Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már kettővel!!Zbacsi írta:Vezet a Paks, remélem meglesz nekik.
A norvég TV le van tiltva Magyar IP-ről, hogy rohadnának megzsulter írta:Valaki tud linket a fradi meccshez?....gyors 1. oldal olvasás után nem láttam....+ myp2p-n sem....
Ne magyarázd már a bizonyítványod, még szánalmasabb így.Messithebest írta:A szimpatizálás a kulcs szó.... ha drukkolnék, akkor a Fradi is ott lenne a Vidi és a DVSC mellett....Tocy írta:Szerintem a fórum 90%-a a szívére vette, az meg, hogy azt írod az Újpesttel szimpatizálsz, de a Fradinak tudsz szurkolni...miközben örülsz a Vidi kiesésének...hát...
Egyébként az első meccs utáni reggel, azt hiszem olvastam egy olyan hszt, hogy: " jaj de szépséges ez a reggel, mert kikapott a FIDESZOTON!!!![]()
"
Őt miért nem hurrogta le kapásból 3 ember?
Ja csak kevésbé szép stílusba mint, ahogy azt Te tetted tegnap.FtcSikiHun írta:Krisztián (fcbarca0827) írt nekiMessithebest írta: Egyébként az első meccs utáni reggel, azt hiszem olvastam egy olyan hszt, hogy: " jaj de szépséges ez a reggel, mert kikapott a FIDESZOTON!!!![]()
"
Őt miért nem hurrogta le kapásból 3 ember?![]()
Most ha továbbjut a Fradi akkor bejutott a csoportba?Milyen szép is lenne, három magyar csapat, az EL csoportkörbe. Sajnos eléggé lehetetlen
Krisztián (fcbarca0827) írt nekiMessithebest írta: Egyébként az első meccs utáni reggel, azt hiszem olvastam egy olyan hszt, hogy: " jaj de szépséges ez a reggel, mert kikapott a FIDESZOTON!!!![]()
"
Őt miért nem hurrogta le kapásból 3 ember?
Nekem aztán mindegy, hogy kire gondoltál, mert se Vidi, se Debrecen szurkoló nem vagyok, ráadásul ez teljesen lényegtelen a kérdésben. Egyszerűen butaságnak tartom, hogy ilyen kifejezéseket bármilyen szövegkörnyezetben, bárhol használjunk.Messithebest írta:Na látom a kondásozást valaki rendesen félre értette. Isten ments, hogy az itteni fórumozók vagy akárki közül ő rájuk gondoltam. Csak a csapatra, illetve a "normális" szurkolókra gondoltam.(aki tényleg normális arra nem) De ismered a mondást, akinek nem inge, nem veszi magára.
Egyébként meg tudtam hogy jönni fog pár ember megint, lehet engem oltani ezért hogy nem a "szent" Videotonnak szurkoltam tegnap, nem érdekel.
Fradi meg remélem továbbjut, bár ők sem a szívem csücskei, de nekik legalább lehet szurkolni....
ha én valamelyik csapattal szimpatizálok, akkor neki is szurkolok, ha egy meccsen játszik. Ez nem így van???Messithebest írta:A szimpatizálás a kulcs szó.... ha drukkolnék, akkor a Fradi is ott lenne a Vidi és a DVSC mellett....Tocy írta:Szerintem a fórum 90%-a a szívére vette, az meg, hogy azt írod az Újpesttel szimpatizálsz, de a Fradinak tudsz szurkolni...miközben örülsz a Vidi kiesésének...hát...
ezt pedig te írtad tegnap...Inkább UTE fan vagyok
A szimpatizálás a kulcs szó.... ha drukkolnék, akkor a Fradi is ott lenne a Vidi és a DVSC mellett....Tocy írta:Szerintem a fórum 90%-a a szívére vette, az meg, hogy azt írod az Újpesttel szimpatizálsz, de a Fradinak tudsz szurkolni...miközben örülsz a Vidi kiesésének...hát...
Ki játssza? senki nem játssza....... Újpest DRUKKER-nek semmiképp sem nevezném magam, annyira azért nem érdekel a magyar foci hogy bármilyen csapatnak is drukkoljak... Max szimpatizáció.....Messa írta:Ha elbújsz egy sarokba, és örülsz magadban a 2-2-nek, senki nem szólt volna hozzád egy szót sem. Ne csodálkozz, hogy belétkötnek, és itt most főleg nem neked kell játszani a sértődött kisfiút.Messithebest írta:Egyébként meg tudtam hogy jönni fog pár ember megint, lehet engem oltani ezért hogy nem a "szent" Videotonnak szurkoltam tegnap, nem érdekel.![]()
Mondod ezt Újpest drukkerként.Messithebest írta:Fradi meg remélem továbbjut, bár ők sem a szívem csücskei, de nekik legalább lehet szurkolni....De nem feszegetem ezt a témát tovább, Ozsi és Bob_Marley már előttem tökéletesen leírta a lényeget.
![]()
Igen, amikor csak tehetem, mindig kint vagyok, viszont nem hiszem, hogy láttál, én a J-ben voltam, pontosan a Rákóczi-kép mellett, én fogtam a szélét, a másik kezemmel meg zászlóztam.Barcaman1993 írta:Kint voltál tegnap a Sóstóiban? Nem egymás mellett ültünk?Azért a Vidi traszparensek nagyon kemények voltak
Ellenállunk a labancnak.
II. Rákóczi Ferenc képe. Még egy nagy Magyarország térkép is elfért volna
![]()
Igen, ezekkel mind egyetértek, és valószínűleg ha jön erősítés, már csak a védelembe jön, mert Horváth Gabi nem hiszem, hogy maradni fog. Bár az utóbbi teljesítménye alapján azt gondolom nem lesz nehéz pótolni. Kapus kérdésről meg senki nem tud semmit, egyesek szerint azért nem játszott Bozovic, mert tárgyalások folynak érte valami BL induló csapattal. Azért sajnálnám ha távozna, ő jobb kapus, mint Tujvel.Barcaman1993 írta: Visszatérve a meccshez, hogy nekem nagyon úgy tűnt, hogy a kp a Vidinél nagyon rendben van. Sándor, Elek, Polonkai, Vasziljevics, Nagy Dani, Gosztonyi, Valter Lee Fernandez. Egyedül ezt a Mitrovicsot nem tudom hova tenni. Az első meccsen mintha a pályán se lett volna, most pedig rendkívül körülményesen játszott. A védelmet kéne helyre rakni, meg ezt a kapuskérdést le kéne már tudni.