Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.07.24. 14:51:58

skadi írta:
Messi-Ini írta:Heló!
Egy elég fura dologban szeretém a segítségeteket kérni,tehát:
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi :D ,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne :D ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen :D Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem :D
Nem tudom eldönteni,hogy melyik ötlet legjobb,szal lécci vki segítsen :D :D :!:
Kubala ! ... :wink:
Engem nem lehet űberelni a mai napig meglévő Gudjohnsen mezemmel. Bárki bármit mond imádtam a palit.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
skadi
Capitá del Barça

2011.07.24. 14:47:46

Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi :D ,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne :D ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen :D Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem :D
Kubala ! ... :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.24. 14:31:50

Bob_Marley írta:
blaugrana!? írta:

ugyan ezt a keletitől hogy lehet meg valósítani ?:D
173as busz ha jól rémlik, de hogy meddig azt nem tudom :P :lol:
Végállomás.
Onnan meg kicsit gyalogolnod kell :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.24. 14:24:03

blaugrana!? írta:

173as busz ha jól rémlik, de hogy meddig azt nem tudom :P :lol:
Kép
Kép
Kép
blaugrana!?
Barça B

2011.07.24. 14:16:55

Bob_Marley írta:
Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy a Nyugatiból, hogyan tudnék könnyen, és relatíve olcsón eljutni az Ázsia Centerhez? :D Fontos lenne a gyors válasz, előre is köszönöm :!: :) Illetve az érdekelne, hogy a Nyugati környékén milyen nagyobb bevásárló központok, vagy jobb butikok vannak? Ez a kérdés érvényes az Ázsia környékére is, de ha emlékeim nem csalnak, az eléggé kiesik. :D
Gondolom már válaszoltak neked pü-ben vagy megnézted, de legegyszerűbb kimész Újpest kpig Metroval, s onnan 196os busz!
Nyugati körül helyben ott a Westend, 4-6al kicsit zötykölődsz, akkor a Corvin negyednél van a Corvin bevásárlóközpont kicsit tovább fehérvári úton Alle(szerintem a legjobb), ha meg a másik irányba zötykölődsz, akkor Széna térnél van a Mammut!Illetve a Keletinél van az Aréna, úgyhogy van választék :lol:

Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.24. 14:11:29

valaki nem tudja, hogy hangzott dani alves idézete eredeti nyelven ?
(aki fél a vereségtől, a győzelembe menekül)

tattoo-hoz lenne :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.24. 11:11:44

Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy a Nyugatiból, hogyan tudnék könnyen, és relatíve olcsón eljutni az Ázsia Centerhez? :D Fontos lenne a gyors válasz, előre is köszönöm :!: :) Illetve az érdekelne, hogy a Nyugati környékén milyen nagyobb bevásárló központok, vagy jobb butikok vannak? Ez a kérdés érvényes az Ázsia környékére is, de ha emlékeim nem csalnak, az eléggé kiesik. :D
Gondolom már válaszoltak neked pü-ben vagy megnézted, de legegyszerűbb kimész Újpest kpig Metroval, s onnan 196os busz!
Nyugati körül helyben ott a Westend, 4-6al kicsit zötykölődsz, akkor a Corvin negyednél van a Corvin bevásárlóközpont kicsit tovább fehérvári úton Alle(szerintem a legjobb), ha meg a másik irányba zötykölődsz, akkor Széna térnél van a Mammut!Illetve a Keletinél van az Aréna, úgyhogy van választék :lol:
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.23. 20:24:49

Egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy a Nyugatiból, hogyan tudnék könnyen, és relatíve olcsón eljutni az Ázsia Centerhez? :D Fontos lenne a gyors válasz, előre is köszönöm :!: :) Illetve az érdekelne, hogy a Nyugati környékén milyen nagyobb bevásárló központok, vagy jobb butikok vannak? Ez a kérdés érvényes az Ázsia környékére is, de ha emlékeim nem csalnak, az eléggé kiesik. :D

Más:
Victor_Valdes írta:Valaki nem tudja, hogyan lehet a klikk szolgáltatást lemondani neten? Mert hát..a telefon nem az enyém, azt a személyt akié pedig nem fogom tudni berángatni az ügyfélszolgálatukra. Szóval..valami olyan módszer kellene amihez nem kell semmilyen személyes adat, és semmilyen bizalmas infó... :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.07.23. 19:58:39

L.Messi 10 írta:
Messi-Ini írta:
Fabregas? Az biztos egyedi lenne!
Szerintem Sanchez, abból valószínű, hogy még nem nagyon van itthon.
Ja Fabre is eszembe jutott,de őt annyira nem szeretem,(nem amiatt mer elment meg stb...csak nem a legnagyobb kedvencem.),de én is Sanchezt favorizálom,szal ő lesz a nyerő!
és köszi a segítséget mindenkitől :D :D :!:
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.07.23. 19:56:10

kudu írta:
Messi-Ini írta:...
Irasd rá, hogy Oleguer! Na, olyan tényleg nem lesz senkinek. :D
Azthiszem h nekem sem :D :D
Kép
kudu
Entrenador del Barça

2011.07.23. 19:28:14

Messi-Ini írta:...
Irasd rá, hogy Oleguer! Na, olyan tényleg nem lesz senkinek. :D
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.23. 19:26:53

Írasd rá Guardiolát :D
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.23. 19:25:15

[quote="Messi-Ini"][/quote]
Fabregas? Az biztos egyedi lenne!
Szerintem Sanchez, abból valószínű, hogy még nem nagyon van itthon.
Kép
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.07.23. 19:22:41

Heló!
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.23. 01:40:43

Valaki nem tudja, hogyan lehet a klikk szolgáltatást lemondani neten? Mert hát..a telefon nem az enyém, azt a személyt akié pedig nem fogom tudni berángatni az ügyfélszolgálatukra. Szóval..valami olyan módszer kellene amihez nem kell semmilyen személyes adat, és semmilyen bizalmas infó... :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.21. 15:30:23

gergo9 írta:Mindig a nehezebb végét fogjátok meg a dolgoknak. :D
http://www.youtube.com/watch?v=PyGmTV0q2kY

Itt a youtube-os verzió bármivel leszedheted.
hát [auto_cenzúra] meg, eszembe nem jutott volna jutúbon megnézni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.21. 15:20:40

Mindig a nehezebb végét fogjátok meg a dolgoknak. :D
http://www.youtube.com/watch?v=PyGmTV0q2kY

Itt a youtube-os verzió bármivel leszedheted.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.21. 15:14:25

Bob_Marley írta:
visca el barca írta:meg tudná nekem vki mondani, hogy hogy lehet letölteni egy oldalba beágyazott flash, vagy .avi, stb videot.

marha fontos lehet
Hirtelen 2 jut eszembe:
Megnézed a forráskódot, Mozzillánál nézet/oldal forrása, s ott kikeresed :lol:
Vagy esetleg Adblock nevezetű program pont arra jó, hogy tud blokkolni ezeket, így a programban beállítod, hogy mutassa milyen objektumok vannak az adott oldalon, s a linket bármilyen letöltővel elvileg le tudod szedni!
Logikai úton így tudom elképzelni a problémád megoldását :lol:
hát forráskódot néztem én is, de ott semmi movie fájlt nem látok, csak ez van ami odakapcsolhato:

value="displayVideoAtStart=1,videoLocation=http://video3.smoothhd.com/ondemand/red ... 00x562.ism

ezzel meg seemire nem megyek

mindegy, ha vkire nagyon rájön a segíthetnék, megköszönném, ha vhogy leszedné a

www.redbullstratos.com kezdőlapján található videót

kösz!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.21. 14:21:44

visca el barca írta:meg tudná nekem vki mondani, hogy hogy lehet letölteni egy oldalba beágyazott flash, vagy .avi, stb videot.

marha fontos lehet
Hirtelen 2 jut eszembe:
Megnézed a forráskódot, Mozzillánál nézet/oldal forrása, s ott kikeresed :lol:
Vagy esetleg Adblock nevezetű program pont arra jó, hogy tud blokkolni ezeket, így a programban beállítod, hogy mutassa milyen objektumok vannak az adott oldalon, s a linket bármilyen letöltővel elvileg le tudod szedni!
Logikai úton így tudom elképzelni a problémád megoldását :lol:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.21. 14:17:33

meg tudná nekem vki mondani, hogy hogy lehet letölteni egy oldalba beágyazott flash, vagy .avi, stb videot.

marha fontos lehet
Kép
K900
Jugador d'estrella

2011.07.21. 11:09:54

ÜDv.Valaki elmondaná hogy egy SATA IDE USB adapter átalakítóval,lehetséges lenne egy pc-t és 1 laptopot összekapcsolni???Előre is köszönöm.
Tim
Mezei fórumozó

2011.07.20. 21:44:25

Robcsyy írta:gép indításnál nyomod az F7-et asszem, és ott kiválasztod a csökkentett módot. Emsisoft Anti-Malware, Malwarebytes' Anti-Malware ezt a kettőt futtattam le, mert a norton lóf...szt se talált...
F8 lesz az inkább..Jó megoldás lehet még a Kaspersky rescue disc is. Kiírod cd-re(de usb-ről is futtatható),beállítod biosban hogy arról bootoljon a gép,így aztán a windows be sem töltődik,tehát minden fájl hozzáférhető lesz.
Netről letölti a frissítéseket,és rendet tesz :lol: Egyébként arra is jó ha valamit le akarsz menteni a gépről,de normál módban nem férsz hozzá.
Célszerű az esetleges újratelepítésnél,egy külön partíciót csinálni a rendszernek,és külön egyet a többi cuccnak(zenék,képek,dokumentumok,stb..),mert ha esetleg gond lenne akkor egyszerűen újratelepíted a rendszert,és a amit külön partíción táároltál,megmarad.
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.07.20. 20:37:45

albicelesteX írta:Köszi!Melyik irtót javaslod?Azt a csökkentett módot,hogyan tudom kiprovokálni? :D
gép indításnál nyomod az F7-et asszem, és ott kiválasztod a csökkentett módot. Emsisoft Anti-Malware, Malwarebytes' Anti-Malware ezt a kettőt futtattam le, mert a norton lóf...szt se talált...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.20. 20:13:10

Köszi!Melyik irtót javaslod?Azt a csökkentett módot,hogyan tudom kiprovokálni? :D
Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.07.20. 19:48:10

albicelesteX írta:Sziasztok!Tudna valaki segíteni abban,hogy a csajom gépe beállt,valószínűleg valami vírus amit egy linkre kattintva szedett be.Úgy néz ki a dolog,hogy a gép bekapcsol,elindul,bejön a windows és megjelenik az asztal az elemeivel aztán innen sehova.Semmit nem tudok megnyitni,megfagy.A kérdésem a következő,hogyan tudom orvosolni ezt a problémát?Csak formattal? :?
próbáld meg csökkentett módban vmi vírusírtóval kiszedni, ugyanez volt nekem is, de szerencsére elkerültem a formatot. :wink:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Válasz küldése