Mezégetés minden csapatban előfordul.
vérgáz.
Bár én is égettem már el egy pólót: Tokió Hotel

Gondolom Fabregas miatt... Ha jól megnézed arsenal mez van a barcás alatt...Tocy írta:Itt mér égetik?LM10 írta:De várom már, hogy Sánchez Barca mezben pózoljon![]()
Én nagyon sokat látok benne, hosszútávon a Sánchez-Messi-Pedro 3-as nagyon eredményes lehet.
Sosem szerettem ezt a mezégetéses dolgot....![]()
Itt mér égetik?LM10 írta:De várom már, hogy Sánchez Barca mezben pózoljon![]()
Én nagyon sokat látok benne, hosszútávon a Sánchez-Messi-Pedro 3-as nagyon eredményes lehet.
Sosem szerettem ezt a mezégetéses dolgot....![]()
Tájszólással ír...sjd írta:OFF: És azt sem mondhatjátok, hogy "azt nem mondhassátok", mert a magyar nyelv szabályai szerint helytelen. Amúgy az a birtokos jelző igei személyrag, de majd 4. osztályban úgyis tanuljátokKash írta:
Még mindig szívesebben látnám tollal a kezében, mint labdával a fején, ahhoz, hogy ezt elhiggyem. Mindenesetre ígéretes, hogy megjött az ügynökeK900 írta:http://www.marca.com/2011/07/21/futbol/ ... 29964.html
Megvan az aláirás??????![]()
Az AS.comon is fent van: http://www.as.com/futbol/articulo/ficha ... ftb_26/Tes
Ha lehet, akkor én azt az opciót választanám, hogy egyik kategória se írjon hülyeséget (és szerintem a moderátorok is egyetértenének)Zibra16 írta: Nem értem, hogy mit kell kötözködni nem, hogy inkább annak örülnél, hogy Barcások írják ezt nem pedig Elton madridisták
Mit szívsz? Én is kérek.Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
visca el barca írta:hu haver te konkrétan mirol beszelsz? tulajdonos? van olyan a barcánál? gyémánt alakzat? hol? vegyél elő egy 6-7 évvel ezelőtti milan meccset, ott látsz gyémánt alakzatot...Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
hu haver te konkrétan mirol beszelsz? tulajdonos? van olyan a barcánál? gyémánt alakzat? hol? vegyél elő egy 6-7 évvel ezelőtti milan meccset, ott látsz gyémánt alakzatot...Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
A Barcánál a minőség a lényeg nem a mennyiség, inkább vegyünk 2 játékost összesen 80 milláért mint ugyanennyiért 6 olyat, akiknél a B-ből is találunk hasznosabbat. Persze ezt nem Rossira értem pl. aki szintén megüti a szintet, és olcsóbb mint Sánchez, de ha Pepnek ő kell, akkor legyen a chilei.kistotti írta:Jönnek itt páran, hogy ennyibe került annyiba került. Az őszinteséget megvallva kit érdekel? A vezetők tudják, hogy mennyi pénzük van rá, mi meg örülhetünk az új igazolásnak. Hol érdekel engem, nem tőlem veszik el, nem tud fájni. Nem beszélve arról, hogy ritkán adatik meg a lehetőség, hogy ilyen közel hozzánk fellépnének, ráadásul nem is egyszer. Gondolom nem egy Barca B csapatról szól a megállapodás. Ha szerencsénk van lehet látni élőben Messit és a többieket...
hát a Dél-Amerikai különítményt biztos nem látjuk Splitben...3 hét szabit tuti kapnak.... de Xavi, Iniesta, Busi, és a többiek nagy valószínűség szerint ott lesznek a Dalmát parton....kistotti írta:Jönnek itt páran, hogy ennyibe került annyiba került. Az őszinteséget megvallva kit érdekel? A vezetők tudják, hogy mennyi pénzük van rá, mi meg örülhetünk az új igazolásnak. Hol érdekel engem, nem tőlem veszik el, nem tud fájni. Nem beszélve arról, hogy ritkán adatik meg a lehetőség, hogy ilyen közel hozzánk fellépnének, ráadásul nem is egyszer. Gondolom nem egy Barca B csapatról szól a megállapodás. Ha szerencsénk van lehet látni élőben Messit és a többieket...
Hát azért ez nem teljesen így van, ahogy leírtad. Először mi szurkolók vesszük meg a sálakat, a mezeket, a kulcstartókat, mi szurkolók fizetünk TV számlát, hogy nézzük a csapatot. Úgyhogy a mi pénzünk is. Az Udinei meccsre visszatérve, pedig biztos lehetsz, hogy nem a gálacsapatot fogod látni. Egyrészt jövőre OLIMPIA ÉS EB. Biztos, hogy jó páran mennek rájuk, másrészt ilyenkor 2 dolog jellemző a csapat játékára: rengeteg a csere (sokszor fiatalok) és a játékosok messze nem adnak bele mindent.kistotti írta:Jönnek itt páran, hogy ennyibe került annyiba került. Az őszinteséget megvallva kit érdekel? A vezetők tudják, hogy mennyi pénzük van rá, mi meg örülhetünk az új igazolásnak. Hol érdekel engem, nem tőlem veszik el, nem tud fájni. Nem beszélve arról, hogy ritkán adatik meg a lehetőség, hogy ilyen közel hozzánk fellépnének, ráadásul nem is egyszer. Gondolom nem egy Barca B csapatról szól a megállapodás. Ha szerencsénk van lehet látni élőben Messit és a többieket...
Most játszunk szombaton a Hajduk Splittel, aztán indulunk az amerikai túrára.mindorokke_barca írta:Amikor szóbakerült, hogy az árban 4 barátságos meccs is bennevan vállatvontam és továbbálltam. Ezek úgyis akkor lesznek megtartva amikor barátságosakat szoktak rendezni. Ilyenkor eddig elmentünk Kínába 2 milláért, most nem tudunk, mert az Udinese-vel kell játsszunk ingyen. Semmiségnek tűnhet, hogy most kapunk pénzt érte vagy sem, engem sem érdekel, de attól az az összeg még ott van és 4 meccsről van szó, tehát 6 millióról. Mindegy, ha tőlem megkérdik, hogy mennyibe került Sanchez, akkor 43at fogok mondani mert annyi volt, nem kezdem el kivonogatni az opciókban foglaltakat. Nekem így tűnik logikusnak.Ez így van, azt viszont te is beláthatod, hogy ez a 1,5 millió per barátságos meccs eléggé megfoghatatlan dolog. És ebből van négy.
Ha most 4 évig szinórban nem indulunk a Bl-ben akkor igen, lehet mondani hogy 8 millióval kevesebbe került Sanchez, bár engem az nem boldogítana
Amikor szóbakerült, hogy az árban 4 barátságos meccs is bennevan vállatvontam és továbbálltam. Ezek úgyis akkor lesznek megtartva amikor barátságosakat szoktak rendezni. Ilyenkor eddig elmentünk Kínába 2 milláért, most nem tudunk, mert az Udinese-vel kell játsszunk ingyen. Semmiségnek tűnhet, hogy most kapunk pénzt érte vagy sem, engem sem érdekel, de attól az az összeg még ott van és 4 meccsről van szó, tehát 6 millióról. Mindegy, ha tőlem megkérdik, hogy mennyibe került Sanchez, akkor 43at fogok mondani mert annyi volt, nem kezdem el kivonogatni az opciókban foglaltakat. Nekem így tűnik logikusnak.Ez így van, azt viszont te is beláthatod, hogy ez a 1,5 millió per barátságos meccs eléggé megfoghatatlan dolog. És ebből van négy.