Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ok, kérnék valamit, mégpedig azt, hogy akárhogyan is próbálkozom a BB Codeokkal nem sikerül sos betegyek egy aláirásképet, miért van ez? magyarázza már el valaki, hogy hogyan is kell ezt megoldani...messideco írta:Jaja, azért linkeltem
ezek vihetők?messideco írta:Legyen úrrá rajtunk az aktuális láz
[img]http://img835.imageshack.us/img835/7210/appsman13.jpg[/img]kakasugynok007 írta:Miért nem jó így ez a aláíráskép???
Ha nem probléma ezt lenyúlhatom avatarnak?kudu írta:Valaki linkelt egy hasonló képet a múltkor ide, átalakítottam kicsit![]()
Szívemből szóltál: Totti, De Rossi, Del Piero, Maldini, Raúl, PuyolalbicelesteX írta:Totti mindig kedvenc volt,nem tudom miért felnézek rá tisztelem,mintha minden nap találkoznék vele.Del piero szintén egy olyan ember aki amellett,hogy kiváló focista olyan emberi értékekkel bír amelyek számomra nagyon tiszteletre méltók.Csak rajta csúnya a púpos mez ezért kértem Azúr kékben.
Totti mindig kedvenc volt,nem tudom miért felnézek rá tisztelem,mintha minden nap találkoznék vele.Del piero szintén egy olyan ember aki amellett,hogy kiváló focista olyan emberi értékekkel bír amelyek számomra nagyon tiszteletre méltók.Csak rajta csúnya a púpos mez ezért kértem Azúr kékben.messideco írta:De miért neked del Piero az aláírásba?![]()
Szerintem nem épp ellenpólus, a hasonló poszt és stílus mellett mindketten sajátos olasz eleganciával kápráztatták el a népet. Az egy dolog, hogy más csapatban, de mindketten a klubhűség szobrai.messideco írta:Két ellenpólus
De nagyon jó lett szerintemGrat.
Hazudtam, ráérek csak nem mindig és nem photoshoppal.MessiFan írta:Ebben a hónapban biztosan nem, mert nyaralok.messideco írta:Valaki készítene egy siget a Barca B valamelyik tagjáról? (Soriano,Sergio Roberto,Bartra), amelyikről jó minőségű kép/render lesz.
MessiFan- Tibi, elvállalod?
Ejha. Nem is rossz.kudu írta:Valaki linkelt egy hasonló képet a múltkor ide, átalakítottam kicsit![]()
Nagyon fajin!!!Nagyon szépen köszönöm Májsztro!!!poldi. írta:köszi, igyekeztem!![]()
remélem a megrendelő észreveszi, hogy elkészült + tetszik is neki majd