Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Csakhogy a klubnak idén nyáron feltétlenül szüksége volt pénzre, hogy fedezni tudja az átigazolásokból fakadó kiadásait. És így egy korrekt összeget, 12 millió eurót kapott Bojanért, míg azt az 1 milliót csak két év múlva kell kifizetnie.Perrero írta:nem azért, hogy kötekedjek, de ez hol jó üzlet+28at kétlem h majd adna a roma, szal +1 misiért visszavesszük.. az OK, hogy a fizuját nem kell állnunk, de ugyanitt lettünk volna ha kölcsönadjuk.. sőt, akkor nem mi fizetnénk..
Két év múlva sem lesz elég 3 támadóval nekivágni a szezonnak...Barca_10 írta:1 kérdés:ha 2 év múlva vissza is tér akkor kinek a helyén fog játszani?Mert ha Sanchez beválik akkor nyílván ő fog Villa helyén játszani.És akkor 2 év múlva a csatársorunk úgy nézne ki h Pedro-Messi-Sanchez.Bojannak itt hol lenne helye?
Én is így gondolom, ezért is nevezhető ez kiváló üzletnek!Barcaman1993 írta:Miért van nekem olyan érzésem, hogy 2 szezon múlva Bojant ismét itt látjuk? Ezzel az üzlettel olyan érzésem van, hogy a Romát jól palira vettük. Vhogy nem érzem azt, hogy a Roma +28 millát ki fog érte csengetni. Ráadásul az a +2 év sztem azt is jelentené, hogy Villa helyére jönne vissza. Nem éreztek ti ebben vmi összefüggést?
Kicsit érthetőbben fogalmazz! Másrészt olyan dolgokkal van tele, amit nem is értek egyáltalán. Afellay végig szélsőt játszott nálunk és a gyorsasága nagyon sokat ad a csapatnak. Nem értem, hogy ő miért is ne lenne csatár? Iniesta tényleg nem az, de nem is arról van szó, hogy minden második meccsen ott játszana. Ez csak nagy sérüléshullám esetén fordulhatna elő. Aztán azt se vágom Maxwellnek miért kéne menni? Kiegészítőnek tökéletes. Amikor meg játszik egy konstans 7-est mindig lehoz egy 10-es listából. Középhátvéd meg már jó párszor el lett mondva, hogy tök fölösleges. Ott van Piqué, Puyol, Abidal, Fontás, Mascherano, Sergio és Bartra.Léfe írta:Affelay és Iniesta nem csatár, Boján pedig Rómában sem lesz jó. Neki a Barcánál vége. Fabregas ha jö Keita mehet. Azt Affelay is tudja amit Ö és talén golerősebb. Militó és Maxwell is mehet, de egy / ha nem extra az sem baj/ középhátvéd kellene.
Alakulnak a dolgok.ab1daL írta:Fabregas nem utazik Kölnbe az Arsenallal. forrás: sport.es
Miért távozna Maxwell?messideco írta:Szerintem ha Fabregas jön, akkor Keitat el kell engedni. Távozóknak tartom még Maxwellt,Bojant,Militot is, és mondom még egyszer, hogy Afellayt kölcsön kell adni az állandó lehetőség érdekében, habár az eddigi kölcsönüzleteink nem igazán váltak be.
Kiko már bizonyított az első osztályban, azért igazolták.daffy írta:még a "b" csapatban sem bizonyítottak
Korai lenne azért ez még. Az egyik srác csak most csatlakozott a Barcához, a másik még épphogy túl van az első profi meccsén. Persze a kupában egy harmadosztályú csapat ellen be lehet tenni őket, de most arról beszélünk, amikor sorban megy a heti két meccses ritmus a BL és a Liga között. Én csak annyit mondok, ha két távozó lesz, akkor szívesen látnék két érkezőt is a támadó szekcióba. Nem kell nagy név, nagy összegért, valami rutinos támadót el tudnék még viselni, biztos lenne, aki eltűrné a padozást egy BL győzelem reményében...LM10 írta:Mért szántam volna annak? Alapból az 5 támadó biztos elég lesz, és még ott van Iniesta. Kupa meccsekre, meg 1-2 meccsre meg a Barca megteheti azt, hogy 1-2 tehetségének lehetőséget adKikot pl úgy igazoltuk le, hogy ha jól teljesít, akkor csatlakozik a felnőttekhez.
Őt én úgy tudom, hogy jövőre akarjuk a nagy csapathoz felhozni, HA úgy teljesít.LM10 írta:Kikot pl úgy igazoltuk le, hogy ha jól teljesít, akkor csatlakozik a felnőttekhez.
még a "b" csapatban sem bizonyítottakLM10 írta: Mért szántam volna annak? Alapból az 5 támadó biztos elég lesz, és még ott van Iniesta. Kupa meccsekre, meg 1-2 meccsre meg a Barca megteheti azt, hogy 1-2 tehetségének lehetőséget adKikot pl úgy igazoltuk le, hogy ha jól teljesít, akkor csatlakozik a felnőttekhez.
Mért szántam volna annak? Alapból az 5 támadó biztos elég lesz, és még ott van Iniesta. Kupa meccsekre, meg 1-2 meccsre meg a Barca megteheti azt, hogy 1-2 tehetségének lehetőséget addaffy írta:az utolsó kettőt gondolom viccnek szántadLM10 írta:
Messi,Villa,Pedro,Sánchez,Affelay+Iniesta,Kiko Femenia,Deulofeo
Kiko és D. is még nagyon messze van attól, hogy az első csapat tagjai legyenek. 5 ember 3 posztra, esetleg Iniesta még feltolható, amivel a középpálya gyengül. Tudom, hogy a Barcánál több szempontból is szinte kívánatos a kisebb keret, de a kockázat jövőre is meglesz.LM10 írta:Messi,Villa,Pedro,Sánchez,Affelay+Iniesta,Kiko Femenia,Deulofeo
az utolsó kettőt gondolom viccnek szántadLM10 írta:Messi,Villa,Pedro,Sánchez,Affelay+Iniesta,Kiko Femenia,Deulofeod írta:Innentől nagy kérdés, hogy kik maradnak?
Bojan valószínűleg távozik és Jeffrenért is jó lenne még idén kapni valami kis aprópénzt, csípem a srácot, de nem Barca szint.
Viszont ha mindketten távoznak, akkor tulajdonképpen csak öt ember marad a három támadó posztra, ami igen soványka lehet. Még akkor is, ha szükség esetére odatolhatjuk a mágnestáblán Iniestát, vagy Adrianot is.
Jelenleg a B csapatnál még mindig nincsen fiatal, tehetséges támadó, Soriano pedig nem első csapat szintű játékos. Remélem nem követjük el azt a hibát, hogy nagyon megkúrtítjuk a padot ismét.