2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sport2 televiziós csatorna is közvetitifarkasn írta:miért nem nézi mindenki a neten?
www.pplive.uw.hu
nekem az első barca link megy, akadás nélkül!
TELEPÍTENI i kell!
mit kell telepíteni????farkasn írta:miért nem nézi mindenki a neten?
www.pplive.uw.hu
nekem az első barca link megy, akadás nélkül!
TELEPÍTENI i kell!
MEgy!!! és 3-0 ronnie szabadjával!!!retek írta:Megy már a szekönd hálf?
Morminho, ezzel sztem sokan vannak így!Morminho írta:húúú, hányszor mondtam az első félidőben magamban, h ha most Messi jáccana akkor 2-0, ha most Messi jáccana akkor bent tartotta volna labdát stb stb.Enrique írta:Én azt mondom - ami nem megy, nem is kell erőltetni. Márpedig Gili egy rakás szerencsétlenség. (Kis elfogultsággal.) De meglehet nézni milyen a csapat Messivel ill. Gilivel, és hogy egyénileg mire képesek.![]()
Remélem szünetben lemegy a kis francia. Gyakorolni kell a katalán meg spanyol nyelvet a kispadon.
Remélem Messi be és nyerünk 4-0-ra
húúú, hányszor mondtam az első félidőben magamban, h ha most Messi jáccana akkor 2-0, ha most Messi jáccana akkor bent tartotta volna labdát stb stb.Enrique írta:Én azt mondom - ami nem megy, nem is kell erőltetni. Márpedig Gili egy rakás szerencsétlenség. (Kis elfogultsággal.) De meglehet nézni milyen a csapat Messivel ill. Gilivel, és hogy egyénileg mire képesek.![]()
Remélem szünetben lemegy a kis francia. Gyakorolni kell a katalán meg spanyol nyelvet a kispadon.