samy85 írta:Caseres 3 millióért igazolt a Sevillába.... figyelj a dupla hsz-re mert büntit kaphatsz érte....

samy85 írta:Caseres 3 millióért igazolt a Sevillába.... figyelj a dupla hsz-re mert büntit kaphatsz érte....
Na én javítanék ezen egy kicsit, mert ilyen a legszebb álmokban sem fordul elő.Zibra16 írta:[Egy általam kigondolt lista játékos eladásokból amelyekből jó kis összeget kaphattunk volna:
Zlatan Ibrahimovic-40 millióért
Victor Sánchez-5 millió
M.Cáceres-10 millió
A.Hleb-10 millió
Maxwell-10/15 millió
Bojan-10 millió
Jeffren-9 millió
Milito-6 millió
Jonathan Soriano-10 millió
Jonathan d. Santos-10 millió
szerintem, meg abban a mezben nemigen lehet(ne) más feladata, mint a góllövés, de sem ezt sem mást nem teljesített, ezt azért nem árt ha őszintén bevalljuk!daffy írta:a valenciában ha villa nem lőtt gólt,akkor senki. nálatok pedro és messi is vállalt 1-2 gólt. villa feladata nem feltétlen kizárólag a góllövésmessideco írta:Simán Henry szerintem. Villa azon kívül, hogy spanyol, még sokat nem mutatott fel. Akkor inkább maradt volna Ibra, tuti, hogy több gólt lőtt volna.
Villának a Valenciában töltött királykodás után kötelező lett volna itt legalább lenyűgöző teljesítményt nyújtania.
ha már így leírtad,írd meg,hogy ki lenne a kezdőben,ki a padon és ki a lelátónmessibingyo írta:Valdes,Pinto,Alves,Adriano,Maxwell,Abidal,Puyol,Pique,Fontas,Busquets,Mascherano,Keita,Xavi,Iniesta,Fabregas,Thiago,Messi,Pedro,Villa,Sanchez,Affelay Szerintem ez igy nagyon ütos kis csapat lenne 21 játékos Csak már tudnánk biztosra hogy itt van Alexis és Fabregas
noname írta:Mit ettél/ittál/szívtál/mindegyszerre?Zibra16 írta:Egy általam kigondolt lista játékos eladásokból amelyekből jó kis összeget kaphattunk volna:
Victor Sánchez-5 millió
M.Cáceres-10 millió
A.Hleb-10 millió
Maxwell-10/15 millió
Bojan-10 millió
Jeffren-9 millió
Milito-6 millió
Mit szóltok ehez?![]()
Nekem is kell belőle!![]()
Mit ettél/ittál/szívtál/mindegyszerre?Zibra16 írta:Egy általam kigondolt lista játékos eladásokból amelyekből jó kis összeget kaphattunk volna:
Victor Sánchez-5 millió
M.Cáceres-10 millió
A.Hleb-10 millió
Maxwell-10/15 millió
Bojan-10 millió
Jeffren-9 millió
Milito-6 millió
Mit szóltok ehez?![]()
Most volt a Pep-es cikkben, hogy Adriano már Dallasban csatlakozik a csapathoz, szóval lehet h mégis az lesz a felállás, amit Firefox írtgergo9 írta:Hát Adriano nem ártana ha egy héttel hamarabb visszatérne.
a valenciában ha villa nem lőtt gólt,akkor senki. nálatok pedro és messi is vállalt 1-2 gólt. villa feladata nem feltétlen kizárólag a góllövésmessideco írta:Simán Henry szerintem. Villa azon kívül, hogy spanyol, még sokat nem mutatott fel. Akkor inkább maradt volna Ibra, tuti, hogy több gólt lőtt volna.
Villának a Valenciában töltött királykodás után kötelező lett volna itt legalább lenyűgöző teljesítményt nyújtania.
Szerintem hamár Henry-Villa, akkor mégiscsak szerencsésebb lenne mindkét támadó első itteni szezonját összehasonlítani. Márpedig szerintem Villa tavaly jobb volt, mint Henry a 2007/2008-as idényben (csak tényleg az a fránya helyzetkihasználás)...mindorokke_barca írta:Henry azért szerintem sokkal többet lendített a játékunkon mint Villa amikor szélen volt (2008-2009-ben) Villa nekem impotensebbnek tűnik, Iniestáéhoz tudnám hasonlítani a teljesítményét, amikor ott eröltette őt Pep.
Azt azért ne felejtsük el, h egy vérbeli középcsatárról beszélünk, aki tud szélsőt is játszani, Henry is mintha, több gólt lőtt volna az Arsenalban középről, ugyanez Villa is.Henry egyszer játszott nálunk komoly meccsen középcsatárt a Valencia ellen, mikor 3 gólt rúgott.S.Agüero írta:Úgy értettem, h mielőtt megvettük, azt hittük jobb lesz ennél, mint amit év végén produkált.Villa játéka sztem jobb lett, mint volt korábban csak emlékezzünk vissza, hogy 18 meccsen át 1 gólt lőtt és év elején 3 ziccer kellett 1 gólhoz. Jó volt csak a helyzeteit nem rúgdosta be.