Barca Igazolások
- Kash
- Entrenador del Barça
Egyébként a gyémántalakzatról onnan tudok, hogy Guardiola megrajzolta az elképzelését, hogy Xavi és iniesta áll a középpálya két oldalán, Busquets valószinűleg a háromszög "feneke" lesz hogy igy mondjam, vagyis középütt kicsit hátrébbhúzódva, és fabregas lenne a gyémánt csücske. Amikor Alves a jobb oldalon felfut, akkor Busquets visszahúzódik a helyére, hogy az ellenfél ne tudjon kontrázni, ilyen egyszerű, és nem légbőlkapott információkat közlök, hanem csak olyanokat, amiket legfeljebb 3 hyelen olvasok. Nekem pedig ne jőjjetek a magyar nyelv rejtelmeivel, mert az internetes szleng már nagyon elterjett, és észre sem veszem, hogy próbálok irni, persze igyekszek érthetően, csak ti ezt akarattal nem akarjátok megérteni. És örülök hogy a barca milyen játékosokat próbál leigazolni, és igenis vannak tulajdonosok és ne okoskodj, már pontossan nem tudom ki irta, de biztos rájön ha ezt olvassa.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Már többször lenyilatkozták, hogy lesz pénz Fabregasra. Aztán azt is lenyilatkozták, hogy az Ibra pénz belemegy a hitel törlesztésébe. Azt meg remélem, hogy te se gondoltad komolyan, hogy 1-2 védőt el kell adni. Militoért jó lenne pénzt kapni, de én már akkor tapsolnék, ha ingyen elvinné vki. Mást meg nem szabad hátulról elengedni.sura írta:Lesz pénz Fabregasra, mert Sanchez idei költségei bőven kijönnek Ibra, Bojan, Jeffren és remélhetőleg még 1-2 védő árából, sőt marad is pénz utána.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lesz pénz Fabregasra, mert Sanchez idei költségei bőven kijönnek Ibra, Bojan, Jeffren és remélhetőleg még 1-2 védő árából, sőt marad is pénz utána.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mivel kupákat nem tudnak égetni, ezért mezt kell. Biztos betett az is nekik, hogy 2 év alatt 4 alkalommal mostuk föl velük a padlót. Még ha csak 2 meccsen nyertünk. Meg hát volt olyan is mikor disznófej repült Figo feléIlúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
Mezégetés minden csapatban előfordul.
vérgáz.
Bár én is égettem már el egy pólót: Tokió Hotel

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mondjuk tény, hogy nem a legszebb módon akarjuk elvinni...de ezért Barca-mezt égetni? Szánalmas és nekem érthetetlen is...LM10 írta:Persze, és azt is elítélem. De még az indok is nevetséges, hogy az elvágyódó Fabregast nem engedik el, és ezért a Barca ellen vannak..Ilúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
vérgáz.
- LM10
- Director del Fútbol
Persze, és azt is elítélem. De még az indok is nevetséges, hogy az elvágyódó Fabregast nem engedik el, és ezért a Barca ellen vannak..Ilúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
vérgáz.

De hát gyökerek ezek...
mit gondolsz? ezek a "gúnárok" (igen, arsenal-drukkerek, akik Barca-ellenes transzparenseket is csináltak, amikor az Arsenal ott volt haknizni...) pontosan olyanok, mint az okádhatnék stílusban blogolgató vadkutya...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Tegnap már belinkeltem ide ezt a mezégetéses dolgot. A kínai Arsenal fanok berágtak a Barcára a Cesc ügy miatt, és így fejezik ki a véleményük.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- neobarca
- Director del Fútbol
Gondolom Fabregas miatt... Ha jól megnézed arsenal mez van a barcás alatt...Tocy írta:Itt mér égetik?LM10 írta:De várom már, hogy Sánchez Barca mezben pózoljon![]()
Én nagyon sokat látok benne, hosszútávon a Sánchez-Messi-Pedro 3-as nagyon eredményes lehet.
Sosem szerettem ezt a mezégetéses dolgot....![]()
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Itt mér égetik?LM10 írta:De várom már, hogy Sánchez Barca mezben pózoljon![]()
Én nagyon sokat látok benne, hosszútávon a Sánchez-Messi-Pedro 3-as nagyon eredményes lehet.
Sosem szerettem ezt a mezégetéses dolgot....![]()
- Varatrix
- Director del Fútbol
Tájszólással ír...sjd írta:OFF: És azt sem mondhatjátok, hogy "azt nem mondhassátok", mert a magyar nyelv szabályai szerint helytelen. Amúgy az a birtokos jelző igei személyrag, de majd 4. osztályban úgyis tanuljátokKash írta:

On: Nem hiszem, hogy aláírt volna. Legkésöbb fcbarcelona.cat- on már kint lenne.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Még mindig szívesebben látnám tollal a kezében, mint labdával a fején, ahhoz, hogy ezt elhiggyem. Mindenesetre ígéretes, hogy megjött az ügynökeK900 írta:http://www.marca.com/2011/07/21/futbol/ ... 29964.html
Megvan az aláirás??????![]()
Az AS.comon is fent van: http://www.as.com/futbol/articulo/ficha ... ftb_26/Tes
Ha lehet, akkor én azt az opciót választanám, hogy egyik kategória se írjon hülyeséget (és szerintem a moderátorok is egyetértenének)Zibra16 írta: Nem értem, hogy mit kell kötözködni nem, hogy inkább annak örülnél, hogy Barcások írják ezt nem pedig Elton madridisták
http://www.mundodeportivo.com/20110721/ ... 66481.html Szerinte is csak jól járunk vele.Azért még mindig szeret minket,elég szépeket mondott a csapatról.

- K900
- Jugador d'estrella
http://www.marca.com/2011/07/21/futbol/ ... 29964.html
Megvan az aláirás??????

Megvan az aláirás??????

[quote="Kash"][/quote]
OFF: És azt sem mondhatjátok, hogy "azt nem mondhassátok", mert a magyar nyelv szabályai szerint helytelen. Amúgy az a birtokos jelző igei személyrag, de majd 4. osztályban úgyis tanuljátok
ON: visszanéztem a júniusi híreket a barcnoticiason, hát akkor is pont ugyanezek mentek, 06.09.: még ma aláírhat Sanchez!, 06.13.: Cesc rávette Wengert, hogy engedje el
Arra is emlékszünk, hogy júl 5-én jelentették volna be Cescet és Alexist, amikor Rossell visszajön Argentínából
Szóval kíváncsian várom a fejleményeket
OFF: És azt sem mondhatjátok, hogy "azt nem mondhassátok", mert a magyar nyelv szabályai szerint helytelen. Amúgy az a birtokos jelző igei személyrag, de majd 4. osztályban úgyis tanuljátok
ON: visszanéztem a júniusi híreket a barcnoticiason, hát akkor is pont ugyanezek mentek, 06.09.: még ma aláírhat Sanchez!, 06.13.: Cesc rávette Wengert, hogy engedje el
Arra is emlékszünk, hogy júl 5-én jelentették volna be Cescet és Alexist, amikor Rossell visszajön Argentínából
Szóval kíváncsian várom a fejleményeket

Mit szívsz? Én is kérek.Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
Fogadd őszinte gratulációm, hogy mindezt sikerült leírnod egy mondatban... plusz a kiemelt részekért külön taps jár.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zbacsi 2011.07.21. 12:20:58-kor.
-
- Jugador del Barça
visca el barca írta:hu haver te konkrétan mirol beszelsz? tulajdonos? van olyan a barcánál? gyémánt alakzat? hol? vegyél elő egy 6-7 évvel ezelőtti milan meccset, ott látsz gyémánt alakzatot...Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.
Nem értem, hogy mit kell kötözködni nem, hogy inkább annak örülnél, hogy Barcások írják ezt nem pedig Elton madridisták
- visca el barca
- Presidente del Barça
hu haver te konkrétan mirol beszelsz? tulajdonos? van olyan a barcánál? gyémánt alakzat? hol? vegyél elő egy 6-7 évvel ezelőtti milan meccset, ott látsz gyémánt alakzatot...Kash írta:Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Kash
- Entrenador del Barça
Először is azt kell megoldani, hogy nem mi vettük meg, hanem a tulajdonosok, azt nem mondhassátok hogy "csináltunk" jó üzletet meg minden, amikor ti nem is dolgoztok a barcánál, attól függetlenül hogy barca szurkolók vagytok, azt nem mondhassátok hogy "kell vennünk" meg hogy "jól csináltuk" egyébként vannak a barcánál szakértők, és Guardiola nem feltétlenül azért akarja megvenni fabregast, mert olyan isteni a játéka, hanem azért, mert szeretné ujra a barcánál tudni, és a gyémánt alakzathoz feltétlenül szükséges a játéka, és az ilyen hogy "vettünk" meg hasonló birtokosjelzőket vagy miket légyszives hanyagoljátok mert R*hadt unalmas.

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Említettétek, hogy nálunk a minőség és nem a mennyiség a lényeg. Ez így is van, viszont azért nem biztos, hogy előnyös 40 milliókat költenük játékosokért. Mert sok esetben az olcsóbb játékosok hoztak nekünk nagy eredményeket. Mindenesetre azért örülök AS-nek és talán még Fábregas is jó helyre kerülne, bár ebben nem vagyok biztos. Gondolom a CA-n nyújtott játéka után nem szerződtetjük Banegát.
més que un club
Olyan megközelítést is érdemes ehhez a ~40 millióhoz figyelembe venni, hogy igazából tudnánk-e jobb alternatívát? Igen tény, sokan közülünk preferálták volna a még olcsóbb Rossit is (akit Guardioláék nyilvánvalóan nem tartottak annyira jó megoldásnak) és elhangozhat pár név, de egyszerűen nem tudunk senkit mondani, aki egyértelműen olcsóbb és jobb megoldás lenne. A világ legjobb csapatába nehéz megfelelő erősítést találni. Úgy néz ki a szakmai stáb első számú jelöltjét el tudtuk hozni. Így mindjárt nem olyan rossz az a 40 millió.
-
- Jugador del Barça
A Sport.es szerint Birtalan (Josep Maria Bartomeu) Londonban tárgyal ma Fabregasrol az lenne nagy ha a hetvegen Fabreval egyszerre mutatnank be Alexist
bingyo