Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért a második gólt is mi hoztuk össze. A kaposvári támadó körül 20 méteren belül ember nem volt. Le se szrtuk, hatalmas védői hiba. Csizmadiát is vágnám ki a csapatból. Begurítani meg már nem volt nehéz.L.Messi 10 írta:
2mázlista gól?![]()
2mázlista gól?FtcSikiHun írta: Volt két mázlista gólotok, egy kapufa meg egy ziccer. Ezen kívül semmi, csak rugdostatok mindenkit. Mi sem voltunk jók, de legalább próbáltunk normálisan focizni, néhol 1-1 szép megmozdulással, és még 1-2 ziccert is sikerült csinálnunk, de annyira most nem jöttek a ziccerek mint az Aalesund ellen.
Alison elég jól tolta, a labda meg eléggé érdekes volt. Mindegy, Kaposváron nem egy nagy csapat fog botlani a szezonban ebben biztos vagyok.
Egyébként a TV-n átjövő szurkolás alapján inkább mi voltunk hazai pályán
Pedig de.L.Messi 10 írta:
Ugye most viccel, hogy jobb volt a Fradi?
Ugye most viccel, hogy jobb volt a Fradi?davi10 írta:Hát a tegnapi Kaposvár - Fradi érdekes volt. Nem tudom, hogyan sikerült ennyi rossz lövést összehozni. Szerintem sokkal jobb volt a Fradi, megérdemeltük volna a győzelmet. Az újoncok egyenlőre jól teljesítenek. Felix mondjuk nem játszott kiemelkedően, de a gól azért megvolt tőle.
Na mindegy, cél a bajnoki cím és az EL-főtábla.
Hát a hibáit ha nem gond nem sorolnám fel végig, mert itt ülnék reggelig, azért dolgozni meg el kellene mennisocio66 írta: persze,könnyű. én csak mondom,hogy elég lehangoló és színvonaltalan hogy odakapcsolok egy magyar meccsre és három percenként megy a cigányozás,meg az anyázás.
kassainak meg nem követem annyira a hazai meccseit,de nem hiszem hogy ha európában már a legnagyobb meccseket is rábízzák,akkor nekünk ne lenne jó.
a meccsen egyébként mi volt a baj vele? a gólokban nem volt benne, pirosat nem adott,sőt volt egy kakaskodás amikor az egyik fradista úgy ütött vissza,hogy ha az betalál,sima piros és akár a szándékot is lehetett volna büntetni.
persze,könnyű. én csak mondom,hogy elég lehangoló és színvonaltalan hogy odakapcsolok egy magyar meccsre és három percenként megy a cigányozás,meg az anyázás.L.Messi 10 írta:Egy fotelszurkolónak könnyű beszélni...
Végülis...amilyen hibákat elkövettek a VB-n is...angolok meg nem adott gólja, argentinok gólja...ezek után egy NB1es meccsen mit vár az ember...Messa írta:Jó, azért ez túlzás már. Vezetett Fehérváron is gyengén meccset, többször elégedetlenkedtünk mi is, de azért na.L.Messi 10 írta:Fogalmazzunk úgy, ez az újabb NB1es meccse, amit nem tudott lehozni hiba nélkül... Tőle már csak Gaál Gyöngyike a rosszabb...![]()
Mellesleg tud valaki olyan játékvezetőt mondani az NB1-ből, akivel mondjuk 2-nél több csapat meg van elégedve? Nagyon erősen kétlem. Vannak ritka barom bírok itthon sajnos, elég szép számmal, Fábiánnal az élen, de Kassait azért nem sorolnám feltétlenül ide.
Jó, azért ez túlzás már. Vezetett Fehérváron is gyengén meccset, többször elégedetlenkedtünk mi is, de azért na.L.Messi 10 írta:Fogalmazzunk úgy, ez az újabb NB1es meccse, amit nem tudott lehozni hiba nélkül... Tőle már csak Gaál Gyöngyike a rosszabb...
Fogalmazzunk úgy, ez az újabb NB1es meccse, amit nem tudott lehozni hiba nélkül... Tőle már csak Gaál Gyöngyike a rosszabb...ab1daL írta: Ha egyszer sz*rul vezeti a meccset? Nem első NB1es meccse, ahol nem kis hibát vét.
Ha egyszer sz*rul vezeti a meccset? Nem első NB1es meccse, ahol nem kis hibát vét.socio66 írta:annyira színvonaltalanok ezek a trágár rigmusok és ez átjön a közvetítésekből is. hol a bíró,hol az ellenfél szurkolói vannak megtalálva.L.Messi 10 írta:Esküszöm kassait nem engedném, hogy Magyarországon BLSZ-nál feljebb vezessen... "kassai te állat, .....!"
ráadásul pont kassait szidni,rá inkább büszkének kéne lennünk,nem anyázni itthon..
hogy lelheti valaki ebben az örömét,érthetetlen számomra.
hát nem tudom, de szvsz Kassai teljesen más felfogásban vezet itthon, és teljesen máshogy egy nemzetközi meccset. bár lehet csak én látom így, de azért mert kint elismerik, azért illene itthon is normálisan fújni...socio66 írta:ráadásul pont kassait szidni,rá inkább büszkének kéne lennünk,nem anyázni itthon..
hogy lelheti valaki ebben az örömét,érthetetlen számomra.[/color]
socio66 írta:hogy lelheti valaki ebben az örömét,érthetetlen számomra.[/color]
annyira színvonaltalanok ezek a trágár rigmusok és ez átjön a közvetítésekből is. hol a bíró,hol az ellenfél szurkolói vannak megtalálva.L.Messi 10 írta:Esküszöm kassait nem engedném, hogy Magyarországon BLSZ-nál feljebb vezessen... "kassai te állat, .....!"
Ott ültem a kapu mögött, azt hittem röhögőgörcsöt kapok. Egészen a meccs végéig, amikor már a sírás kerülgetett... Esküszöm kassait nem engedném, hogy Magyarországon BLSZ-nál feljebb vezessen... "kassai te állat, .....!"
+ Videoton - Zestafoni/Dacia.FtcSikiHun írta:Ha a magyarok továbbmennek, akkor ezekre a meccsekre kerül majd sor:
FERENCVÁROS - ELFSBORG/SUDUVA
PAKSI FC - HEARTS
ALANIA VLAGYIKAVKAZ - KECSKEMÉT
Feljött egy kis hányás.krampusz írta:és végül, de nem utolsó sorban:kikapott tegnap a Fideszoton!!!!!![]()
![]()
![]()
Szerintem ha betesznek még egy csatárt Alvés mellé, vagy akár két szélsőt, akik támogatják őt, akkor jóval bátrabban hazai pályán lehet két gólt lőni a Sturmnak. Ők a két góljukat fogják védeni, nem fognak kinyílni, míg nekünk támadni kell. Igaz, ez nyomást is helyez majd ránk, ha kontráznak, akkor Horváthon és Liptákon lesz teher, és nem begyűjteni a lapokat, mint tegnap.Bob_Marley írta:+1Lionel85 írta:Ez a Sturm semmivel sem volt jobb a Vidinél, csak helyzetkihasználásban. Bemákoltak két gólt, 1-0-val könnyebb lehetett volna a visszavágó, de így sem reménytelen. Alvés pedig középcsatár, sokszor ő volt a kiszolgáló. A visszavágóra támadóbb szellemű csapat kell. Nincs mire várni!
Nem volt rossz taktikánk, ez a 90+ gól nem kellett volna!Azért labdaügyességben nem, de fizikálisan jobbak az osztrákok, egy gólos meccs volt, sajnos lett belőle 2, s nem 1:1es leosztásban!
Innen csoda kell, mert azért 3at rúgni....
..szinte lehetetlen sajnos. ha lőnek egy gólt a visszavágón,akkor arra már néggyel kéne válaszolni ami elég valószínűtlen.fcbarca0827 írta: 1:0-ról lett volna sansz, de innen...
+1Lionel85 írta:Ez a Sturm semmivel sem volt jobb a Vidinél, csak helyzetkihasználásban. Bemákoltak két gólt, 1-0-val könnyebb lehetett volna a visszavágó, de így sem reménytelen. Alvés pedig középcsatár, sokszor ő volt a kiszolgáló. A visszavágóra támadóbb szellemű csapat kell. Nincs mire várni!