Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem erre gondol.Ilúvatar írta:fogalmam sincs h mire gondolszlui1698 írta:Volt még egy fantasztikus megmozdulása amikor oxival adott valakinek esernyőt.
Arról esetleg valami Ilú?
fogalmam sincs h mire gondolszlui1698 írta:Volt még egy fantasztikus megmozdulása amikor oxival adott valakinek esernyőt.
Arról esetleg valami Ilú?
Így van, de az egy másik listasjd írta:Viszont így is kiosztott ugyanannyi gólpassztTocy írta: Fabregas meg sehol nincs...![]()
Amúgy Valdes hogyhogy nem előzte meg Xabi Alonsot?![]()
Viszont így is kiosztott ugyanannyi gólpassztTocy írta: Fabregas meg sehol nincs...
Nem is ő a meglepő, hanem Busquets...látszik, hogy ő is mennyire fontos tagja a csapatnak. De azért a különbség durva
Keveset lehet ehhez hozzátenni, Xavi a legnagyobb zsugás!És passz számok mellé oda lehetne bökni azt is, hogy mindezt 95%os hatékonysággal hajtja végre!
Ez az amiért a legfontosabb láncszeme a csapatnak Xavi! Majdnem 6000 passzt osztott ki!
Látszik, hogy ő a csapat agya, a motorja és még sorolhatnám.
Sztem meg nem volt korrekt. Úgy beszélt tényleg, mintha Fabregast fogva tartanák Londonban. Ráadásul olyat nyilatkozott, amit állítólag Cesc mondott neki, de Fabreagas előtte, és utána sem nyilatkozott le.Subinho írta:sztem meg Xavi semmi bántót nem mondott!!! tavaly sokkal "gázabb" volt a Cesc Barca mezbe öltöztetése és a "minden vágya, hogy ide jöjjön" dolog... mégsem fújták fel, szal menjen Wenger a sunyiba...
Egyetértek az előttem szólóval. Szerintem is felesleges ez ide, a legjobbakat meg mindig kritizálják, ez így szokott lenni. De ez a srác vagy aki ezt írta biztosan nem Barca drukker.LG írta:Sztem nem kellett volna ezt betenni felesleges feszültség forrásnak. Ahogy a madridistáról nem idézünk, sztem az ilyeneket is lehetne hanyagolni.ALEXDP írta:Finom kis szösszenet egy "sportbaráttól" akin már eléggé kiüt a sikerélmény hiánya miatti frusztráció!
Abba kéne hagyni a mindig nyerést, különben lassan üldözni kezdik a Barca drukkereket....
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... /Send-ohh/
Az én véleményem a dologról, h valóban nem volt szimpatikus Xavi nyilatkozata, amit Wenger jogosan meg is jegyzet.
Ez a gyerek meg valószínűleg rühelli a Barcát, és pl. Xavit is, + nem kicsit elfogult is. Emiatt nem lehet komolyan venni, amiket a Barcáról ír, fölösleges rá reagálni. De sztem a magyar Arsenal szurkolók nagy többsége sem ért egyet az ilyen butaságokkal, szóval nem hinném, h be kéne nekik szólogatni.
Sztem nem kellett volna ezt betenni felesleges feszültség forrásnak. Ahogy a madridistáról nem idézünk, sztem az ilyeneket is lehetne hanyagolni.ALEXDP írta:Finom kis szösszenet egy "sportbaráttól" akin már eléggé kiüt a sikerélmény hiánya miatti frusztráció!
Abba kéne hagyni a mindig nyerést, különben lassan üldözni kezdik a Barca drukkereket....
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... /Send-ohh/