fcbarca0827 írta:FtcSikiHun írta:Egyébként aki szurkol magyar csapatnak, az mióta?

Amióta focit nézek.

Hát mióta az eszemet tudom Barca és Fradi drukker vagyok.
Én is így vagyok vele mindkét csapat esetében

Ez körülbelül 92re vezethető vissza, én már annyira nem követem az NB1-et, mert nagyon kiábrándultam belőle, főleg mikor a Fradira gondolok szorul össze a szívem, még voltam Ajax ellen labdaszedő, aztán játszhattunk Vecsésekkel, nem lebecsülve vagy megszégyenítve ezen csapatokat a másodosztályból, csupán maga a tény, hogy hova süllyedt a klub!Eredményeket megnézem, néhanapján még el is megyünk meccsre, s nem azzal van a gond, hogy gyengébb a csapat (most talán nem

), hanem maga a közeg annyira más, hogy hihetetlen!Minden évben meg kell tanulni 15-20 játékos nevét, akik jöttek-mentek, s saját nevelések közül alig kerülnek be emberek!Bartha egyel volt alattunk, s nagyon jónak tartották, s "mi lett belőle???", vagy sokaknak keveset mondó Szalai Tomi, aki játszott a felnőttben is, majd legutóbb Tatabányán volt, Franciaországban klubtornán gólkirály volt a csapatunkból, s a PSG, Milan, Marseille akarta elvinni, de az apja nem engedte, hogy a Fradiba játszhasson, s a klub eldobta később magától.....