2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért lenne gond?kanty írta: Beléptem, ha nem gond.
Beléptem, ha nem gond.Game90 írta:Akar valaki játszani?
http://fantasy.premierleague.com/
Csak mert csináltam egy ligát, aztán jó lenne, ha minél többen összegyűlnénk. Először regisztrálni kell, majd összeállítani egy csapatot, az EuroBarca League-hez szükséges kód pedig: 143411-47434.
Igen.Game90 írta:
Te vagy Green Monster?
Idióta...
Pont ez a jó ebben a játékban, hogy okosan kell összeválogatni a csapatodat, nem pedig (csak) a nevekre menni.barca99 írta: Akkor ide érdemes komplett védelmeket tenni. A MU-nak valamelyik évben elég sok clean sheet összejött, ilyen esetben O'Shea több ponton hoz, mint Sagna, aki amúgy egyénileg teljesíthet jobban.
FtcSikiHun írta:Hát de Game, lehetetlen összerakni egy normális csapatot![]()
Még kellene 3 védő 2 kapus és van rá 8.0-ám
szerk.: Na egy gyengébb csapatot csak sikerült összehozni
Akkor ide érdemes komplett védelmeket tenni. A MU-nak valamelyik évben elég sok clean sheet összejött, ilyen esetben O'Shea több ponton hoz, mint Sagna, aki amúgy egyénileg teljesíthet jobban.Game90 írta:Kapus: ha nem kap gólt 4 pont, minden 3. védés után 1 pont, 11-es védés 5 pont.
Védő: gólt lő 6 pont, nem kap gólt a csapat 4 pont.
Az jólevproff írta:Én is csatlakoztam, de semmit nem értek.![]()
Az jó, hogy a góllővésért, gólpasszokért kapnak pontot az arcok, de például a kapusok meg a védők miért kapnak pontot?
Nem olvastam még semmit amúgy csak regeltem.
Persze, lehet, itt:FtcSikiHun írta:Game!
Hol lehet csatlakozni, ha még lehet?
Meg egy kis részletes leírást valaki tudna dobni, pl. csapat nevet hol lehet beállítani?
Mint a Premier League-ben. 1. fordulóra a csapatodat augusztus 13. 11:30-ig kell beállítani, 2. fordulóra augusztus 20. 11:30-ig stb. RulesTocy írta:Joga Banánokkal ott vagyok én ismikor és hogyan vannak itt meccsek?
Ez igaz, de ki mondta, hogy összefügg a szimpátia a tehetséggel?LG írta:És mi szimpatikus benne? Hatalmas potyaleső, tiszta Inzaghi.gergo9 írta:Hát ha jól értelmezem és tényleg az elmúlt évi változásokat mutatja akkor nem olyan meglepetés ez.
Mármint Chicartito helye. Hasonlóan szimpatikus mint nálunk Bojan , csak emellé ugye zseniális szezont hozott össze elsőévesként.
Nekem is az egyik legnagyobb kedvenc a MU-ból.
Szimpátiát nem csak a játéktudás és -stílus tud kiváltani. Bár speciel egy csatárnak untig elég az, ha ipari méretben termeli a gólokat, hogy kis kedvenc legyen. Amúgy meg a sráccal semmi baj nincs, én nem csodálom, hogy népszerű.LG írta:[És mi szimpatikus benne? Hatalmas potyaleső, tiszta Inzaghi.
Akárcsak BojanLG írta:És mi szimpatikus benne? Hatalmas potyaleső, tiszta Inzaghi.gergo9 írta:Hát ha jól értelmezem és tényleg az elmúlt évi változásokat mutatja akkor nem olyan meglepetés ez.
Mármint Chicartito helye. Hasonlóan szimpatikus mint nálunk Bojan , csak emellé ugye zseniális szezont hozott össze elsőévesként.
És mi szimpatikus benne? Hatalmas potyaleső, tiszta Inzaghi.gergo9 írta:Hát ha jól értelmezem és tényleg az elmúlt évi változásokat mutatja akkor nem olyan meglepetés ez.
Nem. Mondom ezt hatalmas MU-drukkerként.Game90 írta:
ManUnited idegenbeli meze csak szerintem néz ki rosszul?
a píszofshit az enyém.Game90 írta: Fcbarca0827 és ab1daL mellett van még 4 emberünk, ők kik?![]()
Hát ez nem semmi öngól voltGame90 írta:Ez már most az év öngólja...levproff írta:Mekkora öngól, aztaku...![]()
I love Arsenal.![]()
Gervinhonak meg jobb a gólátlaga, mint Henrynek.:
http://www.youtube.com/watch?v=kS4cjju_BoA
Szegény Jenkinson...pedig nem játszott rosszul.
Gervinho pedig beilleszkedett:
"Gervinho pulled hamstring."
Ez már most az év öngólja...levproff írta:Mekkora öngól, aztaku...![]()
I love Arsenal.![]()
Gervinhonak meg jobb a gólátlaga, mint Henrynek.