól hogy te el vagy tőle ájulva még nem kell mindenkinek. miért ne gondolhatná valaki hogy egyáltalán nincs benne akkora potenciál mint amit a sajtó tulajdonít neki? speciel szerintem is iszonyat trágya volt tegnap, attól függetlenül hogy benne volt 2 gólba eladott nyolcvan labdát, lassú volt és körülményes, nagyon könnyen szerelték legtöbbször. és nem világklasszis védők...nyilván nem fából van a lába, de konkrétan pl. szerintem se több semmivel mint az anno ugyan így beharangozott anderson, akinek a tehetségét nyilván ma se vitatja senki, mégse lett belőle mérvadó játékos eddig. igaz még fiatal. kerlon is végigvitte a labdát a fején brazíliában, azóta meg nem tudom melyik csapat tartalék csapatában van.

lényeg a lényeg, eddig inkább arra szolgáltak rá a fiatal "szupersztárok", hogy legyintsünk rájuk, a többség véleménye ez, úgyhogy ne döntsük már el, hogy ki nézzen focit meg ki nem...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.10. 10:30:41

Nincsenek összeszokva, a megilletődöttség stb...Nincs mit szépíteni ez a Brazil válogatott jelenlegi formájában iszonyatosan gyenge. Egyszerűen számomra helyenként nézhetetlen volt amit művelnek, és ez a legrosszabb kritika amit egy csapat kaphat, pláne a brazilok.
Ganso egyet kettőt már villantott, de ez édeskevés. Neymar egy hatalams nulla eddig. Továbbra is azt mondom, még ha elhamarkodott kijelentés is, hogy távolról sincs benne akkora zsenialitás, mint az elődökben. A 2 vkp ismét megvolt, Pato nem tudom mit csinált, de azt pocsékul. :roll:
A védelem is leeresztett.

Minden tekintetben értékelhetetlent nyújtottak, és erre nem sok elfogadható indok van. Nekem nagyobb csalódás, mint az Argentín válogatott. Ott kicserélődött a kapitány, de a keret szinte ugyanaz, egy igazi szevező középpályás nélkül, ami a legnagyobb gondjuk szvsz.
A Braziloknál azonban ez a jövő, az új generáció!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.10. 10:18:36

Hát ez a brazil foci úgy volt szégyen ahogy. Ilyen satynya, értékelhetetlen, unalmas, alibi focit nem nagyon láttam még tőlük. A kp-n Lucas Leiva, Ramires mintha nem is játszott volna. Ganso próbálkozott, de az előrepasszainak a 80-90% teljesen pontatlan volt. Neymar egy vicc (menjen a stylistjával vásárolni :D ), Patoban akiben lenne vmi az meg csak a száját jártatja és színészkedik meccs közben. Nem tudom mikor fog az edzőnek leesni, hogy ilyen csapattal nem kéne kiállnia. Dani Alves egyedül jobban szervez, mint a kp összesen. Bedomnám David Luizt és Maicont a védelembe, André Santost és Dani Alvest pedig kp-ra, Neymar helyére meg mehetne Fred. Egyébként csak nekem tűnt úgy, hogy időnként a brazilok összevissza dobálják magukat?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
albicelesteX
A Vadász

2011.07.10. 09:42:24

[quote="Alberto10"][/quote]

Ez teljesen korrekt!Respekt!!!

Volt anno egy '98-as VB.Aminek a döntőjén sírtam...Volt egy fenomén,akit jelenleg meg sem közelít senki.Dél-Amerika egyenlőre csúfos kudarc.
Kép
daffy
Madridista

2011.07.10. 08:06:48

gergo9 írta: Ezen hozzászólásoddal is teljesen egyet tudok érteni.
Egyenlőre ebben a csapatban Alves,JulioCesar,ThiagoSilva, Lució négyes az akit azt mondok hogy elérik azt a szintet hogy a brazil válogatottba kezdők legyenek.
A nagy dirrel-durral beharangozott tehetségek közül Neymar videómegosztókra való nem élcsapatba , Ganso előtt kis túlzással értetlenül állok hogy a labdarúgást választotta. Mindkettő mehetne egy francia,spanyol középcsapathoz pár évre.
Ebben a brazil csapatban egyenlőre a potenciál sem látszik hogy komolyan versenyben legyenek a vbért persze addig van 3év de hatalmasat kell fejlődniük.
lució? csak 2 gólt kaptak róla. ha szerinted gansoban nincs potenciál,akkor hagyd a foci nézést. a legjobban azt várom,hogy neymar pár tegnapihoz hasonló megmozdulást megengedjen madribban. ott amit kapni fog,mou,cé,ramos,pepe... lapáttal agyonverik szerintem és jogosan
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.10. 03:02:20

messideco írta:A négyes mellé oda kell sorolni Maicont, Bastost is szerintem és talán Robinhot, Patot és David Luizt is.
Nyilván a kezdőről volt szó.Egyébként Maicon, David Luiz ok. Robinho egy formán kívüli bohóc, Patoban benne lehet de vhogy úgy igazán még nem tudott berobbani.
Mégegyszer megjegyzem hogy brazil válogatott a téma nem mondjuk egy francia középcsapat.
messideco
Presidente del Barça

2011.07.10. 02:20:57

A négyes mellé oda kell sorolni Maicont, Bastost is szerintem és talán Robinhot, Patot és David Luizt is.
A brazilok egyik nagy erénye, hogy meg tudnak újulni. Kétség sem fér, hogy 2002-től kezdve erős lejtmenet indult el mind a játékosok, mint a vezetőedzők terén. Az, hogy csak brazil szakembert alkalmaznak, talán káros lehet a válogatott teljesítményére. Szükség lenne a stabilitásra, Dunga jó csapatot tudott volna építeni a 2014-es vb-re...
Kép
"And my heart will leave you never."
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.10. 01:56:23

Alberto10 írta:Egy kis eszmefuttatás a Selecaoról:

Brazíliával kapcsolatban egy 6-7 éve az a probléma legbenső forrása, hogy egyszerűen a "kincsesbánya" mostanában olyannyira terméketlen korszakát éli, hogy olyanok lehetnek válogatottak és ott ráadásul kezdők, akik meg sem közelítik a nagy múltú Selecao színvonalát. Így fordulhat elő, hogy a lutri brazil ligában két jó passzt, és pár gólt lövő 18-20 éves játékosok egyből a válogatottban, sőt a kezdő 11-ben találják magukat. És miért? Nem azért, mert rászolgáltak volna, vagy meg van a tehetségük, hanem, mert nincs vetélytársuk az előttük levő generációkból. Ha megnézzük egyre kevesebb a brazil játékosok száma az európai topklubokban, és főleg megfigyelhető ez a támadóposztokon. Egyre magasabb arányban fordul elő a brazilok hamari kiégése, és a motiválatlanság a sikerek után. Ez az oka annak, hogy a brazil válogatott nem képes színvonalas focit játszani. Mert a szervezettség, Argentínával ellenben megvan (ugye Dungánál már túlontúl megvolt), csak nincsenek meg a pozíciókra a megfelelő, minőségi játékosok. Jó példa erre a most zajló Copa Americán vitézlő gárda összetétele. A középpályán a Lucas Leiva (egyáltalán hogy kerülhetett a keret közelébe, nemhogy alapember legyen), Ramires (bár legalább nagyon hajt, bárcsak focizni is tudna...), Ganso (egyelőre a jó játékossága is igencsak megkérdőjelezhető, az, hogy most két gólpasszt adott azt hiszem nem elegendő ellenérv a mutatott játékra...) hármas meg sem közelíti mondjuk a 98-as, 2002-es, vagy akár a 2006-os csapat tengelyének minőségét, és a cserepad is szégyenteljes: a nem túl acélos Tottenhamben ímmel-ámmal szóhoz jutó Sandro, az Atleticoban padozó Elias, és az Európában mindenhol megbukott, és a Santosba hazatérő Elano. A támadósor is a fent említett problémákat kiválóan támasztja alá: a top bajnokságban még nem bizonyított, és hihetetlenül túlértékelt, 'peléutód'-nak csúfolt Neymar (ráadásul kezdő...szégyen...) és Lucas, az európai topfutballban próbálkozó, de mindenhonnan kirugdalt, most a Milanban 27 évesen a fiatal generációt képező Robinho, és a Robinhoéhoz hasonló pályát befutó, Isten tudja honnan összekukázott Fred (ja a Fluminenséből...) :roll: Nem csoda, ha nem jön az áhított joga bonito, de térjünk rá a stílusbeli (újfent) problémákra!
Ezen hozzászólásoddal is teljesen egyet tudok érteni.
Egyenlőre ebben a csapatban Alves,JulioCesar,ThiagoSilva, Lució négyes az akit azt mondok hogy elérik azt a szintet hogy a brazil válogatottba kezdők legyenek.
A nagy dirrel-durral beharangozott tehetségek közül Neymar videómegosztókra való nem élcsapatba , Ganso előtt kis túlzással értetlenül állok hogy a labdarúgást választotta. Mindkettő mehetne egy francia,spanyol középcsapathoz pár évre.
Ebben a brazil csapatban egyenlőre a potenciál sem látszik hogy komolyan versenyben legyenek a vbért persze addig van 3év de hatalmasat kell fejlődniük.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.07.10. 01:48:24

shutterisland írta:
én emellett betenném mascheranot középhátvédnek (tudjuk, hogy mire képes ott is) mert a milito-burdisso kettős finoman szólva sincs a helyzet magaslatán...a középpályára meg mehetne cambiasso-banega-pastore.
Igen, csak sajnálnám Javier-t betenni hátra, mert tanárkodik, míg Cambiasso-t az edző nem 100%vkp posztra akarja tenni... De valóban, Milito helyett mindenképp betenném, mellé meg talán Garay. (ő is ott emlékeim szerint)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.10. 01:26:46

kennyke04 írta:
LG írta:Az argentinokról meg ne is beszéljünk...
Náluk az a baj, hogy van 5-6 bárhol kezdőbe kerülhető csatársoruk, és úgy akarják ezek a bolond edzők pakolgatni őket, hogy mind játsszon. De mi értelme balszélre egy középcsatárt tenni, ha oda egy balodali szélső kéne? Vagy minek kivenni egy halványan a csatárok mögött fantasztikusan ficánkoló játékost, irányítóba tenni és elvárni tőle, hogy ossza a zsugát, rúgjon gólt és még védekeznie is kéne... Középpálya Pastore-Masch- Banega csatárba DM-Higu-Messi és itt persze Messi vagy jobbról indul vagy épp behúzódik a kp és a csatársor közzé. Egyből nem 4en lennének a nyakán, hanem csak 2en...
én emellett betenném mascheranot középhátvédnek (tudjuk, hogy mire képes ott is) mert a milito-burdisso kettős finoman szólva sincs a helyzet magaslatán...a középpályára meg mehetne cambiasso-banega-pastore.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.07.10. 01:22:55

LG írta:Az argentinokról meg ne is beszéljünk...
Náluk az a baj, hogy van 5-6 bárhol kezdőbe kerülhető csatársoruk, és úgy akarják ezek a bolond edzők pakolgatni őket, hogy mind játsszon. De mi értelme balszélre egy középcsatárt tenni, ha oda egy balodali szélső kéne? Vagy minek kivenni egy halványan a csatárok mögött fantasztikusan ficánkoló játékost, irányítóba tenni és elvárni tőle, hogy ossza a zsugát, rúgjon gólt és még védekeznie is kéne... Középpálya Pastore-Masch- Banega csatárba DM-Higu-Messi és itt persze Messi vagy jobbról indul vagy épp behúzódik a kp és a csatársor közzé. Egyből nem 4en lennének a nyakán, hanem csak 2en...
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.10. 01:07:17

Amúgy valóban vicc, amit az új Pelék művelnek. Ha most nem tudnak villogni a Dél-Amerikai csapatok ellen, akkor mi lesz, ha összetalálkoznak egy igazán szervezett európai csapattal. Nem úgy néz ki, h világbajnok csapat épül 2014-re, persze addig sok idő van még, változhatnak a dolgok. De egyelőre rossz úton járnak. Az argentinokról meg ne is beszéljünk...
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.07.10. 00:52:51

daffy írta:
ab1daL írta:Nem Gansok meg Neymarok kellenek egy válogatottba, hanem rutinos, tapasztalt játékosok. Fred, Elano. 8)
így van,ganso csak a 2 gólban volt benne :)
azért gólpassz és gólpassz között is van különbség - ezek, főleg az első csak egy kis piszka volt, nem egy forintos zsuga...- . Tény hogy ügyes a srác, van benne potenciál, de hogy elirányítani egy brazil válogatottat még sovány az biztos. Neki még csak nem is a tapasztalat kéne, hanem gyorsabban tenni azt a bogyót, ez nem a brazil bajnokság már látszik is.
Meg azt nem értem, hogy hiába futnak egytől egyig ezek a brazil gyerekek úgy mint egy gazella, de akkor mi ez az álló foci? Ronaldo pl nem volt egy Bolt, de olyan kezdősebességgel csinált meg 1v1-et, hogy csak ámultuk, de lehet mondani, Rivaldo-t, Roman-t, Veront csak hogy délamekai játékosokat mondjak. Neymartól egy cselt nem láttam, Patonak volt 1-2 szép labdalevétele a többi 0, Gansonak egy esernyő, de utána ő is megállt vele. Semmi lendület, semmi elképzelés.
Elég elszomorító a helyzet, és a legrosszabb, hogy egy 19éves kis taknyos semmit nem bizonyító suhanc gyereket az egekig emelt már minden médium, neki meg persze nem kell félteni az ego-ját se és már nem látok rajta alázatot, pedig itt lenne a lehetőség bizonyítani! 45milliót én még csak szotyimagból se biztos érek, de ezt a szintet lehozom én is.
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.09. 23:59:21

Egy kis eszmefuttatás a Selecaoról:

Brazíliával kapcsolatban egy 6-7 éve az a probléma legbenső forrása, hogy egyszerűen a "kincsesbánya" mostanában olyannyira terméketlen korszakát éli, hogy olyanok lehetnek válogatottak és ott ráadásul kezdők, akik meg sem közelítik a nagy múltú Selecao színvonalát. Így fordulhat elő, hogy a lutri brazil ligában két jó passzt, és pár gólt lövő 18-20 éves játékosok egyből a válogatottban, sőt a kezdő 11-ben találják magukat. És miért? Nem azért, mert rászolgáltak volna, vagy meg van a tehetségük, hanem, mert nincs vetélytársuk az előttük levő generációkból. Ha megnézzük egyre kevesebb a brazil játékosok száma az európai topklubokban, és főleg megfigyelhető ez a támadóposztokon. Egyre magasabb arányban fordul elő a brazilok hamari kiégése, és a motiválatlanság a sikerek után. Ez az oka annak, hogy a brazil válogatott nem képes színvonalas focit játszani. Mert a szervezettség, Argentínával ellenben megvan (ugye Dungánál már túlontúl megvolt), csak nincsenek meg a pozíciókra a megfelelő, minőségi játékosok. Jó példa erre a most zajló Copa Americán vitézlő gárda összetétele. A középpályán a Lucas Leiva (egyáltalán hogy kerülhetett a keret közelébe, nemhogy alapember legyen), Ramires (bár legalább nagyon hajt, bárcsak focizni is tudna...), Ganso (egyelőre a jó játékossága is igencsak megkérdőjelezhető, az, hogy most két gólpasszt adott azt hiszem nem elegendő ellenérv a mutatott játékra...) hármas meg sem közelíti mondjuk a 98-as, 2002-es, vagy akár a 2006-os csapat tengelyének minőségét, és a cserepad is szégyenteljes: a nem túl acélos Tottenhamben ímmel-ámmal szóhoz jutó Sandro, az Atleticoban padozó Elias, és az Európában mindenhol megbukott, és a Santosba hazatérő Elano. A támadósor is a fent említett problémákat kiválóan támasztja alá: a top bajnokságban még nem bizonyított, és hihetetlenül túlértékelt, 'peléutód'-nak csúfolt Neymar (ráadásul kezdő...szégyen...) és Lucas, az európai topfutballban próbálkozó, de mindenhonnan kirugdalt, most a Milanban 27 évesen a fiatal generációt képező Robinho, és a Robinhoéhoz hasonló pályát befutó, Isten tudja honnan összekukázott Fred (ja a Fluminenséből...) :roll: Nem csoda, ha nem jön az áhított joga bonito, de térjünk rá a stílusbeli (újfent) problémákra!

Mert a másik problémája a Selecaonak, hogy a felfogás Dunga óta teljesen megváltozott, és a modern európai futball negatívumait sikerült meghonosítani Brazíliában. Erre a legkézenfekvőbb példa, hogy ha megnézzük a 2006-os VB óta, akármelyik nagy tornára nevezett brazil keretet, minden évben a védelem volt a legerősebb pontja a csapatnak, a múltban szenzációs sikerekkel hatalmas hírnevet szerzett támadójáték ellenében. A középpályán rendre túlsúlyban vannak a védekező, vagy a stabilitást megadó szürke eminenciások, és egyre több a célfutball-ra mutató elem a játékban.
Ebből természetesen hamar elege lett a joga bonito-t megszokó hazai közönségnek és Dunga fejét követelték, amit ugyan formálisan meg is kaptak, ám a Dunga-vonulat folytatódott, folytatódik Manoval is. Ugyanis hiába az első sajtótájékoztatón hallott hangzatos kijelentések, és a biztató, újulást ígérő első kerethirdetés, a játék kis híján ugyanazon az alapokon áll, és a keret fiatalodására is a háttérben zajló játékosállomány negatív változása az ok, nem pedig a fiatalabb generációban rejlő potenciál. A csapatot továbbra is a védelem stabilitására építik, még mindig Ramiresek futkároznak playmakerek helyett, és nemhiába, nemhogy a joga bonitonak, de még a passzdominanciának sincs halvány szele sem, és ez az összeszokatlanságra sem fogható, ugyanis ilyen Venezuela szintű válogatottakat még csukott szemmel is haza kéne repíteni.
De ismét visszatértünk a legelőször kifejtett problémára, ismét oda vezethető vissza a stílusbeli bukfenc, ugyanis továbbra sincsenek meg a minőségi a játékosok, és amint látjuk az ezt ellensúlyozni igyekvő szervezettség önmagában nem elegendő.
És az a szomorú (főleg számomra, és a többi brazil drukker számára), hogy már most látszik, hogy a nagy szenzációval körülhájpolt új generáció sem hozza el a megváltást, sőt még meg sem közelíti a korábbiak színvonalát. És mindez 3 évvel a hazai rendezésű VB előtt.
A remény maradt már csak, hogy a zsenik tűzhányója ismét aktívan működésbe lendül, és az új évtized haladtával még viszontláthatjuk az igazi szambaföldi Joga Bonitot.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.09. 23:09:09

üdv. :)
az a legnagyobb cink, hogy egy frednek kell köszönetet mondjanak a brazilok, mert így maradt esélyük arra, hogy csoportelsők vagy esetleg másodikok legyenek. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.09. 22:55:04

Stalkyard írta:Ennél nagyobb szégyen már csak az lenne az idei Copára nézve, ha Brazília és Argentína játszaná a döntőt... :lol: De most komolyan, nevetségesen gyenge mindkét "gigász", akkor már inkább egy Uruquay-Chile legyen a fináléban.
Sztem ha Mexikó a legerősebb csapatával jött volna, nagyon megütne itt mindenkit.
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.09. 22:52:44

Ennél nagyobb szégyen már csak az lenne az idei Copára nézve, ha Brazília és Argentína játszaná a döntőt... :lol: De most komolyan, nevetségesen gyenge mindkét "gigász", akkor már inkább egy Uruquay-Chile legyen a fináléban.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
daffy
Madridista

2011.07.09. 22:52:17

ab1daL írta:Nem Gansok meg Neymarok kellenek egy válogatottba, hanem rutinos, tapasztalt játékosok. Fred, Elano. 8)
így van,ganso csak a 2 gólban volt benne :)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.09. 22:49:02

Nem Gansok meg Neymarok kellenek egy válogatottba, hanem rutinos, tapasztalt játékosok. Fred, Elano. 8)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.07.09. 22:47:57

Zozzy 5 írta:nos a brazilok ennél még akkor is jobbak lennének ha roberto carlos, emerson, gilberto silva meg rivaldo kijönnek az öregek otthonából és beállnak, ronaldo megállna elől egy jó kis mekdonálc után, dinho és adriano meg beesnének a meccsre a tegnapi buliból szesztől bűzölögve. fantasztikusan gyenge ez a mostani brazil keret, pechükre edzőjük sincs.
Aaaaa,BIG LAJK :lol: Amugy igaz,ez ok is lehoznak,bennuk meg igy is lenne nemi kreativitas.... :roll:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
daffy
Madridista

2011.07.09. 22:47:26

CsacsMate írta: Mourinho kell nekik. Még értenék is egymást a nyelv miatt. Amúgy garantálom kiszórná a jelenlegi kezdő felét és találna helyettük mást. De úgysem jön máshonnan edző. Így maradtak a brazil edzők. Van valami javaslatod ki lehetne az? Mert így hirtelen nem igazán ugrik be egy név sem.
javaslatom? nem értek én ehhez. talán bielsa. chilével csodát tett,talán újra sikerült volna. minden esetre nagyobb esélye lett volna,mint a bilbaoban lesz.
TT
Capitá del Barça

2011.07.09. 22:47:05

nos a brazilok ennél még akkor is jobbak lennének ha roberto carlos, emerson, gilberto silva meg rivaldo kijönnek az öregek otthonából és beállnak, ronaldo megállna elől egy jó kis mekdonálc után, dinho és adriano meg beesnének a meccsre a tegnapi buliból szesztől bűzölögve. fantasztikusan gyenge ez a mostani brazil keret, pechükre edzőjük sincs
Itt röhögök folyton. daffy eddig Luciót oltogatja; gyalog van, biciklivel éri utol a támadót, most meg ez! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2011.07.09. 22:47:59-kor.
Válasz küldése