Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
aki kicsit is ért a labdarugashoz, az tudja, hogy 3 védős rendszerben mind a 3 védő klasszikus középső játékos. és pont.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Néhány hete volt a Sporton egy cikk, ahol az újságíró felvázolt egy 3-4-3-as felállást, a védelmet Dani-Pigue-Abidal összetételben. Ez csak egy ötlet volt az ő részéről, talán ezt olvastad. Én se hinném, hogy megpróbáljuk ezt, mivel rendkívül bizonytalan lenne a védelmünk - és Pepnél a stabil védekezés mindennek az alapja -, valamint a kp-t így is uraljuk bárki ellen.Kash írta:Visszatérve a gyémánthoz: arrra tocy, hogy hogy képzelem el a felállást, arra nem tudok válaszolni, mert nem én állitom össze, de kb: ugy kell elképzelni, hogy a 3-4-3 vagyis 3 védő, 4 közép és 3 csatár. Azért mert Alves a jobb oldalon Abidal illetve a kiszemelt a bal oldalon, középütt pedig Piqué és Puyol váltakozna, igen, egy kicsit érdekes és veszélyes ez a felállás, de Guardiola már tudja hogy hogy fogja megoldani, és tovább nem szeretnék vezsekedni, eddig sem feltétlenül rajtam múlt, na de mindegy, hadjuk a múltat:) ja és a 3 csatár: Messi, Villa, Pedro illetve ha sanchez jön akkor már nem tudom:)
Továbbá, mindenki büszke arra, hogy a stílusunk megegyezik a 20 évvel korábbival.
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Biztosíthatlak róla, hogy nem (ismétlem) NEM lesz 3-4-3-as felállása a Barcának. Az Isten áldjon meg, ha valami működik és az a valami nem is kicsit jól működik hanem fantasztikusan...azt minek változtatnád meg?...Kash írta:Visszatérve a gyémánthoz: arrra tocy, hogy hogy képzelem el a felállást, arra nem tudok válaszolni, mert nem én állitom össze, de kb: ugy kell elképzelni, hogy a 3-4-3 vagyis 3 védő, 4 közép és 3 csatár. Azért mert Alves a jobb oldalon Abidal illetve a kiszemelt a bal oldalon, középütt pedig Piqué és Puyol váltakozna, igen, egy kicsit érdekes és veszélyes ez a felállás, de Guardiola már tudja hogy hogy fogja megoldani, és tovább nem szeretnék vezsekedni, eddig sem feltétlenül rajtam múlt, na de mindegy, hadjuk a múltat:) ja és a 3 csatár: Messi, Villa, Pedro illetve ha sanchez jön akkor már nem tudom:)

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- Kash
- Entrenador del Barça
Visszatérve a gyémánthoz: arrra tocy, hogy hogy képzelem el a felállást, arra nem tudok válaszolni, mert nem én állitom össze, de kb: ugy kell elképzelni, hogy a 3-4-3 vagyis 3 védő, 4 közép és 3 csatár. Azért mert Alves a jobb oldalon Abidal illetve a kiszemelt a bal oldalon, középütt pedig Piqué és Puyol váltakozna, igen, egy kicsit érdekes és veszélyes ez a felállás, de Guardiola már tudja hogy hogy fogja megoldani, és tovább nem szeretnék vezsekedni, eddig sem feltétlenül rajtam múlt, na de mindegy, hadjuk a múltat:) ja és a 3 csatár: Messi, Villa, Pedro illetve ha sanchez jön akkor már nem tudom:)

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Varatrix írta:Amúgy az ilyen gyémátalakzatos mittudoménmicsoda után senki nem gondolkozik el azon, hogy mi értelme van idehozni? Valamelyik klasszisunk mindenképp kiszorul, vagy Fabre ül a padon. Pep meg aztán tényleg a rotálásáról híres.Továbbra is tarom, hogy nem vagyok szakember, de nem látom értelmét annak, hogy idejöjjön.
Amúgy, ma azt álmodtam, hogy egy felkészülési meccsen Fabre nálunk játszott 6-osban. Ez tükrözi a véleményem miszerint Xavi nem várt visszavonulása után szívesen látom. Vagy ha esetleg Xavi formálya visszaesik, és akkor viszont Xavi padozik.
Na már Te is elkaptad Kashtól/től a betegséget? : o
Bocsi az offért.
ON: Fabregas szerintem sem kéne elvan a csapat nélküle is vannak a B-ből is elegen, nem gondolom azt, hogy égető szükség lenne rá.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- Varatrix
- Director del Fútbol
Amúgy az ilyen gyémátalakzatos mittudoménmicsoda után senki nem gondolkozik el azon, hogy mi értelme van idehozni? Valamelyik klasszisunk mindenképp kiszorul, vagy Fabre ül a padon. Pep meg aztán tényleg a rotálásáról híres.
Továbbra is tarom, hogy nem vagyok szakember, de nem látom értelmét annak, hogy idejöjjön.
Amúgy, ma azt álmodtam, hogy egy felkészülési meccsen Fabre nálunk játszott 6-osban. Ez tükrözi a véleményem miszerint Xavi nem várt visszavonulása után szívesen látom. Vagy ha esetleg Xavi formálya visszaesik, és akkor viszont Xavi padozik.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
1.: pont kijavítottad magad, nem 2, hanem 4 új emberről van szó. Meg még 25-ről. akik a B keretet alkotják, és szintén képviselnek egy szintet. Nem is mennyiségi, hanem inkább minőségi problémák voltak idáig, ezen Cesc és Sanchez sokat fognak segíteni.Barca__15 írta:Állandó olvasója vagyok az oldalnak, de ritkán fórumozok. Na most lenne1-2 kérdésem:
-oké, érik a Sánchez igazolás, de a hírek alapján még Fabregas elképzelhető, hogy jön, de más nevet mostanság nem is nagyon hallani...a kérdésem tehát h a klub 2 igazolással akar frissíteni egy olyan szezonra, ami valószínűleg hasonlóan brutálhosszú lesz? (THIAGO ÉS FONTÁS most leszámítva)...vagy vannak még nevek a kalapban? világosítsatok fel
-a másik dolog, hogy meglehetősen nagy az esély BOJAN, JEFFREN, akár MILITO távozására is, meg még több védőt is emlegetnek...nemhogy erősítés lesz, hanem fogy a keret létszáma, ami idényről idényre megtörténik...normális ez? nem példának akarom felhozni, de elég megnézni más nagycsapatok keretét (Chelsea, Real, Milan), ahol egy hosszú szezonra azért van elég hosszú kispad is
2.:Több védőt nem emlegetnek. A Chelsea-nek meg a Real-nak meg azért van 30 fős kerete, mert egy irgalmatlan nagy játékostemető mindegyik, az állandó edzőváltások miatt meg folyamatosan tűnnek el és kerülnek elő az emberek a kereten belül
- MatyiG
- Adminisztrátor
Persze és akkor csak 2 csatárral állnánk fel? Akkor minek vesszük meg AS-t, ha csak 2 csatár kell a kezdőbeKash írta:Egyébként a gyémántalakzatról onnan tudok, hogy Guardiola megrajzolta az elképzelését, hogy Xavi és iniesta áll a középpálya két oldalán, Busquets valószinűleg a háromszög "feneke" lesz hogy igy mondjam, vagyis középütt kicsit hátrébbhúzódva, és fabregas lenne a gyémánt csücske. Amikor Alves a jobb oldalon felfut, akkor Busquets visszahúzódik a helyére, hogy az ellenfél ne tudjon kontrázni, ilyen egyszerű, és nem légbőlkapott információkat közlök, hanem csak olyanokat, amiket legfeljebb 3 hyelen olvasok. Nekem pedig ne jőjjetek a magyar nyelv rejtelmeivel, mert az internetes szleng már nagyon elterjett, és észre sem veszem, hogy próbálok irni, persze igyekszek érthetően, csak ti ezt akarattal nem akarjátok megérteni. És örülök hogy a barca milyen játékosokat próbál leigazolni, és igenis vannak tulajdonosok és ne okoskodj, már pontossan nem tudom ki irta, de biztos rájön ha ezt olvassa.

teljesen logikátlan lenne ez a vezetőségtől ha így akarnák, de tuti, h nem ez a tervük.

The meeting between Barcelona officials and the agent of Alexis Sanchez has ended. No comments are made for now. [rac1 ona]
Nemsokára számíthatunk valami bejelentésre. Szerintem ma már hivatalos lesz.
Nemsokára számíthatunk valami bejelentésre. Szerintem ma már hivatalos lesz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Kash írta:Egyébként a gyémántalakzatról onnan tudok, hogy Guardiola megrajzolta az elképzelését, hogy Xavi és iniesta áll a középpálya két oldalán, Busquets valószinűleg a háromszög "feneke" lesz hogy igy mondjam, vagyis középütt kicsit hátrébbhúzódva, és fabregas lenne a gyémánt csücske. Amikor Alves a jobb oldalon felfut, akkor Busquets visszahúzódik a helyére, hogy az ellenfél ne tudjon kontrázni, ilyen egyszerű, és nem légbőlkapott információkat közlök, hanem csak olyanokat, amiket legfeljebb 3 hyelen olvasok. Nekem pedig ne jőjjetek a magyar nyelv rejtelmeivel, mert az internetes szleng már nagyon elterjett, és észre sem veszem, hogy próbálok irni, persze igyekszek érthetően, csak ti ezt akarattal nem akarjátok megérteni. És örülök hogy a barca milyen játékosokat próbál leigazolni, és igenis vannak tulajdonosok és ne okoskodj, már pontossan nem tudom ki irta, de biztos rájön ha ezt olvassa.
ezerszer meg lett már tárgyalva, hogy fabregas érkezése nem fog szerkezetbeli változást előidézni, nem fogunk 4 középpályással játszani, még az ő kedvéért sem.
azért nem akkora sztár, hogy miatta megbontsunk egy évek óta tökéletesen működő rendszert.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem terveznek mást, ez a két igazolás a fontos a Klubnak, és egyet is értek vele, nincs hova igazolni, felesleges több ember, a hátvédsort kell frissíteni majd, de az ráér jövőre. Bojan pedig nem hinném hogy " több remek és még annál is jobb szezont" futott itt, inkább "több gyenge és még annál is rosszabbat". Volt kb 10-15 jó meccse összesen, mióta itt van, ezért nem adnak többet mint 10 millió.Barca__15 írta:Állandó olvasója vagyok az oldalnak, de ritkán fórumozok. Na most lenne1-2 kérdésem:
-oké, érik a Sánchez igazolás, de a hírek alapján még Fabregas elképzelhető, hogy jön, de más nevet mostanság nem is nagyon hallani...a kérdésem tehát h a klub 2 igazolással akar frissíteni egy olyan szezonra, ami valószínűleg hasonlóan brutálhosszú lesz? (THIAGO ÉS FONTÁS most leszámítva)...vagy vannak még nevek a kalapban? világosítsatok fel
-a másik dolog, hogy meglehetősen nagy az esély BOJAN, JEFFREN, akár MILITO távozására is, meg még több védőt is emlegetnek...nemhogy erősítés lesz, hanem fogy a keret létszáma, ami idényről idényre megtörténik...normális ez? nem példának akarom felhozni, de elég megnézni más nagycsapatok keretét (Chelsea, Real, Milan), ahol egy hosszú szezonra azért van elég hosszú kispad is
-a harmadik dolog pedig az átigazolások értékei...mintha a klubnál nem tudnák, ki mennyit ér pl. Sánchezért ugye mindent összevonva 40 milla felett költünk (elismerem, nagyon jó játékos, és örülök ha jön), de mindössze egyetlen jól sikerült olasz bajnoki szezon tükrében nem horribilis pénz ez? lássuk a mmásik oldalon BOJANT, aki itt nevelkedett, évek óta szolgálja a klubot, több remek és még annál is jobb szezont futott, igaz az idei nem az ő éve volt...de 10 millió? a 40+-szal szemben? nem is értem
Ennyit szerettem volna, ha valamiben nem értetek egyet, világosítsatok fel, (lehurrogás lehetőleg ne legyen) és mondjátok el mit gondoltok ezekről
Állandó olvasója vagyok az oldalnak, de ritkán fórumozok. Na most lenne1-2 kérdésem:
-a harmadik dolog pedig az átigazolások értékei...mintha a klubnál nem tudnák, ki mennyit ér pl. Sánchezért ugye mindent összevonva 40 milla felett költünk (elismerem, nagyon jó játékos, és örülök ha jön), de mindössze egyetlen jól sikerült olasz bajnoki szezon tükrében nem horribilis pénz ez? lássuk a mmásik oldalon BOJANT, aki itt nevelkedett, évek óta szolgálja a klubot, több remek és még annál is jobb szezont futott, igaz az idei nem az ő éve volt...de 10 millió? a 40+-szal szemben? nem is értem
Ennyit szerettem volna, ha valamiben nem értetek egyet, világosítsatok fel, (lehurrogás lehetőleg ne legyen) és mondjátok el mit gondoltok ezekről
Kash, ha buta vagy rendben, de légy oly kedves és ne itt büszkélkedj vele, pláne ne próbáld megmagyarázni a butaságaidat...
"elterjett" és hasonlóknak nincs köze a netes szlenghez, egyszerűen rossz a helyesírásod, el kell ismerned és ennyi... (egyébként a böngésző aláhúzza a rosszul írt szavakat...)
az meg, h legalább 3 helyen megjelent dolgokról beszélsz, az megint nem jelent semmit, ugyanis nagyon sokszor a forrás ugyanaz... ha kritizálsz vkit, akkor javaslom, h ne hagyj támadási felületet magadon...
bocs az offért...
"elterjett" és hasonlóknak nincs köze a netes szlenghez, egyszerűen rossz a helyesírásod, el kell ismerned és ennyi... (egyébként a böngésző aláhúzza a rosszul írt szavakat...)
az meg, h legalább 3 helyen megjelent dolgokról beszélsz, az megint nem jelent semmit, ugyanis nagyon sokszor a forrás ugyanaz... ha kritizálsz vkit, akkor javaslom, h ne hagyj támadási felületet magadon...

bocs az offért...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.07.21. 15:57:04-kor.
A durva helyesírási hibák nem éppen az internetes szlenghez tartoznak...a stílusodon pedig kéretik változtatni!Kash írta:Egyébként a gyémántalakzatról onnan tudok, hogy Guardiola megrajzolta az elképzelését, hogy Xavi és iniesta áll a középpálya két oldalán, Busquets valószinűleg a háromszög "feneke" lesz hogy igy mondjam, vagyis középütt kicsit hátrébbhúzódva, és fabregas lenne a gyémánt csücske. Amikor Alves a jobb oldalon felfut, akkor Busquets visszahúzódik a helyére, hogy az ellenfél ne tudjon kontrázni, ilyen egyszerű, és nem légbőlkapott információkat közlök, hanem csak olyanokat, amiket legfeljebb 3 hyelen olvasok. Nekem pedig ne jőjjetek a magyar nyelv rejtelmeivel, mert az internetes szleng már nagyon elterjett, és észre sem veszem, hogy próbálok irni, persze igyekszek érthetően, csak ti ezt akarattal nem akarjátok megérteni. És örülök hogy a barca milyen játékosokat próbál leigazolni, és igenis vannak tulajdonosok és ne okoskodj, már pontossan nem tudom ki irta, de biztos rájön ha ezt olvassa.
A gyémánthoz visszatérve : hogy képzeled? oké, hogy Busquets-Xavi-Iniesta-Fabregas kp, de akkor elöl két hely marad, amiből az egyik Messi. A maradék 1 helyre van Villa, Pedro, Sanchez, Afellay. Szerinted ez így értelmes? Vagy a gyémánt előtt még 3 ugyanúgy 3 csatárt tartasz? 6 támadó szerintem kicsit erős...+ Alves. Reménytelen elképzelés egy újságírótól, semmit több.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.07.21. 15:56:20-kor.
- Kash
- Entrenador del Barça
Egyébként a gyémántalakzatról onnan tudok, hogy Guardiola megrajzolta az elképzelését, hogy Xavi és iniesta áll a középpálya két oldalán, Busquets valószinűleg a háromszög "feneke" lesz hogy igy mondjam, vagyis középütt kicsit hátrébbhúzódva, és fabregas lenne a gyémánt csücske. Amikor Alves a jobb oldalon felfut, akkor Busquets visszahúzódik a helyére, hogy az ellenfél ne tudjon kontrázni, ilyen egyszerű, és nem légbőlkapott információkat közlök, hanem csak olyanokat, amiket legfeljebb 3 hyelen olvasok. Nekem pedig ne jőjjetek a magyar nyelv rejtelmeivel, mert az internetes szleng már nagyon elterjett, és észre sem veszem, hogy próbálok irni, persze igyekszek érthetően, csak ti ezt akarattal nem akarjátok megérteni. És örülök hogy a barca milyen játékosokat próbál leigazolni, és igenis vannak tulajdonosok és ne okoskodj, már pontossan nem tudom ki irta, de biztos rájön ha ezt olvassa.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Már többször lenyilatkozták, hogy lesz pénz Fabregasra. Aztán azt is lenyilatkozták, hogy az Ibra pénz belemegy a hitel törlesztésébe. Azt meg remélem, hogy te se gondoltad komolyan, hogy 1-2 védőt el kell adni. Militoért jó lenne pénzt kapni, de én már akkor tapsolnék, ha ingyen elvinné vki. Mást meg nem szabad hátulról elengedni.sura írta:Lesz pénz Fabregasra, mert Sanchez idei költségei bőven kijönnek Ibra, Bojan, Jeffren és remélhetőleg még 1-2 védő árából, sőt marad is pénz utána.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lesz pénz Fabregasra, mert Sanchez idei költségei bőven kijönnek Ibra, Bojan, Jeffren és remélhetőleg még 1-2 védő árából, sőt marad is pénz utána.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Mivel kupákat nem tudnak égetni, ezért mezt kell. Biztos betett az is nekik, hogy 2 év alatt 4 alkalommal mostuk föl velük a padlót. Még ha csak 2 meccsen nyertünk. Meg hát volt olyan is mikor disznófej repült Figo feléIlúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
Mezégetés minden csapatban előfordul.
vérgáz.
Bár én is égettem már el egy pólót: Tokió Hotel

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mondjuk tény, hogy nem a legszebb módon akarjuk elvinni...de ezért Barca-mezt égetni? Szánalmas és nekem érthetetlen is...LM10 írta:Persze, és azt is elítélem. De még az indok is nevetséges, hogy az elvágyódó Fabregast nem engedik el, és ezért a Barca ellen vannak..Ilúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
vérgáz.
- LM10
- Director del Fútbol
Persze, és azt is elítélem. De még az indok is nevetséges, hogy az elvágyódó Fabregast nem engedik el, és ezért a Barca ellen vannak..Ilúvatar írta:Mezégetés... Láttam már hogy Barca drukkerek égetik el a madrid mezt, vagy éppen fordítva...
vérgáz.

De hát gyökerek ezek...
mit gondolsz? ezek a "gúnárok" (igen, arsenal-drukkerek, akik Barca-ellenes transzparenseket is csináltak, amikor az Arsenal ott volt haknizni...) pontosan olyanok, mint az okádhatnék stílusban blogolgató vadkutya...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Tegnap már belinkeltem ide ezt a mezégetéses dolgot. A kínai Arsenal fanok berágtak a Barcára a Cesc ügy miatt, és így fejezik ki a véleményük.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha