A durva helyesírási hibák nem éppen az internetes szlenghez tartoznak...a stílusodon pedig kéretik változtatni!Kash írta:Egyébként a gyémántalakzatról onnan tudok, hogy Guardiola megrajzolta az elképzelését, hogy Xavi és iniesta áll a középpálya két oldalán, Busquets valószinűleg a háromszög "feneke" lesz hogy igy mondjam, vagyis középütt kicsit hátrébbhúzódva, és fabregas lenne a gyémánt csücske. Amikor Alves a jobb oldalon felfut, akkor Busquets visszahúzódik a helyére, hogy az ellenfél ne tudjon kontrázni, ilyen egyszerű, és nem légbőlkapott információkat közlök, hanem csak olyanokat, amiket legfeljebb 3 hyelen olvasok. Nekem pedig ne jőjjetek a magyar nyelv rejtelmeivel, mert az internetes szleng már nagyon elterjett, és észre sem veszem, hogy próbálok irni, persze igyekszek érthetően, csak ti ezt akarattal nem akarjátok megérteni. És örülök hogy a barca milyen játékosokat próbál leigazolni, és igenis vannak tulajdonosok és ne okoskodj, már pontossan nem tudom ki irta, de biztos rájön ha ezt olvassa.
A gyémánthoz visszatérve : hogy képzeled? oké, hogy Busquets-Xavi-Iniesta-Fabregas kp, de akkor elöl két hely marad, amiből az egyik Messi. A maradék 1 helyre van Villa, Pedro, Sanchez, Afellay. Szerinted ez így értelmes? Vagy a gyémánt előtt még 3 ugyanúgy 3 csatárt tartasz? 6 támadó szerintem kicsit erős...+ Alves. Reménytelen elképzelés egy újságírótól, semmit több.