Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
berakod a boxba,ott leformázod és működik isMessiFan írta:De még is hogyan kell megcsinálni hogy el lehessen menteni?
azért mert aki reklámozza az kap bónusz pontot vagy kreditet nem tudom, csak akkor ha az ő linkjén keresztül regisztrálsz be. ha megnézed a linkjét, ott van a végén a r409948. Az az ő kódja szerintem.socio66 írta:ezt a játékot miért kell mindenhol reklámozni?
láttam már egy csomó fórumon,de már csak azért sem nézem meg milyen.
Én vettem bele egy Xbox 20 GB HDd-t, és volt egy 80 gigás külső vinyóm ami felesleges volt, rá kötöttem és 16 GB-t fel ismer belőle(többet nem tud) így most van 36 GB helyem...daffy írta:nem tudom,hogy tudjátok-e,de a box felismeri a pendrive-ot. tegnap így sikerült +8 giga helyet csinálnom a boxra. ez akkor lehet jó,ha valakinek arcade vagy 4gigás slim gépe van,mert így is tud hdd-re játékot telepíteni.
Inkább várd meg a 2011et boxra szerintem.(szept. 20-30 környékén jön) 2010 nagyon arcade lett, sok hibája van. 2011 nagyon ott lesz, én is azt várom már.(KERS, DRS, normálisabb fizika, stb...)MessiFan írta:Kedvet kaptam az F1 2010-hez ezért letettem, de még nem tettem fel.
Hogyan is kell megcsinálni azt, hogy a karrier módot elmentse?
MessiFan írta:egyenlőre nem áll módomban falshelni mivel most lesz a szülinapom így 2 játékot fizetnek nekem 1-et meg én veszekMessithebest írta:felmész majd lájvra és letölti. Ezt én még flashelt boxxal is megcsináltam. De ha flasheled ne nagyon menj lájvra, új dashboard tönkrevágja flasht, tedd fel akkor az LT+ 1.9 flasht, ha lefrissítetted. nem kerülhet olyan sokba...
Meg linkeltek egy oldalt ahol nagyon olcsón juthatok hozzá játékokhoz. Jobb nekem ez így
örömmel megvizsgálnám azt a linketMessiFan írta:egyenlőre nem áll módomban falshelni mivel most lesz a szülinapom így 2 játékot fizetnek nekem 1-et meg én veszekMessithebest írta:felmész majd lájvra és letölti. Ezt én még flashelt boxxal is megcsináltam. De ha flasheled ne nagyon menj lájvra, új dashboard tönkrevágja flasht, tedd fel akkor az LT+ 1.9 flasht, ha lefrissítetted. nem kerülhet olyan sokba...
Meg linkeltek egy oldalt ahol nagyon olcsón juthatok hozzá játékokhoz. Jobb nekem ez így
egyenlőre nem áll módomban falshelni mivel most lesz a szülinapom így 2 játékot fizetnek nekem 1-et meg én veszekMessithebest írta:felmész majd lájvra és letölti. Ezt én még flashelt boxxal is megcsináltam. De ha flasheled ne nagyon menj lájvra, új dashboard tönkrevágja flasht, tedd fel akkor az LT+ 1.9 flasht, ha lefrissítetted. nem kerülhet olyan sokba...
felmész majd lájvra és letölti. Ezt én még flashelt boxxal is megcsináltam. De ha flasheled ne nagyon menj lájvra, új dashboard tönkrevágja flasht, tedd fel akkor az LT+ 1.9 flasht, ha lefrissítetted. nem kerülhet olyan sokba...MessiFan írta:Hivatalos alatt eredetit értesz?
Mert eredetibe fogom az nba-t, a fifát és a gta iv-t megvenni.
Szóval nem kell semmit sem csinálnom csak rányomni a frissítésre és betölti a fifánál? Ez jól hangzik
Vagy kell valamit bedugni külön az xbox-ba hogy legyen internet? Vagy csatlakozni kell valamilyen módon?
Mtb, vagy Balázs majd az NBA részlegnél felvilágosíthatnátok.
Van egy gép és vannak lyukaiMessiFan írta:Akkor majd ott a boltban kérdezősködök hogy kell-e az alapgéphez venni valamit hogy netezhessek. Ezt külön fizetni kell?
Kell internet, illetve xbox live profil!És akkor automatikusan a belépésnél már a legfrisebb official rostert teszi be a játékokba!MessiFan írta:Hivatalos alatt eredetit értesz?
Mert eredetibe fogom az nba-t, a fifát és a gta iv-t megvenni.
Szóval nem kell semmit sem csinálnom csak rányomni a frissítésre és betölti a fifánál? Ez jól hangzik
Vagy kell valamit bedugni külön az xbox-ba hogy legyen internet? Vagy csatlakozni kell valamilyen módon?
Mtb, vagy Balázs majd az NBA részlegnél felvilágosíthatnátok.