2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor az van, hogy nekünk kötelező visszavásárolni. Tehát nekünk van prioritásunk. Ha igényt tartunk rá, akkor jön vissza. Akkor két eset lehetséges:MessiFan írta:Elég nagy hülyeség azon fennakadni hogy Anri. Mintha te nem írtál volna valamit úgy, ahogy ejtik.
Egyébként ha Bojannak jól megy és megüresedik egy hely 2 év múlva és mi akarjuk, de a Roma is, akkor mi van?
Semmiség, előfordulVaratrix írta:Ne vedd személyeskedésnek. Felfogtam, hogy poén volt.Firefox írta:Nem vagyok mai gyerek(25), de azért arra még emlékszem, hogy az irodalom-nyelvtan duóm mindig ötös volt ...
Bocs az OFF-ért.
Boccs ha megbántottalak.
Ne vedd személyeskedésnek. Felfogtam, hogy poén volt.Firefox írta:Nem vagyok mai gyerek(25), de azért arra még emlékszem, hogy az irodalom-nyelvtan duóm mindig ötös volt ...
Bocs az OFF-ért.
Nem vagyok mai gyerek(25), de azért arra még emlékszem, hogy az irodalom-nyelvtan duóm mindig ötös volt ...Varatrix írta:Őszintén simán kinézem a mai emberkből...Firefox írta:Szerinted?
Őszintén simán kinézem a mai emberkből...Firefox írta:Szerinted?
Hány éves vagy?kerecsenffy írta:jóbb ez igy elmegy 2t évre és mikor viszajön sokal biztosabb heje lesz a csapatban + magabisztosabb lesz. (és a romának is jól jőn)
Szerinted?Varatrix írta:Ez ügye csak egy vicc...Firefox írta:Anri
Ez ügye csak egy vicc...Firefox írta:Anri
Bizony ennél jobban talán nem is alakulhatott volna Bojan "kölcsönadása", most minden adott, hogy kihozza magából a maximumot és megmutassa nekünk/nekem, hogy korai volt őt leírni.sura írta:Bojannak szerencséje van, hogy olyan edző vitte el, aki ismeri, szereti és neki magának is bizonyítania kell azzal, hogy Bojan jól játszik. Megfogta az isten lábát. csak élnie kell vele.
Imádom az ilyen mondatokat. Ezzel lerázod magadról akár a vitázás esélyét is. Ennyi erővel "Mindenki hülye, csak az nem aki egyetért velem."torrentkiller írta:Ez így van, de sajnos a nagy többségnek hiába magyaráznánk napestig,
Ott a pont!gergo9 írta:Jah a kcsögöknek.
Még jó hogy akkora idióták vannak a szakmai stábban hogy nincsenek tisztában azzal hogy mit is lehet elvárni egy olyan játékostól aki nincs folyamatosan játékban ,hogy mit is kell produkálni hogy több játékpercet kapjon.
Megkapta Pedro is megkapta Masch is megkapta Busquets is. Csak bemutattak azalatt a 10perc alatt is olyan dolgokat amire alapozni lehetett a későbbiekben.
Affelay is kevés percet kapott de mikor beállt tudott olyat húzni pl hogy agyonverte a mikrofonfejűt ezáltal a döntőbe segített minket.
Amikor már valóban kisebb gázzal megy a csapat akkor is visszajöhet kérheti a labdát, vállalhat párharcot, bemozoghat üres területekre és mondjuk annak ellenére hogy Xavi,Ini,Messi trió nem tolja oda neki Pep ezt látja.
Megkapta az utolsó lehetőséget a Barca-tól hogy bizonyítson ha nem fog nincs miről beszélni.
mikrofonfejűgergo9 írta:Jah a kcsögöknek.torrentkiller írta:
Ez így van, de sajnos a nagy többségnek hiába magyaráznánk napestig,
Még jó hogy akkora idióták vannak a szakmai stábban hogy nincsenek tisztában azzal hogy mit is lehet elvárni egy olyan játékostól aki nincs folyamatosan játékban ,hogy mit is kell produkálni hogy több játékpercet kapjon.
Megkapta Pedro is megkapta Masch is megkapta Busquets is. Csak bemutattak azalatt a 10perc alatt is olyan dolgokat amire alapozni lehetett a későbbiekben.
Affelay is kevés percet kapott de mikor beállt tudott olyat húzni pl hogy agyonverte a mikrofonfejűt ezáltal a döntőbe segített minket.
Amikor már valóban kisebb gázzal megy a csapat akkor is visszajöhet kérheti a labdát, vállalhat párharcot, bemozoghat üres területekre és mondjuk annak ellenére hogy Xavi,Ini,Messi trió nem tolja oda neki Pep ezt látja.
Megkapta az utolsó lehetőséget a Barca-tól hogy bizonyítson ha nem fog nincs miről beszélni.
Jah a kcsögöknek.torrentkiller írta:
Ez így van, de sajnos a nagy többségnek hiába magyaráznánk napestig,
Mint ahogy Bojannal kapcsolatban mindig, most is Fecoooval értek egyet. Mindent leírt amit akartam, annyit tennék hozzá, hogy én nagyon várom vissza a kicsit, nekem nagy kedvencem, furcsa lesz nélküle nekimenni egy szezonnak...Fecooo írta:http://www.youtube.com/watch?v=AJh_5BgWMFY
ez a gyerek meg fogja mutatni még itt, h mire képes... egyszerűen nem lehet, h eltűnjön a süllyesztőben!
egyébként meg nem kéne megint lefutni ugyanazokat a köröket, de Bojan nem kapta meg a lehetőséget, lehet itt "cöh"-zni és hasonlókat írogatni, ettől még az 5 percekre becserélés és a motiválatlan társak melletti kezdőtagság nem számít annak..
a legjobb példát Messi szolgáltatta pont... ha a társak nem csinálnak semmit, akkor ő se tud csodát tenni, és azért Bojan messze van Messi szintjétől...
a tények: amikor kapott zsinórban 3 meccset kezdőként, akkor 3 gólt lőtt, annyit, amennyit Villa és Pedro együtt 3 hónap alatt...(sajnos akkor sérült le...)
Villát 'majd 3 hónapon keresztül fizikai fájdalom volt pályán látni, ő mégis folyamatosan játszhatott és sokszor még az összjátékot is hátráltatta...
Ez így van, de sajnos a nagy többségnek hiába magyaráznánk napestig, akkor is az maradna meg bennük, amikor a 87.percben beáll, 3x labdába ér, és megint mondják, hogy semmit se csinál... Ha a Romában bizalmat kap, biztos bizonyít is majd.Fecooo írta:http://www.youtube.com/watch?v=AJh_5BgWMFY
ez a gyerek meg fogja mutatni még itt, h mire képes... egyszerűen nem lehet, h eltűnjön a süllyesztőben!
egyébként meg nem kéne megint lefutni ugyanazokat a köröket, de Bojan nem kapta meg a lehetőséget, lehet itt "cöh"-zni és hasonlókat írogatni, ettől még az 5 percekre becserélés és a motiválatlan társak melletti kezdőtagság nem számít annak..
a legjobb példát Messi szolgáltatta pont... ha a társak nem csinálnak semmit, akkor ő se tud csodát tenni, és azért Bojan messze van Messi szintjétől...
a tények: amikor kapott zsinórban 3 meccset kezdőként, akkor 3 gólt lőtt, annyit, amennyit Villa és Pedro együtt 3 hónap alatt...(sajnos akkor sérült le...)
Villát 'majd 3 hónapon keresztül fizikai fájdalom volt pályán látni, ő mégis folyamatosan játszhatott és sokszor még az összjátékot is hátráltatta...