2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
naja, megint 3 100%os ziccer, abból 2-t úgy lőtt el keresztbe, hogy lefordultam a székről.Enrique írta: Én azt mondom - ami nem megy, nem is kell erőltetni. Márpedig Gili egy rakás szerencsétlenség. (Kis elfogultsággal.) De meglehet nézni milyen a csapat Messivel ill. Gilivel, és hogy egyénileg mire képesek.![]()
Remélem szünetben lemegy a kis francia. Gyakorolni kell a katalán meg spanyol nyelvet a kispadon.
Egy veder hideg víz a nyakába!!!!!Badi írta:Giuly megint borzalmas, nem tudom mi kell még, hogy felnyíljon Rijkaard szeme...
Én azt mondom - ami nem megy, nem is kell erőltetni. Márpedig Gili egy rakás szerencsétlenség. (Kis elfogultsággal.) De meglehet nézni milyen a csapat Messivel ill. Gilivel, és hogy egyénileg mire képesek.Enrique21 írta:Látom nem tudsz megbarátkozni a Zsülivel
![]()
De amugy igazad van!MESSIT!!!
Nagy gól volt!! 20 méterről bal sarokba laposan bevarrta, van bommel passzából! Nekem van bommelé jobban teccet..De ez is nagy volt!! Még jó hogy ilyen gólokat lövünk hogy nem lehet eldönteni melyik a szebb!retek írta:Miylen volt? Tényleg hatalmas?merx írta:RONALDIHNO HATALMAS GÓÓÓÓÓÓLJA