visca el barca írta:
pfff... és te elhiszed ezt a hülyeséget?... ember... élő szerződése volt, ha nem akar nem megy el és kész. max [auto_cenzúra] vele és megy a padra...
nem vágom, meddig volt most érvényes szerződése? ez a döntő mert ha jövőre lejár a szerződése ergo ingyen menne akkor akár el is hihetem. szvsz meg nem olyan pofonegyszerű és kellemes egy olyan szitu, hogy ott maradsz egy helyen ahol már nem látnak szívesen, ahogy te ezt leírod. a max beszopja vele és megy a padra kb. a legszarabb dolog ami most történhetne vele.
abba van igazság amit Laci írt, az tényleg ad okot szájhúzásra, hogy nagyon hamar, az átig. időszak legelején már aláírt. ezt én is leírtam anno, ismételni tudom magam, megkérdőjelezhető döntés. a te hszedben viszont a "keresett játékos" mint tény kezelése talán túlzás, lévén pár nso cikken kívül tényleg nem lehetett akkora érdeklődésről hallani, a Juve is elintézte annyival, hogy nem tud védekezni, nem kell...
egyébként nem fogom és nem is tudom megmondani a frankót ezzel az egésszel kapcsolatban, azt valszeg csak Balázs tudná. Csak arra akartam rávilágítani, hogy itt is biztosan voltak olyan tényezők a háttérben amikről nem feltétlen tudunk/tudtunk és érdemes lehet akár utólag is átgondolni a véleményed, nem feltétlen puffogással reagálni mindenre és azt hajtani minden körülmények között ami nyilván mindenkinek elsőnek eszébe jutott, hogy csak a pénzért ment el. nekem az volt a legnagyobb bajom anno, hogy miért nem maradt a PSVnél még dolgozni, erre akár lehet válasz amit elsőnek írtam.