Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos hogy nem, mondom 1-1 kihagyott után.ab1daL írta:Miben hogy Villar kivédi a brazilokat?
lekoppintotta BeckhametFecooo írta:egyszerűen fantasztikus büntető volt![]()
![]()
ab1daL írta:Miben hogy Villar kivédi a brazilokat?
Hát én most nézem a Brazil-Paraguay meccset....nem egy nagy durranás a srác...tiszta helyzetben ront, önző, pontatlan, komolytalan...nem pont ezek egy világsztár ismertetőjegyei...L.Messi 10 írta:Igazából csak akkor derülne ki, hogy valójában mennyit is ér, ha meg tudná magát mutatni egy európai élbajnokságban is. Amíg "csak" egy Brazil bajnokságban bohóckodik, eléggé zsákbamacska. Egy biztos, van benne tehetség, az már más kérdés, hogy mennyi. Mondjuk amilyen fejben... Simán lehet a következő balotelli...Mihu írta:Csak én nem látom Neymar-ban azt a temérdek pénzt amit ki akarnak fizettetni érte a Real-al, vagy tényleg csak nagyobb a füstje mint a lángja ennek a gyereknek? Lehet bennem van a hiba...
Igazából csak akkor derülne ki, hogy valójában mennyit is ér, ha meg tudná magát mutatni egy európai élbajnokságban is. Amíg "csak" egy Brazil bajnokságban bohóckodik, eléggé zsákbamacska. Egy biztos, van benne tehetség, az már más kérdés, hogy mennyi. Mondjuk amilyen fejben... Simán lehet a következő balotelli...Mihu írta:Csak én nem látom Neymar-ban azt a temérdek pénzt amit ki akarnak fizettetni érte a Real-al, vagy tényleg csak nagyobb a füstje mint a lángja ennek a gyereknek? Lehet bennem van a hiba...
Igen ezen már èn is elgondolkoztam. Szerintem az EB után kopogtassanak be Hiddinkhez.Capon írta:Figyeld meg hamarább lesz Maradona megint szöv. kapitány mint hogy hozzanak egy normális külföldi edzőt.albicelesteX írta:Szerintem egy európai edző kellene Argentínába.Most elzavarhatják Batistát,majd jön helyette megint valami hasonló műkedvelő akivel megint nem lesz előrébb a csapat.