Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tipp:davi10 írta:Sziasztok!
Van egy külső Winchesterem, ami 500 gb-s.
Sajnos leesett az asztalról (kb. 1 méterről), és azóta nem érzékeli a gép, és nem pörög fel. Áramot kap, mert világít rajta a lámpa.
Vmi segítség, hogy itthon helyre tudom-e hozni?
Előre is kösz
Ha leöntöttem valamivel rendszerint rendbejött miután megszáradt. Egy Lapotopon egyszer fél napra kiütöttem az a,z,q gomdokat pár csepp vízzel. Ha nem javul meg, egy kibontás, majd pucolás rendbe szokta hozni. EGy kis víz ált. nem okoz maradandó károsodást.shutterisland írta:...
ész nélkül szívja a cigit, egymás után. egyiket el sem oltja, már ég a másik. aki napi két dobozt elver az már az.blaugrana!? írta:lehet hülye kérdés de tulajdonképpen mit is jelent a láncdohányos kifejezés?:O a válaszokat előre is köszönöm
köszi, próbálkozok vele, bár a ctrl gomb alatt egy csepp víz nincs...kurdt írta:Én már jópár dolgot öntöttem a billentyűzetemre és semmi baja sincs. Kicsit nincs áram alatt és kiszárad...shutterisland írta:srácok! olyan problémám lenne, hogy leöntöttem sikeresen fél pohár vízzel a billentyűzetet, és az van, ha a ctrl-t lenyomom, egyből megnyitja a chrome böngészőmet...vagyis egészen pontosan a guglit nyitja meg az aktuális megnyitott oldal helyén (a gugli a kezdőlapom is egyben..)
lehetséges, hogy valami sérült az elektronikában, és valami bill kombinációt nyomat ez által ?
elég zavaró, mert pl másolás,kijelölés,beillesztés,kivágás...stb...ezekhez mind a ctrl-al való bill kombinációkat használom.
lehetséges, hogy "kiszárad" vagy megjavul? volt valakinek hasonló ?
Ha nem, akkor tudom h hülyén hangzik, de én ki szoktam szedni a gombokat, fülpálcikával vagy valami hasonlóval kitisztítom ami alatta van és good as new...
Én már jópár dolgot öntöttem a billentyűzetemre és semmi baja sincs. Kicsit nincs áram alatt és kiszárad...shutterisland írta:srácok! olyan problémám lenne, hogy leöntöttem sikeresen fél pohár vízzel a billentyűzetet, és az van, ha a ctrl-t lenyomom, egyből megnyitja a chrome böngészőmet...vagyis egészen pontosan a guglit nyitja meg az aktuális megnyitott oldal helyén (a gugli a kezdőlapom is egyben..)
lehetséges, hogy valami sérült az elektronikában, és valami bill kombinációt nyomat ez által ?
elég zavaró, mert pl másolás,kijelölés,beillesztés,kivágás...stb...ezekhez mind a ctrl-al való bill kombinációkat használom.
lehetséges, hogy "kiszárad" vagy megjavul? volt valakinek hasonló ?
köszönöm, sikerült isP.U.Y.O.L. írta:Villant egy PÜ!shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8
ezt nem tudja valaki, honnan tudom lekapni mp3-ban ?
Villant egy PÜ!shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8
gondoltam rá, de elég nagy nulla lenne a minősége szvsz...Victor_Valdes írta:shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8
www.vidtomp3.com
shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8
A vendéget. Vagy ha van pénzed mindkettőt. Ha jobban tetszik az, akkor azt. Úgy is baromi sok ideig még ilyen lesz a hazai mezünk, csak más lesz a csíkozás. Azt megveheted később is.Firefox írta:...
Irasd rá, hogy Barcelona, és akkor abban mindenki benne van.Messi-Ini írta:Heló!
Egy elég fura dologban szeretém a segítségeteket kérni,tehát:
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne
ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen
Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem
![]()
Nem tudom eldönteni,hogy melyik ötlet legjobb,szal lécci vki segítsen![]()
![]()
Lehet, hogy Sáncheznek nem jön be itt az élet, és jövő ilyenkor ő is megy kölcsönbe a Milanbad írta:Ha Messi az abszolút kedvenced, rakj rá Messit. Nekem Xavi a favorit a mostaniak közül, az ő nevével van mezem. Ha ő lenne a legnagyobb kedvence mindenkinek, akkor is az lenne. Nem leszel attól nagyobb egyéniség, mert neked nem Messi mezed van. Fogadd el, hogy a Messi-fan tömeg része vagy és vállald fel!Messi-Ini írta:Heló!
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne
ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen
Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem
![]()
![]()
Ha Messi az abszolút kedvenced, rakj rá Messit. Nekem Xavi a favorit a mostaniak közül, az ő nevével van mezem. Ha ő lenne a legnagyobb kedvence mindenkinek, akkor is az lenne. Nem leszel attól nagyobb egyéniség, mert neked nem Messi mezed van. Fogadd el, hogy a Messi-fan tömeg része vagy és vállald fel!Messi-Ini írta:Heló!
![]()
![]()
Így van. De jó a 173, 173E. Mindkettőnek ez a végállomása és, ha kijössz a keleti főbejáratán akkor arra a buszra kell szállni amelyik a jobb kezed felé halad tovább.bence-barca írta: Végállomás.
Onnan meg kicsit gyalogolnod kell