Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Firefox írta:Ez feldobta a mai napom.Extázisban vagyok:Dadam_1519 írta:vezet Peru ez aztán a meglepetés !![]()
Ez feldobta a mai napom.Extázisban vagyok:Dadam_1519 írta:vezet Peru ez aztán a meglepetés !![]()
Én láttam a Costa Rica elleni meccsük után már hasonló kommentet, szóval már elkezdődött.recrea írta:Ha esetleg nyernek, akkor majd tudod mi jön: ott volt egy Gago, Di Maria, Higuain..., akinél (és ezt még komolyan is gondolom) én több ziccert belőnék. Könnyű volt így Messinek.
![]()
Ha esetleg nyernek, akkor majd tudod mi jön: ott volt egy Gago, Di Maria, Higuain...bali 15 írta:Mélységesen egyet értek veletek. Alig várom már, hogy a Messit folyamatosan fikázók befogják a pofájukat.recrea,shutterisland
Alig várom már, hogy véget érjen a "XaviésIniestanélkülMessinemérsemmit"
mantrázás.![]()
![]()
Mélységesen egyet értek veletek. Alig várom már, hogy a Messit folyamatosan fikázók befogják a pofájukat.recrea,shutterisland
abban a pillanatban, ahogy lefújják a döntőt az argentinok győzelmével, a messit nem szeretők és nem elismerők körében a híres nevezetes copa america leredukálódik csokimogyoró kupa szintre, és az lenne a következő, hogy jó-jó, megnyerték, de vb győzelemre vezesse őket leo, hogy a valaha volt legjobbak közé emelkedhessen...azt meg mondanom sem kell, hogy az meg csodaszámba menne, főleg úgy, hogy vannak azok a bizonyos spanyolok...recrea írta:Ha úgy játszik, ahogy CR ellen, akkor akkor vélhetően tovább jutnak. Én sem vagyok nagy argentin drukker, de szurkolok nekik a Copan. Főként azért, mert ha nyernek, mehetünk "ugatni" a különböző fórumokra, h Messi kupát nyert a válogatottal és jól is játszott.shutterisland írta:engem igazából annyira nem is érdekel, hogy ha kiesnek az argentinok, csak az az egy kívánságom van, hogy messi legalább olyan jól játszon, mint costa rica ellen.
bizonyítson a kétkedőknek, hogy tényleg ő a világ legjobbja (persze ezt mi tudjuk...)
mascherano pedig hozza a pitbull teljesítményét, iszonyat jól levédekezi a kp.-t a copán![]()
![]()
Kolumbia-Peru meglehetősen unalmas...
Ha úgy játszik, ahogy CR ellen, akkor akkor vélhetően tovább jutnak. Én sem vagyok nagy argentin drukker, de szurkolok nekik a Copan. Főként azért, mert ha nyernek, mehetünk "ugatni" a különböző fórumokra, h Messi kupát nyert a válogatottal és jól is játszott.shutterisland írta:engem igazából annyira nem is érdekel, hogy ha kiesnek az argentinok, csak az az egy kívánságom van, hogy messi legalább olyan jól játszon, mint costa rica ellen.
bizonyítson a kétkedőknek, hogy tényleg ő a világ legjobbja (persze ezt mi tudjuk...)
mascherano pedig hozza a pitbull teljesítményét, iszonyat jól levédekezi a kp.-t a copán
Akkor már 4en vagyunk.bence-barca írta:
Otthon egyedül nézzük a meccset.
![]()
![]()
Otthon egyedül nézzük a meccset.Barcafan9 írta:valahogy úgy...recrea írta:Buli helyett:
0:00 Argentína-Uruguay Copa Amerika negyeddöntő